Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Na ezt ig ki fogom próbálni a gyógyszer mellé!
Csók baba! Jó szórakozást :DD Az én Pestám messze...
Várható volt a hasonlat.....:DDD
Na lányok, én balra el, mert Pestám fél órája toporzékol, hogy mikor fáradok be hozzá a szobába!
Szóval torna indul....;))
Holnap délelőtt jövök!
Cupp-cupp mindenkinek!
Szerintem nem rossz, kicsit olyan mint a fröccs. NA MOST NE RÖHÖGJETEK!!! ÉS FŐLEG NE MUTOGASSATOK!! :PPP
Én már megszoktam de akkor te tegyél kevesebb ecetet és több vizet.Próbáld meg így:)
Ezt akartam kérdezni Rika, hogy hogy tudod meginni? Nem nagyon rossz??
Közben Jocoanya megírtam a titkos súlyom!:)
Egyszer én is próbáltam, de olyan büdös, hogy majdnem elhánytam magam tőle.
Na a *ba belebukni az nem kunszt, kérem szépen!!! Le a kalappal azok előtt akik végig tudják csinálni!!!
Szóval emiatt nehoonnem mááá stresszeld magad bitte schööön!!! 5 napig csináltad, le a kalap!!!!!
Nagyon.Égeti a zsírt.Úgy veszem észre,hogy torna nélkül is.Április óta 1litert megittam persze így adagokban.10kg fogytam,de Norbiztam is,utána meg Rékáztam.
Ez tényleg így van! Mondom, én tavasztól nyár köepéig szárnyalok! És akkor el sem tudom képzelni, hogy lehettem/lehetek télen ilyen dagadt, és lusta! Akkor megy a heti 5-6 torna, futás, stb., meg a rengete gyümölcs!
De most.......egyszerűen nem......
Látjátok, a *ba is belebuktam....
na, ezt jól berakta 2szer!:)
Nem írom le, de ha ügyes vagy, rá tudol jönni, abból, mikor kiírtam, mennyit híztam nyár óta, és az elöbb írtam, hogy a vágy annyi, mint Rika súlya most(annyi voltam akkor)!:)
Nekem 15kg mínusz kell, de bármibe belevágtam az utóbbi hónapban, minden bukta lett!! Rossz az időzítés!!!
Nem írom le, de ha ügyes vagy, rá tudol jönni, abból, mikor kiírtam, mennyit híztam nyár óta, és az elöbb írtam, hogy a vágy annyi, mint Rika súlya most(annyi voltam akkor)!
Ha megkívánom az édességet,túrórudit eszem.1-2 után már nem is kívánok mást.Persze az almaecetet is étkezések előtt,1.5 dl vízben 1ek.-nyit.iszom.
Gyömöszkém te most hány kiló vagy?
Én 170-172cm közt vagyok, és annyi kg szeretnék lenni, mint te(álmomban még 2-4el kevesebb):)!
Pedig sajna én már rájöttem, hogy sok-sok mozgással lehet jól fogyni&bombaalakot csinálni!
De most én is nagyon-nagyon tunya vagyok! Mindig tavasszal éledek fel a napsugarakkal! És nyár elejéig meg is szabadulok minden nyamvadt feleslegtől! De most pont hogy tavaszig kéne ledolgoznom
Hu de jó neked, hogy vissza tudod fogni a kaját!
Én édességfüggő vagyok!
Hagyd ki a vacsit és sétálj naponta fél órát. 1 hónap alatt lemegy az a pár kiló.
Amúgy meg a pezsgőzéssel is lehet fogyózni! Nézzétek meg az alkoholisták milyen vékonyak!:)) Na jó, ezzel nem viccülök!
Nekem nemsokat kell leadni,csak 2-5 kiló között gondoltam.:)sajna mostanában lusti vagyok tornázni,de a kaját vissza tudom fogni.Így stagnálok,69kg vagyok.173cm magas.Vélemény?
Szerintem egy fórumban sem csak a fórum témájával kapcsolatba megy a duma!
És ez is hozzá tartozik a fogyiho, hogy vidulunk, nem?
És minden új fogyni vágyót nagy szeretettel fogadunk!!!
A rajtunk kivül levőket meg ne is érdekelje! hihihihih
De rajtunk kívül senkit :DDD
Hát én! Engem érdekel ám, hogy miről csacsogtok-csacsogunk?
cupp, cupp, cupp.. :D
aztán ki nem szarja le miről dumál az új-fogyicsapat???? NA? :DDDD
én nem bánom, ha offolsz.
Én akkor is cejetlek!
További ajánlott fórumok: