Újra együtt! (beszélgetés)
Ez így van.
Mi mindketten szerelmesek vagyunk a lányba.:)
Jaj ma is úgy bújt, meg ölelt a kis karjaival, mondtam is apának, hogy a szívemben Gréti van a legelőkelőbb helyen.
S megkérdeztem tőle, hogy ugye neked is ő van az első helyen?
A válasz egyértelmű igen volt.:)
nahh, tudnék mesélni
ne nekem játsza meg a keményfiút, nem attól pasi valaki, hogy flegmán beszél a feleségével, vagy cikizi társaságban
:)))
Én is mindig rendbe rakom a hajcit reggel, talán azért nem látod a kócosságot...no meg a piszétől.:DDD
Egyébként én sem látom Lilit kócosnak sosem, talán azért, mert elalélok a kék szemeitől.:DDD
milyen jól megteremnének a pálmák meg az egzotikus növények nem, locsolni tuti nem kéne!!! :))))))))))))
De ez így van rendjén:)És ahogy mondod,addig jó:)
na azt utálom mikor valakit ezért papucsnak neveznek!! pedig ilyen egy igazi családapa nem? aki nem ilyen annak minek család?
Jók is ezek a mókák, na de utána :S. Mikor Bence és Lili együtt fürdik, olyan a fürdő, mintha cunami lett volna odabenn.
Jajj, majd nyáron öntözhetnek, pancsolhatnak!
szerencsére gyorsan kapcsoltam! de jól ki lettem nevetve!! Imádom ahogy kacag!!!
El tudok tőle olvadni, igen.. Mások szemében szerintem sokszor csöpögősnek tűnne, vagy papucsnak.. én egyiknek sem tartom, csak tényleg szeret velünk lenni. És ennek hangot is ad. Addig jó nekem :)
na az tuti!! akkor lesz csak kacagás!!!!! :)))))
egyik nap Bencus is a fejére öntötte a vizet aztán gyors JAAAj aztán folytatta tovább! ott álltam a kád mellet, aztán szólt anya deje!! mire majdnem későn jöttem rá hogy a következő flakon vizet bizony nekem szánta!!! :))))
ééés egyszer majd sikerül neki, és akkor mindketten nagyot néztek :)
No de hogy ez a Zsoci apa milyen romantikus:)
Ja:)
Hát'azon én is majd meg szakadtam a nevetéstől!:D
ez így helyes! bár egyszer mikor azt mondtam Imikének az oviban:kisszerelmem,rám szóltak jaj ez olyan c...os!! de engem nem érdekel!! Rosszul is esett nagyon! azóta 2 kisszerelmem van! :))))
Peeeersze Niki a gondatlan anyuka:DDDD
Hasalni ő is belehasal.Mondja,hogy úszik:DDD
És csinlja is a lábával:DD
A napokban kezdte szemen öntögetni saját magát egy sudocream-es dobozzal.Persze engem akar!!!-de általában rosszul sül el és akkor csak pillázik:DDDD
Zizi! Kis fáziskéséssel mesélem, de Zsocinak mutattam az egyik "kedves ügyfél" által írt mailt, azt mondta, ezt be kéne küldeni a Showder-be, vagy a stan up-osoknak. :)
Végülis "nagy bölcsen" azt mondanám, hogy az ember a gyerekébe szerelmes, legyen fiú avagy lány.
hát nem semmi így február végén, de úgy tudom jól vannak. :)
én is szerelmes vagyok Martinba, és igen amennyire vágytam lány után, már annyira elmúlt a dolog, de azért jó lenne, apának is legyen szerelme, persze Martin is az, mindennél jobban szereti, meg is mondta h őt jobban szereti mint engem, de ez így van rendjén:)
Csak az bosszant picit, hogy olyan, mintha nem törődnék vele, pedig igyekszem kordában tartani a huncut tincseket.
Na, most hogy "nagyhajúbabákanyukái" mind megnyugtattaok, nem fogok ezen lovagolni.
Grétit egyébként sosem látom kócosnak. Lehet azért, mert az édes pisze nózijától mindig elalélok. :)
Lili is belehasal, meg leönti a fejét, pislog, mint béka a porban, neki szabad. De ha én teszem ugyanazt, vége a világnak.
Igen, Lucus perpill Lili szemszögéből végtelenül mázlista! :)
Ezen még nem is gondolkodtam. Jogos a szerelem, hiszen mindig emlegetjük az apja-lánya románcot, de az anyja-fia legalább akkora!!! Én már csak tudom ;)
Bencusnak is azért kellett megszedni hátul mert olyan kóc hatású volt!!
Sziasztok!
Niki ne izgulj, nekünk még a Liliénél is kócosabb Gréti haja.
Nekem volt ilyen mindig kiskoromban, úgy látszik a lány örökölte.
Gréti engedi kifésülni, nem is sír ha meghúzom neki, de sokszor fésülés után is olyan mintha kócos maradna, így én sokszor picit bevizezem neki, és akkor újra kunkori lesz a hajacskája.:)))
További ajánlott fórumok: