Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Titkos kapcsolatok, avagy miért oly édes.. a tiltott gyümölcs effektus megédesíti? fórum

Titkos kapcsolatok, avagy miért oly édes.. a tiltott gyümölcs effektus megédesíti? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2012. ápr. 16. 10:42
Szijasztok szörnyű dolog van készülőben nálam... Ami miatt nagyyon szégyenlem magmam... Van egy párom lassan 3 éve akivel neten ismerkedtem meg... Sose volt köztünk nagy szerelem... A gyengédség se nagyon jellemeztte kapcsolatunkat. Csináltuk már 3masban is 4*... 2* az ő legjobb haverjával 2* meg az én két bnőmmel... Együtt lakunk már 2 éve. Tegnap előtt buliztunk a legjobb haverjával... Ittunk elég sokat aztán egyszer csak azt vettem észre hogy simogatja a hátam ami nekem nagyon jó volt... Én is simogattam mind ezt úgy hogy ott volt a barátom is!!!! De nagyon vágytam az érintéseire... Annyira gyengéd volt meg hát,hogy titokban csináltuk ez méginkább fokozta a hangulatomat... Egész éjjel amikor csak tudtuk és ahol csak értük egymást simogattuk a másikat. Majd aludtunk és én nagyon kész voltam mert rájöttem hogy nekem a gyengédség nagyon hiányzik. Másnap egyedül ültem a konyhában ő bejött elkezdte masszírozni a vállam és belecsókolt a nyakamba amitől még most is görcsbe ugrik a gyomrom ha rá gondolok.... Naggyon szégyenlem magam... Hogy lehetek ilyen? Meg aztán a legjobb haverjának van élettársa meg 3om gyereke... Nagyon meg vagyok ilyedve és össze vok zavarodva nem tom mi van velem hisz sose gondoltam úgy rá pedig már 2 éve ismerem... Nem jön be meg mikor a 3ast csináltuk az se volt kiemelkedő de most folyton a tegnapelőtire gondolok.. Nem akarok!!! Nem akarok tőle senmit mert nem akarok megbántani senkit... De közbe mégis akarom... Jajjj segítsetek lécci hogy töröljem ki az emléket?? Mit tegyek??
2012. ápr. 16. 10:37
Szijasztok szörnyű dolog van készülőben nálam... Ami miatt nagyyon szégyenlem magmam... Van egy párom lassan 3 éve akivel neten ismerkedtem meg... Sose volt köztünk nagy szerelem... A gyengédség se nagyon jellemeztte kapcsolatunkat. Csináltuk már 3masban is 4*... 2* az ő legjobb haverjával 2* meg az én két bnőmmel... Együtt lakunk már 2 éve. Tegnap előtt buliztunk a legjobb haverjával... Ittunk elég sokat aztán egyszer csak azt vettem észre hogy simogatja a hátam ami nekem nagyon jó volt... Én is simogattam mind ezt úgy hogy ott volt a barátom is!!!! De nagyon vágytam az érintéseire... Annyira gyengéd volt meg hát,hogy titokban csináltuk ez méginkább fokozta a hangulatomat... Egész éjjel amikor csak tudtuk és ahol csak értük egymást simogattuk a másikat. Majd aludtunk és én nagyon kész voltam mert rájöttem hogy nekem a gyengédség nagyon hiányzik. Másnap egyedül ültem a konyhában ő bejött elkezdte masszírozni a vállam és belecsókolt a nyakamba amitől még most is görcsbe ugrik a gyomrom ha rá gondolok.... Naggyon szégyenlem magam... Hogy lehetek ilyen? Meg aztán a legjobb haverjának van élettársa meg 3om gyereke... Nagyon meg vagyok ilyedve és össze vok zavarodva nem tom mi van velem hisz sose gondoltam úgy rá pedig már 2 éve ismerem... Nem jön be meg mikor a 3ast csináltuk az se volt kiemelkedő de most folyton ezekre gondolok..
2010. nov. 20. 21:16
kőszike a választ..azóta egy hónapja szakitottam a barátommal emiatt..tőnkre tette ez a kapcsolatunkat és már nem szerettem egyáltalán..most nagyon jó szingliként..pasizok,bulizok,igy jól érzem magam nagyon,aztán ha találok egy olyan pasit aki nekem megfelel akkor hátha sikerül:D
371. MissHeart (válaszként erre: 369. - Bujamaja)
2010. nov. 17. 23:23

Szia!

Ez nem kellemes érzés, amin most keresztül mész. Nagyon hasonló a történeted, mint az enyém, kivéve a katolikus neveltetést. Nekem sem volt sokáig orgazmusom. Már feladtam. Elkönyveltem magam frigidnek, és kész. Míg egy nap az akkori barátommal épp szakítottam. Valahogy nem voltam belé szerelmes. Pedig nagyon udvarias volt, meg kedves, figyelmes. Én akkor Budapesten voltam nála, így nem tudtam hazamenni azonnal. Gondoltam másnap felszállok egy buszra, és irány haza 214 km-t. A pasi neki állt masszírozni a hátam. Sokáig csinálta, míg egyszer egyszer oldalt lesiklott a keze a mellemhez. Aztán... na jó nem részletezem. A lényeg, hogy sikerült neki annyira ellazítania, hogy megtapasztalhattam életem első orgazmusát. Szóval azt akarom ezzel mondani, hogy ne add fel. Mindenkinek magának kell megtapasztalnia, hogy tud ellazulni, és hogy élvezi a dolgot. Az sem árt, ha mikor egyedül vagy, magadat kényezteted, hogy megismerd a tested. Képzeld csak, én már 27 éves vagyok, egy ideje már élek nemi életet, de a mai napig tanulok magamról új dolgokat. Most jöttem rá arra is, hogy képes vagyok többszörös orgazmusra is egymás után. Pedig azt hittem nekem jó ha napi egy összejön. Szóval ne add fel! Még fiatal vagy, van időd megtanulni, hogyan lazulj el. Ne stresszelj rajta, mert annál inkább nem jön össze. Ha akarod, szívesen beszélgetek veled erről, mert tudom milyen érzés ez.


Üdv.

Hajni

370. Ailen Zia (válaszként erre: 1. - 8f1ddc2679)
2010. nov. 17. 23:01
Pont ma gondolkoztam rajta, hogy lehet bele mennék titkos kapcsolatba, persze semmi köze megcsalásnak :) Izgalmasabb így a dolog, valószínűleg azért vannak titkos viszonyok. Van valami varázsa.
2010. jún. 17. 18:22

ziasztok!szeretném ha segítenétek, mert az elmúlt időben van egy hatalmas dilemmám amit úgy érzek nem tudok már magam megoldani.


A témával kapcsolatos:19éves leszek a barátommal 1éve vagyunk együtt, előtte másfél évig egy olyan pasival voltam akivel egyáltalán nem élveztem a sexet, színleltem is és nem is szerettem.


háttértörténetként elmondom hogy nagyon szörnyű gyerekkorom volt, állandó költözések, sehova nem tudtam beilleszkedni, mindenki utált. Anyámék katolikusan akartak nevelni, minden héten mise, és ők is és a nagy szüleim is csak 2-3x szexeltek életükben csakis gyermeknemzés céljából, engem is igy neveltek, mikor megtudták hogy van barátom 17évesen azóta és előtte is mondjuk, én vagyok a kur. a meg a fekete bárány a családba, lelkileg és testileg is terrorban tartottak mindig. kikészültem az évek alatt.


Apám egy papucs, anyám midnig azt csinált vele amit akart, mindig csak veszekedéseket láttam és hogy egymást verik. kémkednem kellett apám után, ő pedig csalta anyámat stb.

Ebből kifolyólag halálosan félek attól, hogy olyan leszek mint ők, ugyanis a mostani barátom akivel 1éve vagyok együtt ő is szótlan és határozatlan és mindent megtesz értem, nem bulizik, nem haverozik, nem csajozik, én vagyok neki csak. Én heves, hirtelen haragú vagyok, és anyámra hasonlítok, és egyre jobban rettegek a ténytől, hogy olyan kapcsolatom lesz mint az övék(mert ált. a lány gyerek olyan férfit választ akaratlanul mint az apja)Nem találkozunk sűrűn ezért meg sem unjuk egymást.


De van egy hiba ami egyre jobban fáj, főleg az elmúlt hónapban. Vele sem mentem el az 1év alatt. . Vele élvezem a szexet, bár van amikor nem(főleg mikor anyámék felhúznak idegileg, ami szinte napi rendszerességű, és úgy érzem az életem össze van kuszálódva), de már nem tudom elviselni, hogy nem jutok a csúcsra, és egyszerűen koncentrálni sem tudok a szexre és kedvem sincs sokszor. miért van ez?


már arra is gondoltam hogy öröklődött a frigidség vagy másik pasival talán élvezném aki idősebb pl és még ismeretlen?Van egy ember aki úgymond megtetszett az elmúlt egy hétben, de nem ismerem csak láttam párszor, és sokszor eszembe jut, hogy vele talán jobb lenne vagy bármi?De lelkiismeret furdalásom van, hogy így érzelmielg megcsalom a barátomat, és hogy talán kiszerettem volna belőle?

kérlek adjatok tanácsot mit tegyek?


most érettségiztem, elköltöztem otthonról, és úgy érzem felborult az életem, azt sem tudom mit akarok, vagy mit tegyek. Lehet hogy valamit kihagytam, de ha írtok megírom.

köszike:S

368. marcsika010 (válaszként erre: 358. - Bűbájdió)
2010. febr. 17. 20:08

Tanácsot tudok adni neked, én a saját példámból tanultam. Úgy mentem férjhez,hogy nem volt nagy szerelem köztünk, pár évig működött a dolog, de a mostani eszemmel most csak SZERELEMBŐL mennék férjhez. A sex pedig igenis nagyon fontos, kell az a remegés, kell a vágy, kell a símogatás, kell a kedvesség. Nekem is hiányzott, s most már nagyon hiányzik, csak én már idős vagyok ahhoz,hogy újrakezdjem az életem.

Én a Te helyedben nagyon meggondolnám, 24 évesen biztosan találsz valakit aki szeret is és a sex is jól működik!!!

Üdv: Ria.

367. Hobitka (válaszként erre: 366. - Romeo84)
2009. nov. 1. 21:46
Sok sikert! :-))) Minden területen! :-))
366. Romeo84
2009. nov. 1. 17:10

No, én most elköszönök egy időre. Hétfőtől végre dolgozom. Elég sokat fogok melózni. Elkezdem szervezni az életem és elérni valamit. Reméljük sikerül. Drukkoljatok. :)


Sziasztok Mindenkinek, még találkozunk. :)

2009. okt. 30. 10:09
azt mondta ma elmegy munkát keresni, bejelentkezik a munkanélkülibe is.. kíváncsi vagyok.. ha nem teszi meg akkor elkezdek gondolkodni és annak sosincs jó vége.. :( részéről..
364. jazzpop (válaszként erre: 360. - 05363211b7)
2009. okt. 29. 19:00
Hiba a szülőkre hallgatni,nehogy miattuk ragadj le,főleg ha nem is egy dolgos figura!Sosem szabadulsz meg tőle,vagy csak nagyon nehezen!
363. jazzpop (válaszként erre: 362. - 05363211b7)
2009. okt. 29. 18:58
Na,látjátok,nekem ebből lett elegem majdnem 6 év után!Egyáltalán nem vagyok szexmániás,de azért...A párom azt mondja,figyeljem majd meg,nála sokkal rosszabbakkal is összeköthetem az életem,s lehet,hogy menni fog a szex-egy ideig,aztán úgyis megunják,főleg a férfiak.Én belátom,hogy előbb-utóbb bekövetkezik a dolog,és tudom,hogy lehet együtt élni ezzel,főleg,ha amúgy jól megvagyunk a hétköznapokban,de!De még nem most,amikor legszebb éveimben vagyok,és örülni akarok a szex nyújtotta élvezeteknek,akár fizikailag,akár lelkileg.20-on évesen még könnyebben válogathattok,könnyebben regenerálódhattok.Szerintem jól meg kell figyelni a dolgokat,ki hogyan működik,ki miben tud kompromisszumot kötni.De ha valami zavaró,és nem lehet megoldani,bizony lépéseket kell tenni,még ha fájó is,akárkinek.De érdemes beszélgetni a partnerrel,hogy tudja mindenki,mi a helyzet a kapcsolattal!
2009. okt. 29. 17:30

Bűbájdió! Mint ha egy személy lennénk.. kb énis ezt tudom elmondani amit te..


szar helyzetben vagyunk

2009. okt. 29. 17:17

Hát én attól nem félek, hogy nem találnék valakit, de a magánytól sem félek.

Én csak őt féltem, mert nem akarom bántani, megszakadna a szivem. Ha működne a sex, szerintem nem is gondolkodnék ilyeneken. Sokszor magamat hibáztattam, hogy biztos bennem van a hiba, aztán meg őt okolom, aztán megint magamat...teljesen el vagyok veszve úgy érzem. Soha nem voltam ilyen cipőben, mert soha nem szerettem igazán senkit és nem is volt hosszabb kapcsolatom előtte, és mindig én szakítottam, aminem viselt meg.

Ha szakítanánk az sem hiszem, hogy nagyon megviselne, de nem azért mert nem szeretem, hanem mert ilyen típus vagyok. Szal ezért féltem őt, mert tudom, hogy őt nagyon megviselné.

Á...nem is tudom már mi a bajom...csak hiányzik a jó sex és a szenvedély...

2009. okt. 29. 17:05

egyértelmű hogy az lenne a jó döntés részemröl, hogy kiszálok a kapcsolatbol.. DE a szüleink legjobb barátok vannak minden héten 2x találkoznak, együtt mennek kirándulni..mindenhova együtt mennek.. a barátom szeret nagyon szeret.. mindenki akarja ezt a kapcsolatot, csak én nem akarom igazán..

Mert elvégre nagyon rendes srác. Hoz rózsát, néha elmegyünk eszünk egy gyrost.. Nem ver, nem bánt.. Nem ordibál velem..


Édesapám azt mondja h töle jobbat nem találok sose..


Akkor én mit tegyek??

359. 05363211b7 (válaszként erre: 358. - Bűbájdió)
2009. okt. 29. 16:59
hát igen. énis ebben a cipőbe járok csak énmár 2,5 éve.. nagyon nehéz kiszálni egy ilyen hosszu kapcsolatbol... De én nem tudom, hogy miért van értelme vele lennem. Nincs munkahelye egész nap csak téblábol ( engem azis megőrjít, nem tudok ugy tekinteni rá mint egy igazi férfi aki majd egyszer elfog tartani engem ) aztán mi nem csinálunk mást csak mindig filmet nézünk.. egyszerűen nem tudunk mást csinálni.. Ő nem akar sose eljárni sehova.. a szerelmi életünk sem valami jo.. ugymondd 2,5 éve vagyunk együtt 3 hónap után feküdtünk le elöször, és ugymondd sose volt még hüvelyi orgazmusom. Nemszeretek vele szerelmeskedni, nem tudom megkívánni.. Nemtudom miért van ez.. Mindig ő kezdeményez én nemszoktam.. Szóval ez sem müködik.. És amikor meg kiakarok szálni akkor meg nemtudok nem enged kilépni a kapcsolatunkbol... sír,könyörög h ne menjek el.. MEGVÁLTOZIK ami persze sose következik be.. (( jo 2,5 év után rátudtam venni h had járjak el a barátaimmal.. mert eddig aztse engedte meg)) nemtudom mit tegyek..
2009. okt. 29. 16:34

de én még nem vagyok férjnél, 24 éves vagyok...másfél éve vagyunk együtt, de nem is értem hogy miért...nem működik a sex, de ugyanakkor meg jól megvagyunk, szal most csak azért hagyjam el mert nem működik, meg mert nincs benne szenvedély, meg mert nem kívánom? Ő víz és tűz.

Ugyanakkor meg annyira hiányzik egy eszement kefélés, már bocsánat...amikor annyira kívánod a másikat, hogy összecsuklik a térded, és teljesen elveszted a fejed és nem is tudsz gondolkodni, csak arra vársz h mikor lesz már benned...és végre sóhajtozhatsz jó nagyokat...

Na nekem ez nagyon nincs meg, viszont lemondani nem is tok róla véglegesen, eltűröm ezt az állapotot, de már nem tudom meddig.

357. 33aa509d53 (válaszként erre: 356. - Bűbájdió)
2009. okt. 29. 16:29
a férjemmel már semmi nem működik....sajnos
2009. okt. 29. 16:26
Ez másnál is így van különben, hogy vagy a sex működik, vagy a kapcsolat? Vagy csak engem tisztelt meg a sors ezzel?
355. 33aa509d53 (válaszként erre: 354. - Bűbájdió)
2009. okt. 29. 16:08
hogy nem feküdtem le vele........egyszer sem!!!!!!pedig lett volna rá lehetőség 100 milliószor..........csak a tisztességem.....visszatartott
2009. okt. 29. 15:58
A majdnem megcsaltam az mit takar? Nem akarok tolakodó lenni, csak kérdem.
2009. okt. 29. 15:56
na. hát én majdnem megcsaltam.......és az a valaki itt is hagyott, mert úgy érezte, hogy csak szórakozok vele.....pedig nem így volt....túlságosan szerettem és ő is engem.
2009. okt. 29. 15:49
Hozzáteszem, nem csaltam meg a párom és nem is áll szándékomban, de amikor megláttam a címet egyből eszembe jutott, hogy jó néhány éve viszonyom volt valakivel, ahol én voltam a harmadik fél és akkoriban az annyira élvezetes és izgalmas volt...erről meg eszembe jutott jelenlegi helyzetem, ami nem túl rózsás...azt hiszem a kapcsolatot nem nekem találták ki..
2009. okt. 29. 15:43

Sziasztok, új vagyok...

Az egyiket szeretni, a másikra vágyni?? Hát ez nagyon nem egyszerű. Mi van akkor ha ez tényleg így van? Úgy értem mi van akkor, ha én szeretem a párom, mert nagyon jó ember, mindig lehet rá számítani, úgy szeret, ahogy vagyok, megnyugvást hozott az életembe akkor, amikor a legnagyobb szükségem volt a felmentőseregre...de valami mégsem működik. Mi van akkor, ha nem érzek bizsergést, ha nem kívánja minden porcikám az együttlétet? Miért nem működhet egyszerre a kettő? Nálam legalábbis soha nem ment. Vagy a sex volt nagyon jó, vagy egy nagyon jó emberrel voltam együtt.

Vajon ilyen esetben, mikor az ember kétségbeesetten vágyik egy kis szenvedélyre, ami már rég nem adatott meg, el lehet e ítélni egy botlásért, vagy meg lehet e oldani egyáltalán.

Lehetséges, hogy az embernek meg kell békélnie azzal, hogy ha nem is jó a szex, többet érnek a megnyugtató szavai? Én nem tudom...

Könyörgöm valaki mondja meg mi ilyenkor a helyes?

350. 33aa509d53 (válaszként erre: 347. - Conquistador)
2009. okt. 29. 13:54
valami csúnyát írtam volna?
349. 33aa509d53 (válaszként erre: 347. - Conquistador)
2009. okt. 29. 13:42
ne haragudj, hogy ilyeneket írtam, de tegnap este végig sírtam, annyira megbántott, pláne a gyerekek előtt, hogy én ilyen meg olyan rossz vagyok
348. 33aa509d53 (válaszként erre: 347. - Conquistador)
2009. okt. 29. 13:38
ezt jó lenne, ha a férjemnek is elmondaná valaki, hogy kettőn áll a vásár----ugyanis el akar válni, és azt mondja, hogy én tehetek az egészről...mert nem adom meg neki, amire szüksége van:(((
347. conquistador (válaszként erre: 346. - 33aa509d53)
2009. okt. 29. 13:31

Szia!

Csak általánosságban szóltam hozzá a témához. Igen férfi vagyok, de szerintem sok nő is hasonlóképpen gondolja. Hiszen az csak kamu, hogy mi vadászunk, igazából a nők kapnak el minket, csak elhitetik velünk, hogy mi voltunk a nagy vadászok:)))

Persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy a nők tehetnek mindenről. Szó nincs erről, csak hát kettőn áll a vásár. Persze a kaland úgy tisztességes ha mindkét fél tisztában van a másik családi állapotával.

346. 33aa509d53 (válaszként erre: 345. - Conquistador)
2009. okt. 29. 13:25

szia!

most látom, te egy férfi vagy!

kinek írtad ezt ?

2009. okt. 29. 13:23

Sziasztok!

Szerintem, nem lehet két embert szeretni egyszerre. Inkább az egyiket szereted, a másikra pedig vágysz. nagyon vékony a határ szerelem, és vágy között, könnyű összekeverni. Viszont néha nincs is semmi rossz egy egészséges kis kalandozásban. Olyan új, bizsergető, és az ember kicsit újra tini lehet tőle. Sőt egyes esetekben még a párkapcsolatot is rendbe hozza.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook