Újra együtt! (beszélgetés)
Vettem 7 gabonás pépet.Csak most azt nem tudom,hogy adhatom.e Szonjának.Rá van írva,hogy 6 hós kortól.
Olyan béna vagyok sokszor félek...
De jó alvókája van!! :)
Beni is már tud 1,5 órát is aludni egyben!Ennek nagyon örülök,mert régebben csak fél órát aludt.Így sokkal jókedvűbb,meg kipihentebb.
Na Luca felébredt a delelésből:(Mennim kell:(
2,5 órát szunyált:)
Luca egyre többet eszik a mi ételeinkből.Mostmár azt hiszem könnyebb lesz így:)
Ma zöldséglevest evett-krumplival,répával,tésztával:)És ízlett neki:)
Sziasztok!
Köszi:)A kis dundóka:)Nem szenved kóros soványságtól:DDD
Beni is egy igazi lókötő.Hűűűűű az a közeli kép:DDD
Örülök hogy tetszik,remélem találsz sok jó kajcsit Szonjának! :)
Beni most nagyon beindult a mozgásfejlődésben.A védőnő is mindig ámul,egyik napról a másikra produkál dolgokat.:))
Ani nagyon jó az az oldal és jó sok recept van!
Beni hogy meg tud állni,hihetetlen!!!
Dettó!
Jól vagyunk mi is.
Ja-ja,jó lenne már talizni!
szia
köszi jól, fogzunk néha kissé nyűgi Martin , de minden oké. Ti h vagytok? öszekéne már hozni a talit, ?
Szia!
Köszönöm!
Az tuti,higy én megijedtem mert kétnapig nem igazán volt nyudodt éjszakám.Amikor kimondta a doki,hogy átjárhatósági vizsgálatra kell mennem a szivem a hátsómba dobogott.De megszántak az égiek és megleptek egy pocaklakóval amiért hálás vagyok nekik.
Csajok! Itt jó kis babakajcsi receptek vannak,én innen szoktam néha Beninek kotyvasztani.Ha nem ismeritek nézzétek meg.
NINCS MIT!!
örülök hogy segíthettem!
Jajj,köszi,köszi,köszi!!!:)
Van a kertben friss sali.
Sziasztok!
Egy napra kiteszem a lábam, és micsoda hírre érek vissza.:))
TÖTYI, SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! Úgy látszik, hogy megijedünk a kivizsgálástól, és inkább teherbe esünk.;) Nekem Laci két hónapot adott még, utána mentünk volna dokihoz.
Vigyázz magatokra!
Ízletes salátafőzelék:
Hozzávalók:
2 közepes méretű salátalevél
1 sárgarépa
1/2 fehérrépa
1 közepes burgonya
Elkészítés:
A salátát jól szét kell főzni, a főzőlevet többször cserélni alatta, jó szottyosra, aztán úgy szétcsapatjuk a botmixerrel. A sárga és fehérrépát megfőzzük, ha megpuhult, hozzárakjuk a burgonyát, pici sót is ír, de én nem raktam bele és felengedem vízzel. Ha minden megfőtt, a főzőlével összeturmixoljuk.
4hós kortól már lehet adni!
Ha valaki tud adjon tanácsot.saláta főzeléket hogyan kell csinálni?Próbálta már valaki?
Olajat kell adni a kicsiknek?
Van némi hányingerem és vannak kaják amitől elkezdett fájni a gyomrom eddig nem volt ilyen gondom ja és sokszor szédülök.
a jövőhéten hívom és akkor ad időpontott.
Kiscsajszid jól van?