Titkos kapcsolatok, avagy miért oly édes.. a tiltott gyümölcs effektus megédesíti? (beszélgetés)
Szintén. :)
Amúgy ne tévesszen meg a Rómeó név. :) "Főnök" hív így, miután megtudta, hogy van barátnőm, nos ő nem tudja, hogy hát, hogy ilyen kapcsolatban. Szóval nagyon örült neki és így nevezett el.:)))
Huhh másfél év, az kemény! Ehhez azért fiatal vagy. Aztán hajlamosak leszünk azt hinni, hogy ez az élet:( Pedig azért nem.
Mert más sok kapcsolat után, vagy házasság után, amikor csak kell egy kicsit "más" is.
Nekem ebben a dologban a büszkeségem áll legnagyobb harcban a szívemmel.. a francba is, mindig minden pillanatban, mert nagyon büszke vagyok.
Persze ha már erről van szó, a másik félnek (házastársnak) sokkal szarabb - már ha ez vígasztal valakit.:) de "legalább" nem tud róla. Mondjuk felszarvazzák. Az egy dolog. De a másik oldalról azt mondjuk: mégsem hozzám jön haza este!! Akkor most?
Kevés barátom van, de Ők Barátok a legjobb értelemben. Barát, mint Nő, úgy Isten igazán, pont az akit Szívből Szeretek.
Soha senkivel nem beszéltem még olyan dolgokról, amikről csak Vele. Mindig meghallgatjuk egymást, mesélünk egymásnak. Ez is fontos egy kapcsolatban. Szerintem.
semmi gond. mindenki máshogy látja a dolgokat. ezért nem kell rosszul érezned magad.
viszont nagyon jó érzés akkor, amikor benne vagy.....de ha nem jó a vége, akkor ott baj van és nem mindegy, hogyan éljük meg a végét.....ezért próbáltam harcolni azért, hogy nálunk ne legyen vége, és most nem bírom elviselni ezt az állapotot....nem bírom megemészteni...hogy vége?
ha.. ha.. ha.. Túl sok a "HA".
Nem tudok rá válaszolni. Épp ezért indítottam a topicot, mert én is erre gondoltam, hogy talán csak emiatt édes.. de ez is csak feltételezés, mint az ellenkezője.
Köszönöm, Kedves vagy, vagytok. :)
Én kimondom és leírom az érzéseimet, nem fojtom magamba állat módon, mint ahogy más férfi teszi.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Egy gyümölcs ami megédesíti ételeinket?
- Mik a tapasztalatok a gyümölcsnapokkal kapcsolatban?
- Géppel aszalt gyümölcsök téli tartósítása, van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?