Több vasat a tűzben... csak le ne égjen a kolbásza (beszélgetés)
Alighanem az volt már a baja, hogy "minden túl jó volt", de viccet félretéve némelyik férfinek szerintem akármilyen rendben van minden, kell a változatosság egy új nőben. DDD
Vagy a kevés szex? Nem tudom, én, ha félrelépnék, tuti a kevés szex miat tenném. XD Pedig a legelején pozitívum voltam, hogy nem olyan vagyok, mint a régi nő, nem csak 2 hónapban egyszer. De, ha van igényem, az sem jó a férfiaknak. A fene sem érti őket. Egy idő után már túl uncsinak tartják a régi kapcsolatot szerintem, biztos. DDD
igazad van.
de akkor a nők többsége nem menne bele a játékba.
így van.
ezt tudomásul kell venni.
ha nem tartós kapcsolat/házasság a cél, teljes mértékben helytállnak, sokkal normálisabban viselkednek, mint egy fiatalabb.
de hosszú távra nem vállalnám be.
ezeknek már elegük van mindenből (a nunit leszámítva).
:))
Itt eleinte nem akartam komoly kapcsolatot, mondtam is neki, elég lesz nekem heti kettő, és a lényeg, hogy jó legyen a szex. Aztán addig - addig jött és nyomult, hogy a béna szívem lángra lobbant, meg a szex is nagyon jóra sikeredett. Kb fél év után gondoltam, hogy elköteleződnék. Aztán robbant a bomba, feltűnt a színen a másik nőőőőő. Hoppá. Bili nagy nehezen borít.
Én a szerelmet keresem, egy olyan férfiban, akivel van a Zazazuuuuu... olyan jó lenne megtalálni. És olyan jó lenne, ha nem kauzna.
Kötelezettséget szeretnék :) önként és dalolva egy emberrel boldog párkapcsolatban élni.
Ami egy problémás dolog még az ilyen szitukban, a nemi betegségek, fertőzések... mert mondjuk ha nem szeretnék esetleg elköteleződni, az ilyeneknél nagyon fennáll a veszély, hogy lefertőződnek...
A nő ha kiderült ls hagyja, na az a gáz,. Persze az ilyen úriemberek a göncölszekeret is lehazudják az égről, mindig van valami kamu indok, és tagadják a többi nőt.
Kiléptem a kapcsolatból, miután kiderült, de még most vagyok a feldolgozási fázisban. Valahogy nagyon kéne útálnom.
Na igen. Ha minden nő komolyat szeretne akkor nem lennének egyéjszakás meg csak szex kapcsolatok. Mondjuk van az az eset is, hogy a nő meg van vezetve és ő komolyat akar, de a pasi meg nem.
Jaj de bonyolult ez a szerelmi játszótér :)
A kérdező akkor mondjon le!! Izé ::::: lépjen le :DDD
Nem dzsónsznak címeztem :D csak neki válaszoltam :D de csak úgy általánosságban :DDD
Mert mindenkinek az a fixa ideája, hogy egy nő mindig komoly kapcsolatot akar. Dehogyis :)))
De a kérdező szerintem kötelezettséget szeretne :)
Hogy dzsónsz kisasszony mit szeretne azt mondjuk nem tudom, mivel neki címezted :D
Szerintem a nők közül sem mindenki "sportból" csinálja, hogy nem független pasival jön össze. Egy nagyon jó ismerősöm például úgy jött össze egy nem független pasival, hogy a pasi akkor árulta már el, hogy van kapcsolata, mikor már lett közöttük valami, igaz, csak szexként indult, és azóta is az, az ismerősöm nem is akar mást tőle, de a pasi sem, sőt ő már be is szüntetné a kapcsolatot, de a pasi szabályosan erőszakos.
Szerintem az követ el nagyobb hibát, aki kapcsolatban lép félre.
ezektől már nincs mit várni.
elváltak, némelyiknek gyereke is van.
belefáradtak, ezután pedig szórakozni akarnak.
Itt szerintem nem a pasikkal van a gond! Mindegyik lógassa oda,ahova tudja! Azokban a nőkben látom a hibát,akik hagyják,hogy így bánjanak velük,holott másra,többre vágynak.
Persze,az ember lánya nem tudhatja rögtön,kivel hozta össze a sors,de ha ilyesmi kiderűl,a nő kezében a döntés...
A 20-asok között is van ilyen :)
Azért csinálják mert nem kapnak meg dolgokat. Az egyikkel ezt kapja meg, a másikkal meg azt. Meg gondolom szükségük van arra hogy bizonyítsanak, hogy egyszerre több nővel is boldogulnak.
További ajánlott fórumok:
- Panírozott húst hogy süssem, hogy a második adag panír ne égjen meg?
- A lányom fél évig vasat szed, majd pár hónap alatt kiürül a szervezetéből, és kezdhetjük újra. Most 10 éves, ez már mindig így lesz?
- Hogy kell szép tükörtojást készíteni, hogy ne vastagodjon meg a fehérje része és az alja se égjen le pikk-pakk?
- A Femibion 400-at szedem és most a doki írt fel folsavat és vasat, szedjem még ezeket is?
- Gázsütővel hogyan süssek, hogy ne égjen le?
- Az Othello szőlő (kék) tartalmaz vasat?