Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
akkor most nagyon ügyes vagy! gratulálok és szorítok neked!
A PCOS anyagcsere-zavart jelent, illetve inzulin-rezisztenciát, késöbb ezeknél a nőknél 2 cukorbetegség alakul ki. Másodlagosan női meddőséget okoz. Nagyon sok túlsúly hátterében ez a betegség áll, csak éppen az illető nem tud róla. Én csak híztam és híztam. Hullott a hajam. Erős szörnövekvésem volt, pattanásos arcbőr, na és sok kis ciszta a petefészekben.
Bármit tettem nem tudtam fogyni, legfeljebb nem híztam egy ideig tovább.
mit jelent hogy PCOS? bocsi, nem tudom mi az.
PCOS-beteg vagyok. Jelenleg 150 gr. napi szénhidrát engedélyezett. Előtte nyártól mostanáig napi 160 gr. szénhidrát volt. 110 kg-ról fogytam 95 re. A héten kaptam a másikat, és szerdától máig 1 kg-ot fogytam.Így most 94 vagyok.
milyen diétán vagy?
(hajrá!! babaproject!!!)
A Spár reklámújságban volt benne a recept Márton nap körül. De ellen fogok állni neki. A babáért mindent.:)
az a liba nagyon jól hangzik :)
Mi mindig valami húsfélét főzünk. A férjemnek libát sütök aszaltszilvás bormártással és krumplival. Az én menüm diétás lesz. A csirkemell salátával, de lehet, hogy még nézek valami finom kaját a Nagy Margit szakácskönyvében. Mindenesetre a diétámat nem fogom felrugni az ünnep miatt. Az én életemben akkor lesz igazi karácsony ha már lesz babám. Addig csak kis karácsonyok vannak.
ezért nálunk nem is lesz rántott hal szenteste :)
amúgy ki mit főz?
Én egyedül a hekkhalat eszem meg rántva. A többitől félek a szálka miatt....
én se rajongok a halért, de rájöttem, hogy egy semleges ízű halat párolva/sütve erőteljesen fűszerezve azért meg lehet enni. már ha nagyon muszáj. :)))
én is így vagyok vele. rendszeresen hülyének néznek, ha étteremben úgy kérjük gyurival a halászlét, hogy az ő tányérjába tegyék az én részemből is a sűrűjét.
én nem szeretem :) brrrrrr.. :PPP
nem vagyok nagy halpárti, sütve még megeszem, de már rántva-főve nem..
Imádom a halászlét!!! :-) De a halat nem eszem meg benne, csak a levet! :-)))
de ő a disznót is egy polgári lakásban vágta :DDD
khmmmm... balcsin leszünk :)))
a szoba közepén :))), bár igaza van, úgy lesz az igazi.
szerintem is :((
akkor is elment volna ha nem segít nektek!
sz sajnos kivédhaetaetlen volt.
őszinte részvétem nektek.
sose rántunk pontyot :))
pestám bográcsban akarja főzni viszont a halászlét :)
Gyömi,
szörnyű, ami történt, de nehogy magadat/magatokat hibáztasd.
jajjdehogynem, majd karácsonykor a pontyot, vagy a bicskát a farzsebedből:)))))
igen :)
de azért most a következő hónapban nem rántok ki semmit!!!!!!!
akkor nagy sikered volt :)
elfogyott, elkapkodták :))
anc,
hogy sikerült az iskolai buli a bécsiszeletes szenyókkal???
szuper, úgy látom lassan összeáll egy társasutazásnyi ember a róma-projektre :)))
mi tart vissza bennünket, menjünk...ugye Anccccc?????
Sziasztok!!! Itt vagyok ám! A helyzet válltozatlan. Kollegína egy görény!
Ahogy olvastalak titeket, már láttam magam előtt az édes kis olasz utcácskákat, macskakővel, muskátlival, száradó ruhákkal... Én is mennék....
Ciao Románák!:)
Igazán elvihetnétek engem is, mert a túristaparadicsomos, tengerpartos, tömegnyomoros múlt nélküli nyaralós városok nagyon nem jöttek be.
Viszont a másik része nagyon vonz!
További ajánlott fórumok: