Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Vasárnap startolunk!
Mentek az adatok!:)
Mikor kezditek?
Sajnos engem az élet már megtanitott arra, hogy sose hagyjam magamat , és senki mást akit szeretek, hogy bántsák. Nameg azt mondja a férjem, hogy én kimondottan szabad szellemű vagyok, s ténylegesen ami a szívemen az a számon, még ha bántó is. Vesztettem már ezért barátot.
Egyébként örűlnék ha privibe mindenki megírná nekem kit hol találok iwiwen
Akkor téged se kell félteni!:)
Hát beszállhatsz!! Még nem kezdtük el!
Volt két hülye picsa akik játszották az eszüket, csak sikerűlt úgy véleményt alkotniuk rollam, hogy hallottam, ezt elbacták, mert arrogáns szókimondó ember vagyok és elmagyaráztam neki hogy merre van a sarok, s mit tehet ha lehuzom a naci és megfogom a bokám:)))
Fitness2000 erzsébeten van
mért nem szóltatok a 90 napossal? beszállnék szivesen, egyszer már csináltam:()
na hahóóó én is itt vagyok ám :) lányok próbáljunk lassan, céltudatossan fogyni! nem hajt a tatár :PPP (csak a Pesta)
szaabi ne 13 napozzál!! gyömösz a tésztás napon hasonlót eszem mint te.
Ancikával vasránap indulunk a 90napossal! Illetve én vegyítem egy kis Norbival is! Mert pl. tejtermékekből az ő cuccait fogom enni, meg a tésztás napon is!
Amúgy te milyen edzőterembe jársz? Nincs tele hülye p.csákkal?:)
Lehet benne valami.
Ma voltam edzeni, na ma megmutatta a foga fehérjét az edző, alig tudok mozdulni:))))
de jó igy ám:))
Te hogy vagy?
Fogyi?
Sziasztok! Itt vagyok, de nem sokáig! Hulla fáradt vagyok! Dolgoztam ma!
Szabina, szerintem ne állj neki a 13 naposnak! Olyan szépen haladsz! Azzal meg kiéheztetnéd magad, meg a pocakod is rendetlenkedett, és ki tudja, mi lenne a vége!?
Sziasztok csajok.
Későn jöttem, megint nincs itt senki?
Sziasztok lányok!
Hol vagytok?
Mostmá tényleg mennem köll:(Nem akaródzik!
Szia Ancika,és kössz mindent:)))
:-) köszönöm, itt vigyorgok mint a péklapát :-)
közben főzök a 12 embernek (hétvégi családi őrület), azért ki-be nézek ide :)))