Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ugrásból talpsérülés, majd nyakfájdalom és láz? Hasonló tapasztalata van valakinek? fórum

Ugrásból talpsérülés, majd nyakfájdalom és láz? Hasonló tapasztalata van valakinek? (beszélgetés)

1 2
10. c73db520ef (válaszként erre: 7. - 408020f45e)
2016. aug. 2. 10:11
A CT-MR vizsgalatot szakorvos kerheti csak tudomasom szerint.
9. Böce (válaszként erre: 6. - Jucika33)
2016. aug. 2. 09:34
A gerincét is röntgenezték? Mert az sérülhetett. Budapestiek vagytok? Ha igen, hívd fel a Baleseti Intézetet (a Fiumei úton) és kérdezd meg telefonon ezeket először. Majd ők megmondják, hova menjetek és kapcsolódhat-e a sérüléshez a további tünet.
2016. aug. 2. 09:28
Apuka otthon fekszik tehetetlenul, varja a terveket, hogy anyuci mit fog neki osszeszervezni??
7. 408020f45e (válaszként erre: 1. - Jucika33)
2016. aug. 2. 09:25

Olyan rázkódás érte a gerincét és az agyát, amit meg kellene vizsgáltatni. Ha törés és repedés nincs is agyrázkódás még lehet, ami nem játék!

Ezt mutasd meg a férjednek!

[link]

Komolyan, el kell menni és CT, MR szükséges! Beláthatatlan következmények lehetnek a halogatás miatt!

2016. aug. 2. 08:47
Engem most főleg ez a nyakfájás és láz dolog idegesít. Kapcsolódhat ez a lábsérüléshez, vagy valami független dolog? Volt-e valakinek hasonló sérülése? Az, hogy férjemnek mi ezzel a terve, nem tudom. Én keresem a megoldást, hogy egy orvoshoz menjünk és ne küldözgessenek ide-oda.
5. andi6020 (válaszként erre: 3. - Jucika33)
2016. aug. 2. 08:31
És akkor mi a terve? Otthon ülni, amíg elmúlik?
2016. aug. 2. 08:22

De miért kellene egész nap ott ülnötök?

Elviszed, a kisgyerekkel kerestek valami programot addig, amíg őt vizsgálják és értementek.

Nekünk ez eddig működött.

Ha nem tud lábra állni, otthon nem lesz jobb.

2016. aug. 2. 08:06
Valaki a traumatológiát javasolta, hogy nézzék meg a gerincét. Sajnos eddig nem volt hajlandó eljönni oda, de nem is tudom, hogy oldanánk meg a kisgyerekkel, hogy egész nap ott üljünk egy kórházban a rendelésen.
2016. aug. 2. 08:04
Férjem kb. 9 napja leugrott egy korlátról. Talpra érkezett, azóta nem tud menni. Egyáltalán nem. Két kórházban is megröntgenezték, nincs eltörve. Viszont emellé elkezdett rettenetesen fájni a válla-nyaka az egyik oldalon és be is lázasodott. Már nincs ötletem, milyen orvoshoz kell ezzel menni. A legnagyobb baj, hogy nem tud járni, így ha be is jut a kocsiba, az orvosnál nem tud kiszállni és elsétáni a rendelésre. Volt valakinek hasonló sérülése? Hová menjünk?
2016. aug. 2. 08:01
Ugrásból talpsérülés, majd nyakfájdalom és láz? hasonló tapasztalata van valakinek?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook