Újra 70 akarok lenni (beszélgetés)
Hát én se éhezek..Persze kv-ról is leszoktam.Addig az mindig rendbe tette reggel a dolgokat.
Nem szívesen innék újra kv-t...
Nekem hála ég nem volt gondom az emésztéssel. Olyan, mint az óramű reggel ébredés után. Viszont azt megfigyeltem, ha egy nap keveset eszem, akkor reggel gyakran csak az inger jelentkezik... Ezért is gondolom úgy, hogy bárki bármit is mond azért én eszem rendesen. Totál normális kajákat úgy 1200-1500 kalória között. De lehet kevesebb, mert csak hasraütés szerüen számolom.
Ha meg néh érzem, hogy nem akar működni az emésztésem, akkor iszok egy ginseng teát.
Nekem is 20 dkg ment fel + -ba még.
Én is várok az indulásra, csak olyan nehéz megállni,hogy ne mérlegeljek állandóan.
Meg hát az igazat megvallva odalent problémáim vannak az emésztésemmel... :(((
Pedig nincs magnéziumhiányom,iszok eleget,eszek rostot is............Talán kevés zsírtól lehet még...
Van egy olyan érzésem, hogy tönkrevágtam magam
tavaly a "fos.tós" csodaszerekkel :(De majd csak helyrejön.
Nem rossz menü:D
Sokkal jobban örülnék neki, ha attól fogyna az ember, ha eszik:D:D
Akkor sztem csont sovány lennék:D
Délben erőlevest burkoltam.
Vacsira fasírtot csináltam, petrezselymes rizzsel.
De csak fasírtot ettem ződdel :)
Jó persze sütöttem rozskiflit nekem az volt a
mai "édesség".
Én vagyok mindig....de általában csak olvasgatok:D:D
nemrég nyomtam be egy knopperst:D nagyon szeretem:d
Ja és ittam egy forró csokit is:D
A reggelimről meg nem is beszélve....palacsinta volt:D:D 4 db:D
Azért ettem ám szőlőt is...hogy egy kis normális kaja is legyen a szervezetemben:D:D
Hát lányok nem tudom mi van veletek mostanában,
nagyon kong a fórum...
Szia!
utálhatod is:) személyesen is egy gyökér:) na jó ezt arra mondom, hogy eladó vagyok, és alapba oda dobja a pénzt és flegma mikor az ember kedves is vele.
ugyan ez a Hernádi pi..a:) Ő még be is szólt nekem, hogy kéne fogyóznom, hát nem tudom:)
Amúgy utálom Gálvölgyit, de ez jó volt:D:D
Jót röhögtem! Köszi:D:D
Mondom én...találkoznom kéne vele...kb. egy ugyan ilyen beszélgetés lenne kettőnk között:D:D
Jó reggelt!!
Azt hiszem mostmár tényleg el kell kezdenem Dr. Csernust olvasni, de a legjobb az lenne, ha találkoznánk...
Muszáj elkezdenem tornázni és azt hiszem az ő hatására menne:D:D:D