Újra együtt! (beszélgetés)
Alakul :)))
Gratulálok Bencusnak az új fogacskákhoz!
Az igen, egyszerre 2!
:DDD
Hogy vagy drága? Olvastam a naplódat...
Nah, ha még esni fog a hó, én fejreállok. Ne máááááááááár.
Tavaszt, tavaszt, tavaszt!!!!!!
Sziasztok! :))
Egy takarítónő nekem is jó lenne...:)) Bár lehet idegesítene,hogy más nyúlkál a dolgaimhoz.Mindegy,ez a veszély nem fenyeget.:))
Nálunk most szépen süt a nap.De mondják a rossz időt.:((Havas eső...hó...áááááááááá nem akarom.:(((
Ugyan Timcsi! Én sem tudom már nagyon követni sajnos...
Köszönjük!
Szia!
És Nálatok mi a helyzet?
Jó reggelt!
Nálunk szépen süt a nap, tízórai után majd kiviszem Barnit.
Éppen dühöngök a takarítónő miatt, nem úgy dolgozik, ahogy szeretnénk, amikor meg szóltam neki (utolsó esély, gondoltam, elmondom, hogy min változtasson, mielőtt elküldöm), akkor mindenre csak a száját húzta. Inkább megcsinálom én, Barni mellett már úgyis több időm van, ha máskor nem, akkor hétvégén. Az legalább ingyen van. Pffff.
Jó reggelt lányok!
ki hogy van ma?
És milyen az idő nálatok?
Nekem egy kicsit fáj a fejem de szépen süt a nap:)
Sziasztok!
Furcsa, mikor utoljára veletek találkoztam a fórumon mindenki terhes volt. Jó volt megnézni a képeket :)
Sziasztok!
Nálunk nagyon szép napsütéses idő volt, és egész kellemesen meleg tavaszi időcske. Igaz a szél fújt, de az minket nem zavar.
Tesómékkal kb. 2 km.-t sétáltunk, és Gréti végigmotorozta az egészet. Hegynek fel, hegynek le. Pedig még csak most először voltunk kint motorral, eddig bent motorozott.
mi eddig 1 oltás kivételével mindíg egyedül voltunk, mert apa melózott. de most jön, jól is jön, hátha így nem fog annyira sírni.
köszönjük a köszöntést.
itt már nem fújt annyira a szél, így kimentünk fél 5kor és 6kor jöttünk be, vittük a triciklit, meg sepregettünk, elvolt nagyon Martin.
Ma mi sem voltunk kint,baromira fújt a szél.:((
Holnaptól meg eső...
Velünk is jött Laci.Nem vittem még egyedül oltásra...
Prevenar emlékeztető volt a másik.
Én nem nyilatkozom a 15 hónaposról...
Sajnálom szegénykéket :((
sziasztok
jaj Timi szegény Szonja, holnap megyünk mi is, és apa itthon lesz és jön velünk hál isten, Martin is lehet kettőt kap,ááá:(
Igen ez a ti hónapotok Timi úristen 2 heted van hátra!!!pikk pakk itt van.
Zizi csatlakozom tényleg hasonlít rád Luca.
Petra nem is baj h napközbe máshol is alszik Barni, Martin nekem is aludt sokat a babakocsiba a nappaliba, meg a pihenőszékbe. meg az ölünkbe,
Ja-ja!Már március van!
Megkapta a 15 hós oltást Szonja.Szegénykém,szívem szakad meg ilyenkor!:(
Timi, ez már a Ti hónapotok lesz!!!
Olyan izgalmas!!!!
Sziasztok.
Egyben vagyunk,anyuéknál voltunk,most jöttünk haza.
Most nincs időm,majd később jövök.