Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetős fórum)
Huhh,tele vagyok:)
Serintem én helyettesíteni fogom.Valamivel muszáj lesz.:)
Amúgy meg,szerintem ha szépen tartod a diétát,és napi egyet bűnözöl,attól még fogyni fogsz.Lehet,hogy lasabban,de fogsz.
Nem!:)Án alapból nem szeretem a túrót.Ha megpróbálnám magamba gyömöszölni,biztos hogy rögtön az első falat után kijönne.Szerintem én akkor zöldségnapot fogok tartani.
Mostt ettem krumplit hagymásval,meg kínai kell-el.El sem hiszem hogy nem ettem húst,mégis jóllaktam:)
Ok,bár most nem bírok többet enni:)
Te minden ételt szeretsz a 10nap közül?Nem helyettesítettél semmit semmivel?Mert én nem szeretem a túrót,és ahelyett valami más kellene.
Ja,okés:)Mostmár világos:)
Hát,én lila káposztát ennék,meg egy kis zöld hagymát,most úgy megkívántam.Krumpli mellé:)
IGAZAD VAN!!
Csak olyan nehéz ülni, és nem csinálni semmit...Vagyis persze még dolgozom, de ez nem visz előbbre...És ez a tehetelenség...Megőrjít!!
ÉN VAGYOK HÜLYE!!!!:)
Most tényleg jót röhögtem magamon. Azt hittem, tőlem kérdezed, hogy eszek-e még ma!:))))
Szóval mehet bátran a zöldség! De mi is?
Hát elég gáz, hogy az utolsó négy nap estetájt mindig ettem valami tiltott dolgot...
Az a baj, hogy nagyon-nagyon rossz hangulatban vagyok, egyáltalán nem így képzeltem el 28 évesen az életemet...Lépni szeretnék, de a betegség miatt egyszerűen nem tudok. Fogalmam sincs, merre induljak, mit kezdjek az életemmel.
Gondolom most én vagyok nagyon hülye,de nem értem:)
Most akkor mehet a többi zöldség is vagy nem?
Mert nem tudom mire mondtad azt,higy egy falatot se.?
Szerintem többször egyél kevesebbet.Nem jó,ha naponta csak egyszer eszel.
Huhh,durva ez a gyógyszeres story.És ezt mindig kell szedned ezután is?
EGY FALATOT SE!!!!!!!!!!!!
Szerintem(talán a kukorica, zöldborsó kivételével-nézz meg egy kalóriatáblázatot!) minden zöldség nagyon alacsony kalóriájú, úgyhogy mehet.
Milyen zöldséget ennél egyébként?
A negyedik bűnözős napom...Nyolc napja kezdtem...Vicces vagyok...Bár arra is rájöttem, hogy tulajdonképpen egyszer eszek egy nap...És azt számítom bűnözésnek. De persze azért, mert péksüti, tészta stb.igazán nem kellene az étrendembe, és mást kéne ennem helyette. De más meg most tényleg nem kell. Gyümölcs meg ezek.
Nem tudom, mennyit hallottatok a szteroidok mellékhatásairól, hát annyiben megvédem magam, hogy ugye mellékvesekéreg-hormon, elég erőteljesen beleavatkozik a szénhidrát-anyagcserébe, borzasztó étvágyat csinál. Sokat voltam kórházban, a legtöbben 20-30 kilókat híztak mellette. És én már 5 éve folyamatosan szedem...(Ja, úgy kezdtük, hogy max.fél évig szabad, csak épp nem tudnék megmozdulni nélkülük. Majd meglátjátok, így is milyen rosszul megyek, pedig most is dupla adagot szedek, mint amit a doki írt. Eddig meg a négyszeresét, csak a műtét miatt csökkentettem.)
Szóval nem is vagyok olyan béna!!:)