Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tüdőgyulladás fórum

Tüdőgyulladás (beszélgetés)

1 2
2014. aug. 18. 21:19
Nekem is most volt nem rég, jó egy hónapja kezdődött. 3-4 hétig tartott, és 3 féle antibiotikumot szedetett velem be a doki, mert nem akartam gyógyulni. Nekem csak az elején volt nehéz légzés, de nem volt annyira vészes. Inkább nekem is csak annyi volt, hogy nagyon de tényleg nagyon köhögtem egyfolytában. Szinte fulladásig. Az első hét volt a legrosszabb, akkor végig lázas is voltam, és csak feküdni bírtam.
2014. aug. 18. 21:18
Nekem 9 éve annyi volt, hogy egy nátha után elmentem az orvoshoz, hogy belázasodtam. Meghallgatta a tüdőmet, elküldött röntgenre, és volt is egy tenyérnyi folt a tüdőmön. Akkortól fogva éreztem betegnek magam: hazamentem és csak feküdtem, hogy akár meg is halhatok. De valójában semmilyen tünetet nem éreztem. Egy hét után pedig elmentem túrázni Aggtelekre, és többet nem volt ilyen. Neked biztos súlyosabb, mint nekem volt. Ezúton mihamarabbi felépülést kívánok.
2. Katinkaboszi (válaszként erre: 1. - Holdacska88)
2014. aug. 18. 21:16

Volt már egyszer, igaz az elejét lábon hordtam ki, láz nélkül és csak nagyon-nagyon rondán köhögtem.

Fekszel eleget? Iszol eleget? Szeded a gyógyszert?

Normális, mert gondolj bele, a légzőfelületed gyulladt, ami miatt nem teljesen tudsz a szokásoknak megfelelően lélegezni.

Ha még netán allergiás is vagy, az meg különösen kellemetlen lehet.

Az is előfordul, nem tudtál eddig róla, most jött elő, a gyuszival együtt :(

2014. aug. 18. 20:55
Sziasztok, akinek már volt, kérem ossza meg a tapasztalatait ezzel kapcsolatban. Nekem három hete van, jelenleg abban, a fázisban vagyok, hogy nehezen tudok levegőt venni, ez mennyire normális?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook