Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Új világ? fórum

Új világ? (beszélgetés)

1 2 3
31. szomorkodó (válaszként erre: 30. - Selena78)
2014. febr. 22. 13:09
Mert anya csak egy van: :o))))))
30. selena78 (válaszként erre: 5. - Lina06)
2014. febr. 22. 13:04

Nem igazán hiszem, hogy kimondottan követendő példa volna, hogy 21 éves korodig nem aludtál senkivel.

Ami meg a 18 éves öcsédet illeti, óhatatlanul az jut eszembe, amikor a barátommal (barátommal? vőlegényemmel!) két hétig sátoroztunk a hegyekben, aztán mikor hazaértünk, náluk szálltunk meg, anyósom meg külön szobába fektetett minket.:)))

2014. febr. 22. 12:58
Hát...lehet 14 évesen még korai,de legalább kontroll alatt vannak.Mert szexelni mindenképpen fognak ha akarnak,eldöntheted,hogy a saját szobájukban,vagy az utcán,egy koszos wc-ben stb történjen meg.Én 17 évesen aludtam ott a barátomnál,de ennek már 10 éve.
28. szomorkodó (válaszként erre: 26. - Bueno77)
2014. febr. 22. 12:11
Nem fogod megbánni, ha partner vagy. Nem lesz ezzel kevesebb. El kell fogadnod. Max beleőrülsz. Állj mellé, az a dolgod.
27. 28195c972d (válaszként erre: 26. - Bueno77)
2014. febr. 22. 12:09
Tényleg korai még ez,nekem 17 éves a fiam,de csak most engedném meg ha kérné,ilyenkor egy év is sokat számít.
2014. febr. 22. 11:51

Egyet becsülök a gyerekemben, és ezért engedem. Végtelenül őszinte. Cseszegetem nap mint nap a tanulással, a feladataival, mindennel, de úgy érzem még így is minden apró titkát megossza velem. Másoktól azt hallom, hogy nagyon szigorú szülő vagyok, és igen az vagyok, de még így is néha azt látom rajta, hogy keresi az alkalmat, hogy beszélgethessen velem. És mindent elmond. (Jó persze tudom nyilván nem mindent, de ahhoz képest, hogy kamasz néha csodálkozom, hogy mennyire őszinte velem). Pont ezért engedek ebben.

Csak kicsit fura nekem, azt hittem ráérek emiatt aggódni még két-három évig.

25. Bueno77 (válaszként erre: 24. - Csillag29)
2014. febr. 22. 11:42
Én 20 voltam amikor a vőlegényem először nálunk aludt :D Mondom, vőlegényem, már egy ideje a karikagyűrű is az ujjamon volt, két éve voltunk együtt akkor.
2014. febr. 22. 10:35
Hát nem semmi :( A lány szüleivel is el kellene beszélgetni :( Nekem 14 éves a lányom de nem engedném (ha lenne pasija) hogy itt aludjon Az ellen nem lenne kifogásom, hogy estig itt legyen és persze akkor is bármi megtörténhet de az egymásnál alvás ez 14 évesen kicsit korai lenne :/ Én anó 17-18 voltam amikor először a barátomnál aludhattam :)
23. szomorkodó (válaszként erre: 22. - Living Dead)
2014. febr. 22. 10:21

Így van, de nappal ez nem probléma. Hanyatt-homlok nem vesszük be magunkat mindenféle csípős, vágós növényzet alá.:) De van az a helyzet, amikor az sem számít:) Ugye egyetértünk?

Azt hiszem megmérgesednek ránk a fórum témájánál maradni akarók, mert ez már egy másik fontos megbeszélni való. Úgyhogy összegezve, mindenki szánjon rá egy alkalmat. Mert a változatosság gyönyörködtet:)

22. Living Dead (válaszként erre: 21. - Szomorkodó)
2014. febr. 22. 10:18
De célszerű a spontán bokroknál ellenőrizni, van-é csalán, mert az durván és drasztikusan képes véget vetni a pásztorórának :'(
21. szomorkodó (válaszként erre: 20. - C6cc1a938e)
2014. febr. 22. 10:15

Így van. Valami van azokban a bokrokban. Azok a bokrok jók, amik spontán kerülnek az utadba, egy esetleges kerékpározás, erdei séta közben. Meglátod, és mindjárt kedved támad alánézni, hogy mimimimimimimi, mimimimimimimi, miiiiiimozog a........

Napszaktól függetlenül.

Szóval ha hív a barid a susnyásba, menj csak, a bogarakat közben le lehet söpörni:)

20. c6cc1a938e (válaszként erre: 13. - Szomorkodó)
2014. febr. 22. 10:11

Haha!:'D Hát remélem...Nekem a természet lágy öléről csak a rám mászó bogarak jutnak az eszembe...Messze a tiniség nekem is,barimnak is,de be van sózva,hogy menjünk kirándulni...Na persze,hogy persze...nem titkolja,hogy minek.Pedig műxik az ottalvás ide és oda is és mégis.Valami lehet azokban a bokrokban...:D

[link]

19. szomorkodó (válaszként erre: 18. - 6b006fc769)
2014. febr. 22. 09:31
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, értem:)
18. 6b006fc769 (válaszként erre: 17. - Szomorkodó)
2014. febr. 22. 09:29
Egy szóval nem állítottam, hogy nem kufircolnak. Nem alszanak együtt, és a szabályok betartva;)
17. szomorkodó (válaszként erre: 16. - 6b006fc769)
2014. febr. 22. 09:22
Az alvás az egy tudattalan állapot. Alvás közben még senkinek nem esett "baja". Persze ez poén volt. Ezt betartják, közben sunyiban úton-útfélen megtalálják a módját. Ezt elhiheted. De ha nem akarod, akkor ne hidd.
16. 6b006fc769 (válaszként erre: 10. - Szomorkodó)
2014. febr. 22. 09:14
Ha az a szabály, hogy nem alhatnak együtt, akkor azt lehet, hogy betartják. :))
15. szomorkodó (válaszként erre: 14. - A0c1361e44)
2014. febr. 22. 09:09
De még ne, mert hideg a föld:)
14. a0c1361e44 (válaszként erre: 13. - Szomorkodó)
2014. febr. 22. 09:09
Majd megpróbálom rávenni a férjemet:)))))
13. szomorkodó (válaszként erre: 12. - A0c1361e44)
2014. febr. 22. 09:08
Próbáld ki, nagyon izgi:)
12. a0c1361e44 (válaszként erre: 11. - Szomorkodó)
2014. febr. 22. 09:06

Azt hiszem kicsit nem is tudom mi vagyon...nem földi halandó?

Én sosem próbáltam bokorban:)

11. szomorkodó (válaszként erre: 4. - Anya4005)
2014. febr. 22. 09:02
Egyetértek. Átmentem a fiammal ezen a "problémán" én is. Nem volt könnyű, de én is annyit kértem, hogy ne parkban, bokorban, padon. Szerintem éppoly meghatározó az első aktus a szexuális életére, mint például egy rosszul megválasztott fogorvos. A fiam most 20 éves, és azt mondják a lányok, hogy rendben van:), Figyelmes, kedves stb......:) Nincs rossz híre, nem égett ki, nem váltogatja a nőket, sőt. Azt hiszem, hogy mindig megadja a módját, mert erre tanítottam. Talán már bokorban is próbálta, de csak "hobbiból":) Mert ugye azt is kipróbálja minden földi halandó legalább egyszer, hogy értékelni tudja az adott jó körülményeket.
10. szomorkodó (válaszként erre: 5. - Lina06)
2014. febr. 22. 08:57
Aha, ti meg benyaltátok, hogy betartja a szabályokat. Röhögnöm kell.
9. szomorkodó (válaszként erre: 2. - Naplemente.)
2014. febr. 22. 08:54
Majd 2 év múlva ugyanitt.
2014. febr. 22. 07:45

Szerintem a lány szüleivel meg kellene beszélned, hogy te ezt nem tartod jó dolognak. Már az első esetnél ezt kellett volna tenned és a gyerekekkel is meg kell beszélned, ha már a lány anyja nem képes rá. Persze nem biztos, hogy van szex, az viszont biztos, hogy máskor is megtehetik nem kell ehhez ott alvás, de neked mindenképp el kell mondanod nekik, hogy mi lehet ebből.

Annak idején, amikor a fiam ennyi idős volt, nálunk is volt ilyen. A kislány anyja simán megengedte, hogy nálunk aludjon, de én nem. Aztán persze a kislány ott nyafogott nekem, hogy milyen jó is az, amikor a szerelméhez bújva aludhat és vele ébredhet...Én erre azt mondtam, hogy majd lesz erre idejük, ha együtt maradnak. Természetesen nem maradtak együtt...

Akármit csinálunk is, egyszer csak meg fog történni, de mi vagyunk a felnőttek, nekünk kell irányítanunk a gyerekeinket, és úgy, ahogy mi akarjuk és nem úgy, ahogy egy másik gyerek szülei akarják. Lehet, hogy a kislány szüleit nem zavarná, ha teherbe esne a lányuk, pedig egy abortusz nem tenne jót neki sem, arról pedig ne is beszéljünk, hogy egy fiút akár meg is büntethetnek emiatt. Nem azt mondom, hogy 21 éves korig várni kell az ilyennel, de 14 évesen még nagyon korai szerintem is, akárhogy is ezt diktálja a mai divat.

7. eva215 (válaszként erre: 6. - Eva215)
2014. febr. 22. 07:03
Egy sort kihagytam, bocsi: azt akartam írni, hogy hiába az ottoni jó példa.A média, internet ezt sajnos felülírja főleg ebben a korban.
2014. febr. 22. 07:02
Ez nagyon nehéz ügy. És megértelek, pedig csak 2 éves a fiam :) De kamaszokat tanítok...és szemtanúja vagyok annak a gyökeres változásnak, ami akár az én generációm (30-as) és a mostani fiatalok közt van. Valahol érthető, hiába az otthoni példa, a médiából folyó szenny (pl.nézd egyszer csak egy órán át a Viva zenei csatornát, és számold meg a félmeztelen lányok (elvileg énekesek, vagy mik??!!) vonaglása/ óra rátát. Meg fogsz döbbenni) Szerintem ez a helyzet gyerekfüggő. Van olyan, akinek megtiltják, és puffogva, de engedelmeskedik, és van aki erre a hátad mögött, titokban egy parkban fog összebújni a lánykával helyette? Szerintem az őszinteség fontosabb, nem ismerem a fiad, de biztos vagyok benne, hogy valahogy el tudnál beszélgetni vele erről egyszer, csak úgy, lazán, nem hegyi beszédre gondolok, és a védekezésre, bár utóbbi fontos,reméljük, ezen már túl van, hanem inkább arra, hogy TE mitől tartasz. Gondolom jön majd azzal, hogy mit szólsz bele, ez az ő szerelmi élete. DE: Egy háztartásban éltek, felelősséget vállaltok egymásért, igen, jogod van neked is "valahogy érezni" eziránt a szitu iránt, még akkor is, ha nyilván nem vagy szereplője a love storynak. Valahogy meg kell vele ezt értesd, hogy ez így "fair", legalábbis addig, amíg ki nem költözik, és önálló életet nem kezd. (Persze utána is érdekelni fog, hogy van, gondolom, de addigra remélhetőleg pont ez várja majd el :D) Egyszóval szerintem jól csinálod, ritka az olyan tini, aki megbízik a szüleiben, akivel tárgyalni lehet :), inkább a ti nálatok legyenek együtt, a tudtoddal, mint egy játszótéren a tudtod nélkül.
2014. febr. 22. 05:01
Èn sem hagynàm 21 èves koromig èn sem aludtam senkivel, az öcsèm most 18 4 ève van baràtnõje (ugyan az) ès nem egyezet anya bele az együtt alvàsba, nem mondom nem höbörög de betartjàk, pedig nagyon feleselõs hõbörgõs tipus. Egyszeűen anya elment ès megbeszèltèk a szabàlyokat a làny anyjaval...szerintem 14èvesen ez a magatartàs nagyon nem normàlis!!!!
4. anya4005 (válaszként erre: 1. - Bueno77)
2014. febr. 22. 02:04
Szerintem nyugodtan alhatsz,ha a fiadat felvilágosítottátok védekezés témakörben! Ha bugyikázni akarnak,fognak is,még akkor is,ha a szobájában ülsz,csak gumi legyen náluk!!!
3. Bueno77 (válaszként erre: 2. - Naplemente.)
2014. febr. 22. 01:54
Megkérdezlek két év múlva :D
2014. febr. 22. 01:53

Ezt én simán nem hagynám.

Igaz, még "csak" 12 éves a fiam, de mindennek megvan a maga ideje. Szerintem.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook