Ti nőnek érzitek magatokat? (beszélgetés)
Nálam, velem ugyanez volt. Csak én 20 évig éltem egy ilyen bántalmazó kapcsolatban és 3 hónap alatt adtam le 15 kg-ot tudatosan.
Megváltoztam, kivirultam. Már csak egy társ hiányzik, csak az a baj, hogy nehezen nyilok meg, mert még kicsit félek, hogy milyen lesz az a másik..
Köszönöm az őszinte válaszod.
Most úgy érzed, hogy rendben tudod magad, csak most kellene egy partner.
Jól látom?
Mi volt a gond? Az,hogy egy boldogtalan házasságban éltem...Ha nap,mint nap negatív kritikát hallasz ,egy idő után elhiszed,hogy tényleg olyan vagy...
15 év házasság után elváltam.Nem egy lelkileg sérült feleség vagyok már,hanem egy önálló életet élő,egyedül is boldoguló nő,aki megpróbálja megvalósítani azokat az álmait amiket a házassága alatt nem lehetett..
Büszke vagyok arra,hogy egyedül is felnevelem a lányomat,arra,hogy 2 év alatt leadtam 30 kg-t.Rendszeresen sportolok,egészségeebben táplálkozom,társaságba járok..
Mindenkinek azt üzenem aki boldogtalan,hogy merjen váltani!
Mintha én irtam volna..
Most sokkal jobb formában vagyok, sokkal jobban érzem magam, mert sokkal jobban nézek ki, mint régebben, jobban, mint 20-30 évesen. És én is azért, mert sikerült megszabadulnom a lelki terror alól, a volt férjemtől, aki nem hogy NŐnek nem nézett, de embernek sem.
Most jól vagyok, és igen, NŐ vagyok! :)
Szia,
Eddig, ennyi éves korodig mi volt a gond?
Talán női társaidnak tanulság lehet.
Válaszolsz?
Igen úgy érzem rendben vagyok.Nem éreztem magan évekig nőnek,egy szürke,kövér,lelki terrorban élő ember voltam.Nyugodtan mondhatom,hogy megszépültem,adok magamra,kinyíltam..és ahhoz,hogy valaki megélje a nőiségét ez is hozzátatatozik..
Persze van még ezer dolog amit még felsorolhatnánk,hogy mitől nő ...
"39 éves koromra egy határozott,magabiztos NŐ lettem"
Na, ezt nagyon nem szeretik a középkorú férfiak.
Jó volt ezt olvasni. Te rendben vagy, úgy érzed.
Szerinted ilyen egy Nő?????
Bocs, nem sértés, kérdés...
:)
Csernus nagyon sok baromságot csinált.
A nővel kapcsolatos könyve is egy baromság.
(Lásd, ez a fórum is azért született.)
Jóvanna. Annak éreztem, csak ellenőriztem, hogy
helyes volt-e az érzet.;)
"Kérlek, törd össze ezt a poharat - és szabadíts meg bennünket az átkozott előítéleteinktől, és a hülye mániától, hogy mindent meg kell magyarázni, és hogy csak azt merjük megtenni, amit a többiek helyeselnek."
Paulo Coelho
"Egy szóval: csúszó inda-szerepet
Nem vállalok halálomig!... Lehet:
Tölgy nem vagyok, nincs bükk-természetem,
De egyedül növök, ha már magasra nem!"
Edmond Rostand
"Egy társ kell egy barát,ki megvéd,ki átölel,
ki megért ki megóv, ha vigasz vagy tréfa kell.
De hagyja, hogy éljek szabadon, mint a lélek,
mert így vagyok,csak Én!
Csak én!"