Trágár beszéd (beszélgetés)
Bár nem neked szántam :)... de hát megkülönbözteted: "legalább bennünk, nőkben legyen annyi méltóság"
Bennünk, emberekben legyen annyi. Ha már ragaszkodunk hozzá. Ugye. Mindegy.
Hát ez nem semmi!Tetszik.
Gratulálok!
Nem különböztetem meg.A részeges, vagy trágár figura mindig ocsmány, mindegy,hogy férfi vagy nő az illető.
De legalább bennünk,nőkben legyen annyi méltóság, hogy nem süllyedünk le erre a szintre!
nem vagyok művész, azért az kicsit túlzás :D de a kiteljesedés része pipa :)
akkor itt van egy ajándékba, friss, ropogós, nemrég lett kész :D
Nem tudom,de művészekkel nem szoktam vitatkozni.:)
Hagyom őket kiteljesedni.:)
Jobb,ha egy szőke nő nem játszik művészetkritikust...:)))
Persze, hogy csak úgy mondja.:)
Én sem gondolom, hogy inna.
Abban viszont igazad van (nagyon is!),hogy nem szabad hagyni,hogy a (z esetlegesen alpári) környezethez idomuljunk.Inkább formáljuk azt a magunk képére.
Én futással,bringázással szoktam levezetni a feszültséget.Nálam jól bevált.
Na úgy vélem tisztázódott a vidékek közti különbségekből fakadó furcsaság :)
Elég durva, van aki az első főzést is megissza (60 fok körüli bár az nem hivatalos főzés) Erdélyben meg pl csak decis pohárban adják :D
Szerencsére ritka, különben már ki lenne halva az ország...
Az nagyon szép, és csendes elfoglaltság.:)Gratulálok a választásodhoz.:)
marháskodtam persze :) te legalább észreveszed :)
számtalan módon lehet feszkót levezetni. mindenki megtalálja a magáét. és ja. jó is széthajtani magam az edzőteremben is. :)
Ha valaki alkalomadtán megiszik egy-egy pálinkát (vagy többet), attól még nem lesz alkoholista.
Sajnos sokan sokkal rosszabb feszültségleveztő megoldáokat alkalmaznak.
Sajátos...de nem lehetsz te olyan öreg, úgy hiszem.
Nyers vidéken nőttél fel...én meg nem,lehet,ezért fura nekem az ilyen beszéd. Nem tudom.
Hűha,az már valami...52 fokos...attól mar görbületre lehet gyorsítani, ahogy egy kollégám mondotta volt.
Szerintem csak úgy mondja:DDDD
Nem hiszem el, hogy minden nap meló után legurít néhány deci páleszt:D
Azt elhiszem, hogy randán beszél, pedig nem kellene, de a környezet van, hogy hat az emberre, bár én azt szoktam mondani, hogy inkább formáljuk mi a társaságot a saját igényünk szerint.
És ő is szokta a feszültséget levezetni pl. mozgással is:DDD
nem, van még alternatíva, ez csak két példa volt. ott van még az hogy szétütik egymás fejét... hálistennek ez ritka.
nálam feszültséglevezető ha nekiállok rajzolni vagy festeni. az teljes kikapcs. és olyankor a szám se mozog :P
Nem is azon múlik...én mondjuk nem iszom alkoholt,mert nem bírom.
De ha WingedSource szerint csak a pálinka meg a káromkodás létezik, mint feszültséglevezető eszköz...akkor azt hiszem az alkoholizmus a rosszabbik út.