Tükör által homályosan... (beszélgetés)
Megtérés.
Légy szíves magyarázd el ennek a fogalomnak a jelentését nekem, mintha soha nem is hallottam volna erről.
Előre is köszönöm.
Nem ér meg négy napot?
Vagy alábecsültem az olvasási sebességedet?
Pálfordulás? Ez mai szóval a valódi "megtérés" fogalma.
A "dobtam egy hátast" szó szerint értsem, vagy ennél durvábban? :)
Zolcsi! Tudod mi az, hogy "pálfordulás"? Gondolom igen.
Én azt ugy nevezném a mai szóhasználatunkkal, hogy dobtam egy hátast.
Na, velem ez történt... és azóta k.rva jól érzem magam a bőrömben.
"a legjobb tükröt"?
Tudod milyen reveláció egy olyat olvasni, hogy érzed, hogy minden mondata épít?
És... ne haragudj!
Sok-sok hozzászólásodat olvastam már és elég jól ismerem az álláspontodat a világról, amennyire ezekből meg lehet.
De!!!!!!
Amíg azt nem olvasod el (800 oldal. Mi az neked? kb. 4 nap.), addig... addig miről beszélünk?
Hát gondolom hogy tiszteled, én nem mondtam hogy nem tiszteled. Sőt! Egy magad fajtának tisztelni is kell, én úgy gondolom. Bár a "kell" szó elég erőszakos. :)
Örülök ha visszaigazolták. Én ebben még nem tudok nyilatkozni.
Ha megtaláltad a legjobb tükröt, akkor nem kell.
Walsch az Újszövetséget értelmezi úgy, hogy mi, ma megérthetjük.
Szerintem ez tök jó.
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ismerem a BIibliát - tisztelem. Az akkori kor BestSeller-e.
Walsch beszélgetésében Isten elmondja, hogy mi van rendben a Bibliában és mi nincs.
Ismétlem: Walsch szavait az elmúlt évtizedeim minden percét visszaigazolták.
Kell ennél megbízhatóbb info?
De az ilyenre elpazarlom a pénzt, hidd el. Ha nem is originálé, de "second hand" változatban, szigorúan FIZIKAI FORMÁBAN megszerzem. Mert eddig mindent elémraktak, amit szívből kértem.
Mert én nem digitális, hanem analóg gyerek vagyok. Éreznem kell a könyv szagát, életem nagy szerelmét.
Oké-oké-oké!!!!
Tudom hogy fontos!
Régják a fülem!
És mégis halasztom, halasztom, pedig rengeteg jó könyv vár rám a könyvespolcon.
Szerintem megvan pdf-ben.
Figyelj vazze!!!!!!!!!!!
Elküldöm neked pdf-ben magyarul és angolul is.
Minden napod elfecsérelt idő, amíg ezt el nem olvasod.
Figyelj még egyszer!
Én 40-es éveimben elolvastam, és azt mondtam: Köszönöm ezt az információt, MINDEN EDDIGI 4 ÉVTIZEDES TAPASZTALATOMAT PONTOSAN ALÁTÁMASZTJA AZ AMI ITT LEÍRVA VAN.
Néha elolvasom a topik címet és az egész világ fájdalma ömlik belőle...
De nem baj...nekem tetszik... :)
Zolcsi!
Olvasd el Walsch könyvét!!!!!!!
Én 1 éve olvastam el, mint orvos és kinyílt egy másik világ előttem - a Világ. Nem hülyéskedek.
Szívesen beszélgetnék (sokat) erről Veled.
Semmi baj. Nagyon szeretem az ilyen rögtönzött, nyelvtanilag deviáns elemeket... :)
Néha én is szoktam ilyeneket használni és akkor az nagyon tetszik másoknak, mert kicsit "agyament"... :)
Ezzel magamat is szórakoztatom.
Nem annyira jó "normálisnak" lenni.
Nem, de már egyfolytában rágják a fülem hogy olvassam el. Még így is több "mű" vár rám. Könyvbuzi vagyok.
Igen. Kicsit ingerült, mert rengeteg értetlen f*szal találkozok nap mint nap, és néha besokalok mert baromi kicsinyes, önző alakok.
Én is így gondolom.
Látom kicsit ingerült vagy. Nem baj - kell, hogy időnként "kikommunikáljuk" ezt. Bocs az idétlen szóért.
Olvastad Neal Donald Walsch alap művét?
Számtalan ilyen témát próbáltam felvetni régebben. Mindegyik bekövesedett, csak egy emlékmű maradt, pár "talán" értelmes hozzászólással. Mélyen sajnálom, hogy nincs kereslet az ilyen témákra. Hogy nem lehet értelmesen közösséget alkotni. Nagyon fáj az is, hogy az emberek többsége inkább választja a silány tömegcikket, mint a minőséget. Baromi nagy önpusztítás megy, az emberek ellenségesek.
Én ha berakok egy soul, jazz vagy klasszikus zenét közösségben, pár perc múlva kikapcsolják vagy eltekerik máshová. Nem kiváncsiak a szépségre, harmóniára, finomságra, csak erre a rettenetesen agybaszó, nyomorúságos zajra, amit manapság zenének nevezünk. Az ördög műve, és érzem hogy megbetegít. De másoknak ez a sík. Mert önpuszítók.
További ajánlott fórumok:
- Kereszteljük el! Adott névhez párosíts egy általad hozzáillő keresztnevet és utána írj egy létező magyar vezetéknevet!
- Mit látnál, ha most a tükörbe néznél?
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Bediktálás, vagy általány fizetés jobb?
- Miért látok homályosan a kontaktlencsével?
- Samsung SGH e 250 es telefonom homályosabb képet készít, hogy lehet megtisztítani?