Tud valaki valamit a natural beauty cseppekről? (tudásbázis)
Hahó!
Remélem hatásos lesz a fogyid, kíváncsi vagyok hat-e vagy csak kamu! Nekem is fogyni kellene kb20 kg-ot. írd meg a tapasztalataidat. köszike. :)
Mai napon megkatam a várva-várt terméket!
Holnaptól kezdem el alkalmazni, aztán majd elválik lesz-e valami hatása. Legfeljebb tanulságos dolog lesz, hogy nem megyek bele többet ilyesmikbe....majd elválik...
Várom a csomagot, de még nem jött meg, azt mondták 10 nap, de +500 Ft-ért lehet kérni gyorsítva! Bízom benne mielőbb megjön, mert már nagyon kíváncsi vagyok, hogy használ-e valamit!
Sajna a télen nekem is feljött pár kg, és most valahogy sehogy nem tudtam magam rávenni a fogyókúrára. Meg télen mindig visszajön, amit tavasszal leadok, szerencsére csak 3-4 kg az ingadozás, de szeretnék most leadni min.5 kg-ot!
szia!
Én is olvastam egy újságban erről a készítményről, csak tabletta formájában. Két napig rágtam magam, hogy tényleg ér-e annyit, hogy kipróbáljam. De végül elhatároztam magam és megrendeltem tegnap, most izgalommal várom, hogy meghozzák, aztán majd elválik minden....
Szia Mindenki!
Olvastam egy újságban egy cikket, mely arról szólt, hogy a natural beauty line cseppek, melyet csak gyógynövényekből állítanak elő, igen hatékonyak ha valaki fogyni akar. Hallott valaki róla? Esetleg próbálta már valaki? Kérlek, ha van valakinek tapasztalata, ossza meg velem! Köszi!