Ti milyen színbe öltöztetitek fel a karácsonyfát? Van megszokott színösszeállítás, vagy minden évben más? (beszélgetés)
Az enyem 2 evig ezust-fekete volt, a naplom utolso elotti oldalan van rola par kep.
Iden lila hangulatu szines diszeket veszek, de max 2 egyformat. Mar most elkezdtem kulonleges es gyonyoru diszeket vadaszni. Az egok mindig pici feherek, nem tetszik a szines. Nem hasznalok szalon cukrot a disziteshez.
szüleim minden évben a piros arany kombinációt használják, nagypapám evolúciós elv szerint dísit:
dobál és ami fenn marad.
:)
jövőre remélhetőleg már nekünk is lesz saját fánk, amit vegyesbe szeretnék öltöztetni.
Nekünk lesz egy pici fánk, ezüst díszekkel.
De csak azért, mert - a párom szerint - így már szinte zöld-fehér. És hajrá Fradi :D
az én legszebb fám pár évvel ezelőtt volt
hatalmas,terjedelmes ezüstfenyő,piros díszekkel
idén egy virágboltban láttunk olyat,amin csak világoslilás díszek voltak,hááát...gyönyörű
:)) gondolom, aki csinál fát, az elég fix elképzelésekkel rendelkezik :))
nálunk a piros-arany a menő már pár éve - és a pici-fehér-villogó égők :)) csak úgy csillog tőle :))
Arra lennék kíváncsi, hogy miképp szoktátok a karácsonyfát díszíteni?
Úgy értem hogy esetleg van megszokott színösszeállítás, vagy minden évben más, vagy nem foglalkoztok ilyesmikkel? :) Milyen égőket használtok, szaloncukrot, díszeket stb...:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?