Ti szeretitek a Valentin napot? (beszélgetés)
Nem foglalkozom vele. Kb. addig izgatott, míg szingli voltam (ez a 90-es évek elejére esett).
Ma mondjuk a férjem hozott nekem pár szem szívecskés mignont, jólesett:) (De amúgy is figyelmes, 23 év után is.)
Remélem,egyszer én is eljutok busóra:) van ott Mohács környékén más látnivaló,amit ajánlanál? (Messze vagyunk..ha megyünk,akkor jól szétnéznénk)
:D saját kapura gerléztek :D
Ha nincs itthon az embör,akkor meg lehet fogalmazni neki egy pohár finom bor mellett azt az sms-t,amit évekig fog tárolni a telójában :)
Én nagy busójárás-fan vagyok, nincs is tőlünk messze Mohács, így mindig kimegyünk... pláne hogy az én "rokonnépem" hagyománya is (félig-meddig bunyevác vagyok, a busók pedig sokácok; így picit kötelezőnek is érzem). Márc. 15-re is mindig kimegyünk, főleg mióta van a lányom ki kell menni megnézni a huszár pacikat.
Ami a holnapot illeti, -nesze neked Valentin- párom itthon sem lesz. Viszont el is felejtettem, hogy kedden lesz az "ünnep" és barátnőmmel megbeszéltem egy találkát arra a napra; ő ma hívott, hogy milyen ciki lesz ülni a gerlék között; mondtam mindegy, legfeljebb azt gondolják, hogy mi saját kapura rúgunk. (A találkát pedig nem lehet áttenni, mert szerdán repül vissza Angliába, így barátnőmmel búgunk majd holnap a pink szívecskék alatt)
Ez egy szép történet.Kár,hogy legtöbben csak az üzletet látják benne.
Egyébként 14-én van a születésnapom.