Ti mit vennétek fel erre az alkalomra ilyen melegben? Adnátok pár ötletet? (beszélgetés)
Július elején valamikor, azt mondták telefonon egyeztetik majd velem az időpontot.
Most a wc-re is mobillal járok. :D
Most aki ezt olvassa biztos kinevet, hogy mennyit idegeskedek mindenen, de tényleg nagyon figyelnek, és szűrnek.
12 emberből általába 4-5 embernek sikerül. És nekem nagyon fontos, már csak ennyi kell az álmomhoz.
Zöldbe nagyon nehéz száp árnyalatot találni, egy méreg zöldet nem fogok felvenni. :)
Mi a kék jelentése? Azt imádom, jól is érzem magam benne.
Szerintetek a frizurának van jelentősége? Nekem vállig érő hajam van, elől oldalfrufruval.
Lehet hogy csuriba összefogom, vagy egy-egy tincset hátratűzök oldalról.
Abba csak nem kötnek bele.
Annyira nem is ideális, hogy őszinte legyek.
Olyan színeket szeretek, ami passzol hozzám. Soha nem hordok pirosat, rózsaszínt.
Szeretem a barnát, zöldet, kéket, feketét és a szürkét.
Azt hiszem ezekből is fogok választani.
Nekem is a kék az ideálom, mert jól is áll és egy szép, visszafogott szín, de mégsem olyan sablonos, mint a fekete-fehér.
Már annyira nem tudom mit vegyek fel hozá, hogy lehet veszek egy szép fekete nadrágot, ahhoz bármilyen világosabb szín jól mutat.
Ékszerekről úgy tudom, bármennyire is passzol pl a fém karkötő a ruhához, ilyen helyre szigorúan ellenzett.
Én sima egyszínű nadrágot vennék fel, nem csíkosat. Felülre mennyire fontos az ing v. blúz? Szerintem nagyon kultúrált rövid ujjú egyszínű felsőket lehet kapni.
Én annó interjúra fekete szoknyában és világoskék felsőben mentem. A szoknya midenképp térd alatt érjen, a válladat el kell takarni, de tudtommal a hosszú ujjú nem kell. Nyakba egyszerű lánc. Cipő mindenképp elől zárt legyen, szerintem pár centis sarokkal pont jó. A balerina cipőt azonnal felejtsük el! Ha pontoznak, akkor egy vékony, test színű harisnyanadrág (ha szoknyát vennél fel).
Én nadrágan sem vennék csíkosat, bár nem tudom, mennyire látszanak a csíkok.
Július elején lesz.
Kerestem halványrózsaszín inget, de mint írtam, mindenhol a kockás, színes nyári ingek vannak.
Hol lehet ilyen natúr ingeket kapni, nem tudjátok?
Rengetek színű most divatos ejtett vállú felsőm van, de az alapból felejtős.
Ide csak ing jöhet szóba.
Sok ingem van, de azok nem felelnek meg.
Van: sötét kék, lila, rózsaszín, fehér, fehér fekete vonalakkal, krémszínű, szintén vonalakkal, fekete, de az ilyenkor gyilkos lenne, meg elég gyászhuszár lennék tiszta feketében.
Halvány kék, de az hosszúujjú. Grafit szürke hosszúujjú.
Nem tudom! Én egymás melé téve néztem, nekem olyan üde, elegáns hatása van együtt.
Inkább mellőzzem?
Akkor ötlet?
Az a gond, hogy szétnéztem a városban, de mindehol élénk nyári ingeket látok. Nem is tudom például egy pasztel színűt honnan szerezzek?
További ajánlott fórumok:
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D
- Alacsonyabb HCG eredményem lett 2. alkalomra
- Milyen aranyékszer lehet, ami hétköznap is hordható, akár farmerrel is, de alkalomra kifejezetten elegáns is tud lenni?
- Volt akinek többszöri alkalomra sem sikerült az alapfokú írásbeli nyelvvizsga?:(
- Nem sminkelek semmilyen alkalomra és hétköznapra sem. Nem...
- Külünleges alkalomra való zeneszámokat ajánlotok?