Ti mit tennétek? Vettem egy méregdrága Nike cipőt és néhány nap múlva 10ezerrel olcsóbban láttam ugyanazt máshol. (tudásbázis)
Biztos szerencsésebb csillagzat alatt születtél.:) Nekünk sajnos nem jött be... A kedves eladó csak azt hajtogatta, hogy működik, aztán nagy nehezen megértettem vele, hogy a teljesítménnyel van némi gond... Na mindegy, az egyiknek sikerül, a másiknak nem...
Minden jót!
Mint eladó. Nem vagyok köteles semmit visszavenni, aminek nincsen minőségi hibája. Még 1 órával később sem. Pénzt visszaadni még annyira sem, maximálisan levásárolhatod az értékét. Pénzt vissza sehol nem kapsz. És az, hogy cserélni, levásárolni engedik-e, az is hibátlan áru esetén a boltvezető egyéni megítélésén múlik.
Én a helyedben max mérgelődnék.
Én kaptam így ruhát ajándékba a gyereknek,nem lett jó a méret és blokk ellenében evásárolhattam,vagy kicserélhettem egy nagyobbra!
De pénzt vissza nem adnak!
Jártunk már úgy is tavaly,hogy hordozhaó DVD- lejátszót vettünk hármat vittünk visza cserére mikor mondtuk,hogy elég kérjük vissza a pénzt!
Azt mondták nem,levásárolhatjuk másra!
Végül férjem ki verte a balhét és vissza kaptuk a pénzt,mert 25 000ft azért nem egy akkora összeg amit szívesen költene az ember másra mint amit tervezett belőle!
Mindkét eset tecsóban történt!
Minden esetre készülj fel rá, hogy csak jó indulatra számíthatsz, mert jogalapod nincs. Légy kedves, és egyből az üzletvezetőt keresd!
És főleg ne húzd fel magad, mert a stresz árt a szépségednek! :) Sok sikert!
Szia!
Nem tudom hol vetted, de pl a d betűs sportáruházban visszaveszik (ott dolgoztam) ilyen ürüggyel(30 napig), gondolom máshol is...
Szia!
Nem tudom melyik Tesco az ahol 3 napon belül visszeveszik. Mi másnap vittünk vissza egy porszívót, melynek igencsak silány volt a szívóhatása. Bactak ránk, nemhogy visszavették...
nem hiszem, hogy akár levásárlásra cserélnék, mert ha a hasznukat nyilván nem akarják elpocsékolni.
Ha kis üzlet, ahol törzsvásárló vagy, akkor esetleg megtennék, de egyébként felejtős. Azok a nagy cégek, akik simán lehetnének néha nagyvonalúak, azok soha nem teszik, mert a nagy személyzetben elveszne a kontrol.
Netes rendeléseknél van ilyen, és szerintem összeghatár is meg van szabva.
Ha műszaki cikk 3 napon belül hibát produkál, azonnali csere, ha 3 nap után, akkor javítás.
Egy cipőt nem kötelességük visszavenni azért, mert a vásárló mellényúlt.
További ajánlott fórumok:
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát
- Szeretnék venni otthonra egy testzsír mérő eszközt, lehetőleg nem túl gagyit de nem is méregdrágát... Melyik márkát ajánljátok?
- Zewa minőségű WC papír olcsóbban?
- Szociális boltok - termelőtől olcsóbban