Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Nem figyeltel Hajnalkam! :) Az lenne jo, ha Szaffi adna nekem par stilusorat! Komolyan gondolom!
Mi lenne jó Klariten?:O :)
És milyen buli anyus?
Neeeeeem Klariten, a latínóóó bojok az enyimek!:DD
Most már tényleg jó lenne egy bulit összehozni!
Szaffit meg ugy agyondicsertuk, hogy el is bujdokolt ugy megilletodott! :) Pedig tenyleg jo lenne!
Oke! Enb bevallalom a latinos pasikat! :) Azok tudnak am...! Huha!
Na akkor nekem foglalj egy helyet Gyömikém! :)))
Hát, valahová Pestre menjünk sztem! Ott több az ember!:DD
Na, ki jelentkezik rá? Már most foglalom a helyet nektek!:DDD
Ingyen szex? :) Ezt is irtam, de ugy gondoltam tul durva igy kitoroltem! :)))))
Amúgy mesélte a Laci(tanár, szervező), hogy egy hajléktalan néni beállt közéjük, és ő is ölelgetett!:) Aranyos lehetett!:)
Persze, biztos szervezünk ilyeneket még! Majd szólok!:)
Ingyen csók nem, de szex az lesz!:DDD
Lesz meg ilyen olelkezes nalatok? Vagy esetleg ingyen csok? ;)
Nos Szaffi! Ha fogyni mersz, kitagadunk! :) Tehat johet profitterol, meg a grillezett ez meg az...:)
Bar tudom, hogy az enkepet nem lehet befolyasolni az embernek! Az olyan, amilyen! En csak azt mondom, amit erzek, amit latok, es amilyennek latlak. Pedig, ha valaki, akkor en nagyon kritikus tudok am lenni!
Csatlakozom!
Szaffika igy tökéletes, ahogy van!
Amúgy Szaffi, neked ahány ismid/barátod van, ha mindenki csak 1embert küldene szépülni hozzád, már megélnél belőle!:)
Én is ezt pofálom neki! Meg még sokan! De nem hiszi el!:)
Ilyen stilustanácsadásra én is beneveznék ám!
No de majd, ha megnyitja szalonját Szaffika!
Én leszek az első vendége!
Én is tök elmentem volna, de sulink volt, és vendégek jöttek, így "muszáj" volt maradni!
Ki, miből?
Én írtam!:) Most szivecskét nemtudok tenni!:)
Annyira tetszett az olelkedos videod! En is szivesen vallalnek ilyesmit! Nagyon edi volt! :)
Sok szepet es jot? Biztos vagy benne, hogy rolam szoltak? Befizetnek nalad Baby egy stilustanacsadasra! :) Annyira jok a cuccaid es tokeletesen allnak rajtad! Ha az ember radnez nem az az elso, mint sok nonel, "na ez is fogyhatna egy kicsit!" Egy dogos belevalo csaj vagy! Ez tetszik benned!
Ui.: Meg mindig a pasikat szeretem :)
Na aztán itten mindenki pusszancs, meg egyebek!
Engem meg kihagytok?
Azé' mert várom Görényt, aki beszorult valahol a dugóba...addig pedig melózok, illetve úgy csinálok!
Amúgy miért dolgozol még Mikuláncs?
Kösszancs, édes vagy! Én pedig hallottam ám Rólad sok szépet és jót!
Ez rám is igaz! Kivéve a kicsi!:DD
További ajánlott fórumok: