Újpesten élő fogyózók (beszélgetős fórum)
na ettem egy kis párolt zözit, meg 1 pár virslit, jól is laktam :) fincsi is volt. Szóval a vizsga iszonyú szivatósra sikerült (csókjaim a PM-nek...), megint sikerült a korábbiaktól teljesen eltérő vizsgafeladatsort összedobniuk :S. 80% elmélet 20% feladatmegoldás..., eddig volt 20% elmélet és 80% feladatmegoldás... ki lehet találni, mire készültem... nem valószínű, hogy meglesz a 60,5% :S, no de ezen már nem bosszankodok!
sziasztok!
most értem haza a tornáról, és most először élveztem a feladatokat. Nagyon jó volt!!!!!! jól el is fáradtam, mondta a Teodóra (Ő a tanár) hogy holnapra lehet izomlázam. mondtam neki hogy már most olyan izmokat érzek hogy vannak a hájam alatt, amiket eddig csak tankönyvben láttam :-D
halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, mindjárt jövök :)
Sziasztok!
Köszi Gesztianyu, de az edzőm egy nőőőőőőőőő!
:-)))))))))))))))
De azért jót rötyögtem most!
Hogy vagytok??
gEsztianyu! SZORÍTOK NEKED!!!!!
Jó reggelt!
Gondoltam beköszönök mielőtt indulok a gyógytornára.
A tegnapi vacsi nagyon fini lett. Ha van kedvetek próbáljátok ki. Ha nem akartok annyi kalóriát bevinni,mert a tortilla az elég húzós, akkor egyétek csak salátával. Nagyon finom tud lenni. Érdemes úgy csinálni hogy a csirke alatt megmaradt szaftot is ráöntitek a salátára.
Hogy haladtok? Bírjátok tartani az étkezéseket?
Ma mit főztök?
jaj Teli a naplódban ez az írás...könnyezem :(...
na mi ez a pangás? :D
jelentem, most vágtam földhöz a könyvem...keverem szezont a fazonnal :S, megyek csinálok egy "nagytatarozást" magamon.
Teli folyik a nyálam :D...a nudlit nem szeretem, de a csirkés bigyó, az nagyon jól hangzik :)...
Moon: Neked meg gratula :), nagyon bejössz az edző csávónak biztos vagyok benne :D:D:D
Az is fini!! Nem baj az, ha nem laktál jól, mert akkor ugyanennyi adagot megehetsz még 2- 3 óra múlva is! :-)
:-D Anyukám nudlit csinált meg lekváros gombócot..végül is ez lett az ebéd, de csak minimális adag, nem is laktam jól vele :-(
el is hiszem, nyammmi! :-)))))))
Hűűha, ez nagyon jól hangzik!
vettem a madaras tecsóban tortilla lapokat (teljes kiörlésű lisztből) és abba fogok tölteni jégsalit, uborkát, paradicsomot és oliva olajon megpirított csirkemellet, amit előtte gyros fűszerrel megszórtam. Teszek rá egy kis ketchupot és majonézt (mi nem szeretjük a saliönteteket, de azzal is nagyon fincsi állítólag) és feltekerem a tortillát.
Azt hogyanan kell elkészíteni! Bár van róla sejtésem, de nem biztos.
közben kitaláltam hogy csirkés torzilla lesz (azt hiszem így kell írni)
ezt a választ én is nagyon jól ismerem :-D
Az sokszor nehéz dió! Én is a páromat szoktam kérdezni, mit enne...persze mindig 'nem tudom' a válasza! Ezzel aztán kisegít a vízből! :-)))
Szia! Igen itt minden oké. Éppen azon töröm az agyam hogy mit főzzek.
Helllótok! Süt a Nap, de jóóó! Minden okéka?
Igen hős vagy! De nem csak magadnak hanem mindenkinek aki bízik benned!
Csütörtök estétől játszhatsz amennyit csak bírsz. Már "csak" addig kell kibírnod. Szorítunk neked!
Teli, most olvastam, hogy Te már kivasaltál, jöhetnél hozzánk is :D
lelkileg elég szarul :(, mindjárt viszem Esztikémet a mamához :(, hogy tudjak tanulni, pedig inkább vele játszanék... Este viszont, már sikerült nem bezabbantanom, sőt egész nap normálisan kajoltam viszonylag megálltam :D:D:D HŐS VAGYOK :D, magamnak!
szép, napsütéses, mosolygós :) reggelt!
Szia Teli! Örülök, hogy előkerültél és a jó híreknek is :). Ügyes vagy Te, meg tudod csinálni. Amúgy a délutánt elég jól bírtam, talán elmúlt a farkaséhségem :). Köszi a bíztatást!
Ez így van! Megint annyi erőt érzek magamban mint annak idején mikor elkezdtem ezt az egész dolgot :-D
Naaa, ügyes vagy!! Remélem, ez most egy nagy adag erőt adott neked?!
További ajánlott fórumok: