Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tud valaki ajánlani jó fajta barna rizst? fórum

Tud valaki ajánlani jó fajta barna rizst? (tudásbázis kérdés)


1 2
2013. febr. 27. 15:47
Én próbáltam több fajtát, de a Riceland-es vált be igazán. Sose figyelek oda, mennyi vízzel főzöm, mert úgyis leöntöm róla. Ami viszont nekem nagyon nem vált be, az a Kunsági. 1 óráig főztem, és olyan volt enni, mintha faforgácsot ennék. :S
2013. febr. 27. 15:45
Oké, jegyeztem! Akkor valószínű eddig kevés vizet is adtam hozzá.
2013. febr. 27. 15:45
A Spar-os tényleg jó.:) Szerintem kicsit minden barnarizs "rágós" a fehérhez képest, de meg kell szokni.:) Én imádom!
12. zebracsikó (válaszként erre: 11. - Bébinyuszi)
2013. febr. 27. 15:44
Szívesen, én majd mindennap főzök. A kuktát már el se rakom.
2013. febr. 27. 15:44

Köszi, kuktában még nem próbáltam, pedig van. Akkor legközelebb megpróbálom így.

Nagyon köszi a tippet!

10. zebracsikó (válaszként erre: 9. - zebracsikó)
2013. febr. 27. 15:43

Na, hülyeséget írok megint. 1 csészéhez kb.3 csésze víz kell.


Na, most már stimmel.

9. zebracsikó (válaszként erre: 6. - Bébinyuszi)
2013. febr. 27. 15:43
SZóval: 2 csésze rizshez 3 csésze vizet számolj
8. zebracsikó (válaszként erre: 7. - zebracsikó)
2013. febr. 27. 15:42
NEM JÓT ÍRTAM!!!
7. zebracsikó (válaszként erre: 6. - Bébinyuszi)
2013. febr. 27. 15:42
nem, inkább bő másfélszeres vízben
2013. febr. 27. 15:42
És ugyanúgy kell főzni mint a fehéret? 2-szeres vízbe?
5. zebracsikó (válaszként erre: 2. - Bébinyuszi)
2013. febr. 27. 15:40

Kuktában kell főzni fél órát a sípolástól kezdve.

A gyorsfőzésű/előgőzölt nem jó, az sose puhul meg jól

2013. febr. 27. 15:39

A SPARban szoktam egy kilós barnarizst venni, az tutira jó

Meg a bio barnarizs, de az dupla annyiba kerül

2013. febr. 27. 15:39
Riceland-os nagyon jó!
2013. febr. 27. 15:39
Több félét is próbáltam már, de valahogy mindig kemény maradt. Lehet hogy a főzési technikával van a gond? Ha tud valaki valami bevállt márkát és módszert, azt megköszönném...
2013. febr. 27. 15:37
Tud valaki ajánlani jó fajta barna rizst?
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook