Újra együtt! (beszélgetés)
Még belegondolni is rosz,hogy ha most nincs pénze valakinek egy doboz vitaminra(ami lehet a gyereke egészségéhez pont kellene),akkor hogy fogja elvinni állatkertbe,vidámparkba,nyaralni...
Szerintem ez teljesen normális, és mindenhol így is kell(ene) lennie. Szerencsére én a környezetemben ezt tapasztalom.
Néha szégyellem magam már azért is, mert arra gondolok, hogy milyen rossz nekem itthon egyedül. Olyankor mindig beszélgetek egy kicsit a gyerekkel, nehogy azt higgye, hogy rá haragszom.
Tudod én is lemondtam nagyon sok mindenről Beni érdekében.Nagyon régen voltunk szórakozni például,mozi,színház,koncert...Mondjuk most nem is mennék,mert még kicsi ahhoz,hogy itthon hagyjam,meg nagyon hiányozna.Csak az a nem mindegy,hogy van miről lemondani.Nem egy pár deci vízen,meg pár doboz vitaminon szarozok...akkor nem szültem volna és kész.Meg inkább megveszek neki egy játékot,mint magamnak valami ruhát.De ez már nem a pénzről szól,mert a szülinapi pénzemet is ráköltöttem,méghozzá játékokra,amik nem is voltak nagyon fontosak.Egyszerűen ez okoz örömet nekem,hogy látom a boldogságát.:))
Én is így gondolom. Nem kell kacsalábon forgóban lakni, de az a minimum, hogy ne egy-két dl vizen kelljen spórolni.
Szia Petrus!:)
Be kell látni,egy gyerekhez pénz kell! Nem azt mondom,hogy azon múlik minden,de igenis kell.Nem milliók,de az alap szükségleteket legalább ki kell elégíteni.Legalább!!!És aki ezt nem tudja megoldani,az ne vállaljon babát,amíg jobb nem lesz a helyzete,mert az önzőség!
Igazad van,megnéztem.A rizspehely gluténmentes,csak kevetrem őket...
Sziasztok!
Ti meg mit műveltetek itt?;))) Napokig csend és hallgatás, aztán egyszerre mindenkinek megered a nyelve? ;))
Múltkor a decemberi fórumon akadt ki egy csajszi, hogy a magzatvédőt nem engedheti meg magának mindenki, miért mondom, hogy szerintem igenis szedni kell. Nem akartam megbántani, így inkább nem kérdeztem meg tőle, hogy mégis minek szül az gyereket, miből fogja felnevelni, akinek nincsen 1-2000 Ft-ja a magzatvédő vitaminra...
Sziasztok én is húzok mert még semmit nem csináltam.Holnap jelentkezek!(meg lehet,hogy még ma is:-))
Én is Milupát vettem, de a miénkben van.. :S Na mindegy. Majd még kivesézzük!
Én is lépek, még egy kicsit naplózok és tényleg legalább beleolvasok a mai adagomba...
Sziasztok! Szia Tötyi, akkor holnap mindenképp benézek ide!!!Drukk!
Na tényleg megyek csajok! Játékra fel! :))
Jaj szegényke:-(Vajon felelőségre vonják a szülőket?
Jó sokat spóroltak rajta.Minek szül az gyereket,aki még a vizen is spórol????
Na, én megtaláltam az elsőt, amit Lili nem: házikészítésű csirke-alma.. az üveges mehet, a házi nem :) Az első, amit nem evett meg. Babakekszet milyen sűrűn adsz? Van benne glutén, csak azért kérdem. A listánkról viszont lekerült a tejpép (az volt az uzsi néha :( )a pötyik miatt.
Mennem kell csajok,magában már megunta a játékot.
Puszi mindenkinek! :)
Jézusom! A babán akartak spórolni? Azon a 120ml-en???? Édes IStenem, hova születnek babák! :((((
Babakekszet már adtam Beninek,szereti...:))Bár Ő mindent. :D
Pussz és legyen szép napotok! Hülinapos!
Minden jot lanyok...Totyi...varunk holnapppppppppp:-)
A történet annyi,hogy egy 3 hetes csecsemőnek a szülei a tápszert kúti vízzel csinálták(spórolásból,mert volt vezetékes vizük is)és a baba meghalt.
Nem..nallad tuti 2 csik van:-)
koszi Ani...ven tyuk lettem:-)
:-DDDNálam nem akarsz nyomozni kétt csík ügyében?
Boldog szülinapot Kingus!!
További ajánlott fórumok: