Újra együtt! (beszélgetés)
Réka drukkolok h a vér eredményed jó legyen és ne keljen befeküdnöd. és h a pici fiú még jó pár hétig ellegyen odabent!!!!
Timi húha jóslóid vannak, kíváncsi vagyok mi lezs holnap nstén, már tényleg akár mikor jöhet Szofi:)
Szoni nagyon cuki lehetett h vitt neked virágot:)
itt vagyok én is, nah igen én is úgy gondolom, ha egy gyerek nagyon féltékeny, akkor ott az ajándék nem segít. de Szonja biztos örülni fog a tesónak, nem lesz könnyű az elején, de biztos ügyes nagy tesó lesz:)
képzeljétek Martin ma végre ivott szállal, úgy örültem neki:) lassan vehetek neki szívószálas poharat, olyan jókat láttam.
és napról napra látom h mennyit fejlődik, miket tanul meg.
Tudom,értettem én!;)
na felkelt Szoni megyünk ebédelni...jó későn...
Hát ha féltékeny lesz akkor minden nap vehetek Szofi nevében ajándékot!:))
Most például a pihenőszéket kapta meg Szonja,hogy addig unja meg és beletehessem Szofit!
Hú de jó lehet!!Beni biztos nagyon élvezné.Születése óta hallgatjuk Halász Jutkát és nagyon szereti!!!
Csak nekükn sajna messze van.:(((
Hát úgy tűnik,hogy minden megvan!
Nem kap ilyet.Nem is gondolkoztunk ilyenen.Nem is tudtam,hogy szokott ilyen lenni...
Szofi magát hozza majd ajándékul!:))
Már 2 órája alszik Szoni.
Timi, amúgy megvan már minden Szofinak?
És Szonja kap majd "Ezt a Kistesó hozta Neked ajándékba"?
sziasztok
Timi kitartás, h megy az idő, pihizzél amennyit csak tudsz.
Martin is 3 napja korán kel fél 7-7 felé. nem tudom mi lelete.
most ő is alszik 1től. voltunk boltba, játszottunk. enni alig evett ebédre. de majd eszik ha felkelt.
Sziasztok!
Jön valaki április 3-án Halász Judit koncertre a Millenáris teátrumba? Budapestre.
Akkor szerencse.:) Nekem képes lenne éjszakáig is kukorékolni.:)
Így is ha felkel olyan 2 körül általában simán kihúzza este 9-ig.:)
Szerintem Bencus is ébred nemsokára,nagyon mocorog.Úgyhogy ha eltűnök,akkor ez az oka.
Vagy már Te sem vagy itt Brigi és magamban beszélgetek?? :DDD
Már nagyon!!!!
Elköszönök csajszik,megyek lefekszek,mert estig egyedül vagyok Szonival és odáig még baromi hosszú az idő...puszi.
Szia! :)
Juj!És este mikor aludt el? Nekem ha délután 5-kor aludna,akkor még éjfélkor is kukorékolna.:))
Vagy ja.Állandóan ezek a hülye frontok!:(
A pockomnak sem jó!:(