Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Katalin, Draga! Koszonom a bokot, cuki vagy! :)
Hello! Hazaertem! Kalandos volt! :) Majd leirom, ha lesz egz kis idom! :)
Ez már a korral is jár Gyömikém, hogy nem tudok olyan sokáig aludni.
Na meg majd, ha anyuka leszel te is, akkor nem fog számitani az óra, ha kelni, akkor kelni kell!
Sziasztok... Most jöttem fel zizivel:))
Drukkoljatok, mert 10re megyek a kútra mebeszélésre, most ismerjük meg egymást a kollégákkal:))))
gyömikém, én mióta kúton dolgozom 4 kor kelek ha nappalos vagyok, mert kell egy óra, hogy elkészüljek
Jó reggelt!:)
Én itt haldoklok, hogy 7kor kellett kelnem, erre ránézek a hsz-ed idejére....jesszus...tuti nem tudnék felkelni 5kor!
Elég volt 4éven keresztül fél 5kor kelni! Jaaaaj, fúúúúj....
A szombati fejér megyeiben olvastam a Mikulás állomásait, és ott írta, hogy megy Ajkára!
Jó reggelt focisták.
Pukki bácsi?
Nem tudom, nem hallottam róla.
Szia Anyus!:)
Mi újság?
Jaj, Olvastam, hogy megy felétek a Pukki bácsi!:DD Illetve Hobitkáékhoz! De a helyedben én is elmennék beleülni az ölibe!:D
Hát, gondolom...de nembaj! Ha ők nem mernek beszélni a gyerekükkel ezekről, majd én megteszem! Örüljön neki! Nem?
Rám egyik sem jellemző, úgyhogy nyert ügyem van!:)
Sziasztok!
Nagy volt ma a csend focisták tájékán!:)
az szép, ma sehol senki:)))
sziasztok... nem voltam egy napot, s szimbátol kaptam egy levelet!!!! mi történt vele, bántotta valaki??? valaki irja már meg nekem privibe... köszi
Mi ez a képgalériába??? Azt látom, amit látok??? Vagy csak én vagyok lemaradva??? Ez valami új hóbort? Nyúzás??????? Azt hittem a pénisz-pirszinget nem lehet űberelni!!!!
Teljesen egyetértek! De Gyömi készülj fel, hogy nem minden anyukának leszel a szíve csücske! :-))
Szia Gyomi Baba! Nagyon nemes celt tuztel magad ele! Szerintem ha egy veluk egykoru nem neveti el magat a teman vagy nem kezd el pirulosan beszelni rola, akkor ok is sokkal komolyabban veszik!
Hello lányok!
Ma nem nagyon vagyok/leszek! CSaládi összejöveteles buli van!
És a kisfiamadt lehet kórházba kell vinni! Rosszul lépett, és nem tud ráállni! Ha hozzáérünk, nyüszíít! Annyira sajnálom!:(
Szorítsatok, hogy ne legyen nagy baj!
NA pusza
Halihó!!!Te Jocóanyus biztos mindent jól csináltál???Mert én úgy tudom,hogy a képviselőfánknál nem szabad kinyitni a sütőt amíg sül,mert egyből összeesik.Egyébként én imádok sütni de a képviselőfánkot nem merném bevállalni.
ez is finom lett, csak hát a formája nem emlékeztet a képviselőfánkra, meg elég randa lett
Nem baj!:) Én megenném úgy is!:D
Látnád, mi tesómmal néha milyen "guszta" sütiket sütünk!:D De bazi finomak!:)
na de a képviselőfánkot megtölteni kellene, erre meg max. rákenni lehet a krémet
Ja!? Nálam nem számít az ilyen!:) Csak finom legyen!:D
Hát nem jött fel szépen, mint a képviselőfánknak kellett volna, hanem szétterült és lapos lett, mint a lángos.
További ajánlott fórumok: