Ti mit vennétek fel erre az alkalomra ilyen melegben? Adnátok pár ötletet? (beszélgetés)
Mutatok egy képet. Van egy ilyen színű nadrágom, arra gondoltam , felveszem azt, egy lapos talpú fekete balerinával. Nem akaok magassarkút, még lehet belekötne, hogy cicababa vagyok.
Nem tudom látjátok -e, ez egy fekete nadrág, pici fehér vonalakkal.
Mi passzol hozzá feéren kívül?
Sziasztok!
Hamarosan elbeszélgetésre kell mennem egy pszichológushoz. Nagyon sok múlik rajta. Jelentkeztem a rendőrséghez, mindent sikerrel teljesítettem, még itt kellene átmennem, hogy végre felvegyenek.
Itt nagyon figyel az orvos a megjenesére, a viselkedésre. Utóbbival semmi problémám nincs is.
A kérdés csupán az, mit vegyek fel?
Azt gondoltam, egy csinos fekete nadrág, fekete övvel és cipővel. Hozzá egy lágyabb kék, vagy barack fölső, arra egy fekete blézer.
Kosztümöt , fekete-fehér blúz túlzás, felnőtt nő vagyok, nem kislány már.
A meleg keresztbehúzta a számításaimat. Mit vegyek fel? Szoknya kizárt, előnytelen számomra.
Linkelnétek pár ötletet kérlek? Forma, szín egyaránt érdekel.
Nagyon csinos akarok lenni, de nem cicababa.
További ajánlott fórumok:
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D
- Alacsonyabb HCG eredményem lett 2. alkalomra
- Milyen aranyékszer lehet, ami hétköznap is hordható, akár farmerrel is, de alkalomra kifejezetten elegáns is tud lenni?
- Volt akinek többszöri alkalomra sem sikerült az alapfokú írásbeli nyelvvizsga?:(
- Nem sminkelek semmilyen alkalomra és hétköznapra sem. Nem...
- Külünleges alkalomra való zeneszámokat ajánlotok?