Több szexre vágyom! (beszélgetés)
"A szex magánügy! Nem tartozik senki másra, csak az érintett 5-6 emberre!"
Woody Alain
Bocsi, de tegnap nem pontosan idéztem!
Ha jól emlékszem, valahogy így szólt az ominózus idézet: "A maszturbáció, szex azzal, akit legjobban szeretsz!"
Szerintem, egyetlen sport segíthet csökkenteni a vágyat, de az is csupán időlegesen.
Erre mondta Woody Allen: "... szex önmagadban"
Csak arra kell vigyázni, nehogy ínhüvelygyulladást kapjon az ember gyereke, ha sokszor gyakorolja!
Ha az emberek (nők és férfiak is) tisztában lennének egy-két fontos dologgal, talán kevesebben elégedetlenkednénk!
Felsorolok pár dolgot, ami SZERINTEM (de talán nem csak szerintem) így van.
1.) A libidónak és az orgazmuskészségnek SZINTE semmi köze nincsen egymáshoz! (Jó esetben együtt járnak, de nem feltétlenül)
2.) A nők és férfiak esetében egészen más dolgok szabályozzák a "megkívánást" és a szexéhséget! Azt legtöbben tudják is, hogy nőknél agyban dőlnek el a dolgok, míg férfinál is fejben, csak nem abban! :))
3.) Férfiaknál (ha egyébként egészségesek, és korábban imádták a szexet) a stressz, vagy a fáradtság ritkán csökkenti a vágyat, míg nőknél ehhez az is elég, ha "azt gondolom, hogy azt hiszi, hogy azt gondoltam"!
4.) Egy egészséges férfi bármit megadna egy jó szexért (ezért áldoznak "kis hazánkban is kb, évi 180 milliárdot szex-szel kapcsolatos kiadásokra, főleg férfiak) míg a nők ÁLTALÁBAN szinte bármiért képesek lemondani a szexről (A nők NAGYOBB RÉSZE pl.egy jó alvásért az egész évi szex-adagját is kb. egyetlen másodperc alatt "beáldozná")
4.) Akik keveselljük a szexet, rend szerint maguk tehetünk annak csökkenéséről! (Azt nem állítom, hogy mindig és szándékosan teszünk ellene, de általában sajnos hozzájárulunk ehhez)
Na ez is egy hülyeség!
Ez pont olyan, mint ha a szomjúságod madárcsicsergéssel kívánod oltani!!!
Hülyeség!
Akinek nincsen hozzá kedve (főleg a nők ilyenek) azzal aztán beszélgethetsz 7 nap - 7 éjjel! Legfeljebb azt éred el vele, hogy a kisebbrendűségi érzését növeled, és még nagyobb ellenállást fejt ki a dologgal szemben!
Ezt nem lehet megdumálni!!
Hogy is volt a mondás...?
Ha van mivel és van hol, akkor nincs kivel.
Ha van kivel és van mivel, akkor nincs hol.
Ha van kivel és van hol, akkor nincs mivel.
Ha van kivel, van hol és van mivel, akkor meg minek?
Mert amit írtál, kérdést kívánt.
Amúgy kellemes képzelgést, de ennyire tán ne degradáld le a dolgokat... Mért, nem szabad megkérdezni? Drága Féknyom!
a vágyakat kordában lehet tartani!
sokat sportolok az segít!
Mire gondolsz konkrétan, drága Féknyom???...
Milyen is???
Lehet,h.kicsit fáradt vok,de a végén esett le,hogy a fórumnyitó nem nő,hanem pasi..)
Annyira megszoktam már,hogy mostanában a nők a kielégületlenek általában..:)
Vagy legalábbis nagyobb étvágyúak..:)
Nem vagy Te egy kicsit ..... . ......?:)
Köszike.:)
További ajánlott fórumok:
- Nem vágyom gyerekre.
- Lehet attól valami pszichés bajom, ha nem kapom meg azt a férfit akire vágyom?
- Tényleg minden pasi csak a szexre megy?
- Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
- Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak?
- 2 hónapja nem szedek fog.gátlót, mert híztam tőle, azóta sokkal jobban vágyom a szexre, és jobb is. Létezik, hogy azért mert nem szedem?