Több szexre vágyom! (beszélgetés)
Én is többre vágyom...de nálunk nem a vérmérséklet a gond,hanem az,hogy csak hétvégente találkozunk :(
Amúgy szerintem,ha nagyon különböztök ebben a dologban,nem biztos,hogy érdemes folytatni,mert konfliktusforrás lehet.Mert lehet egyikőtöknek elég heti 1,de a másiknak meg napi 1 kéne és ez így egy elég szar helyzet...
Előfordul az ilyen.Ha szereted,el kell ezt fogadnod.Én is ezt teszem...
Ha pedig emiatt már nem szereted,akkor le kell zárnod...és keresned hasonló vágyakkal rendelkező társat.De nem mellette!!Csak utána!!!!
Ezeket a fórum témákat annyira szeretem. :-))
Mit segíthetünk ebben a kérdés feltevőjének?
Azzal az ő problémája meg lesz oldva, ha valaki azt írja ő is több szexet akar, vagy, ha azt, hogy nem , elégedett a jelenlegi mennyiséggel.
Vegyél Neki vágyfokozót!:) Na jó, poénnak szántam!
Amúgy, ezt tényleg meg kell beszélnetek!
Ennek Te vagy a kulcsa. Neked kell vonzóvá tenned magad a viselkedéseddel, a lényeddel a másik számára, és beszélgetni, beszélgetni és beszélgeti.
Ha így sem működik, akkor előbb-utóbb vagy a babaruha szétdobálására, vagy félrelépésre kerül a sor.
Azt Neked kell tudni, hogy beszélsz-e a vágyaidról a pároddal.
Uram atyám borogass:-)
Légyszi,kommunikálj a szexről azzal akivel űzöd:-)Ennyi a dolgok lényege:-)Sok sikert:-)Neked és azoknak akiknek csak némi nemi életük van:-)
telhetetlen lennék????
vagy mennyi a sok......kevés?????
és ti,hogy vagytok ezzel....megkapjátok????
teljesülnek vágyaitok???
További ajánlott fórumok:
- Nem vágyom gyerekre.
- Lehet attól valami pszichés bajom, ha nem kapom meg azt a férfit akire vágyom?
- Tényleg minden pasi csak a szexre megy?
- Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
- Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak?
- 2 hónapja nem szedek fog.gátlót, mert híztam tőle, azóta sokkal jobban vágyom a szexre, és jobb is. Létezik, hogy azért mert nem szedem?