Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Töltött kacsa recept

Töltött kacsa recept

Elkészítési idő 60 perc

A Töltött kacsa hozzávalói:
i--egész kacsa//pecsenye//
3zsömle
3tojás
10 dk--gomba
1egész narancs
3-4alma

órölt töltelékfüszer
bors--tárony --foghagyma. rozmaring


A Töltött kacsa elkészítési módja:
a kacsát kivül belül árpucolva félretesszük, pici olajon átfuttatjuk a gombát, pici hagymát kockára aláteszünk ,a vizbe -vagy pici tejbe áztatott zsömlét összakeverjüka gombával-amibe szórunk töltelékfüszert borsot és a 3--egész tojást, a kacsabelsejét megtöltjük. és tepsibe téve egy kis fehér bort öntünk alá-- sózzuk borsozzuk, melléteteszük a narancsot foghagymát, és oldalához a 4--dr-almát --letereintsük fóliával, amikor már majd nem kész a fóliát levéve jó ropogósra sütjük--

ne hizott kacsát töltsünk--


Kategória: Egytálételek receptjei


A töltött kacsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook