Ti milyen színbe öltöztetitek fel a karácsonyfát? Van megszokott színösszeállítás, vagy minden évben más? (beszélgetés)
Igen,tudom,minden évben vannak trendi színek mindenben,persze hogy karácsonyfában is..
Nem érzitek ezt röhejesnek???
Egy karácsonyfa nem lehetne minden évben karácsonyfa színű???
ja igen ,hog ne legyek full hülye..ezüst a trend...
Sziasztok!
Régen mi is színesbe öltöztettük a fát, főleg pirosba. Már 2 éve viszont, csak "természetes" színekbe. Mézeskalács, kekszek, szalmadíszek és leszeletelt gyümölcsök, csiptetős gyertya, fahéj, dió, mandula, toboz. Sokkal szebbnek látom mint a régi csillogást. :)
Sziasztok!
Nálunk hosszú évekig a hagyományos karácsonyi-piros,arany,zöld-szín világ volt a trendi.Rengeteg ilyen gömb,masni,gyertya gyűlt össze,mert minden évben vettem hozzá vmi ujabbat,nem tudtam,tudok ellenállni a szépségeknek.Tradició volt a plafonig érő hatalmas ezüstfenyő is,amit öröm volt dísziteni,szenteste gyönyörködni a sok égő által megvilágított szépséges karácsonyfában.
Néhány éve sajnos elváltam és nem csak az életünk,az ünnepi készülődés is megváltozott.A sok "csakegyszínű"módiból én a fehér-arany elegáns világát választottam.Az először csak pici fánk volt,melyre saját kezűleg készítettem díszeket,kötöttem masnikat.Fehér szatén anyagból varrtam csillagot,holdat és sziveket,amiket arannyal díszitettem.Aztán tavaly már vettem pár narancs szinű gömböt,csengőt,stb.Nekem ez még belefért a fehér-arany szinesitésébe,igazán jól mutattak együtt.
Az idén eldöntöttem,hogy csak narancs szín lesz a domináns,pici fehérrel társítva.Igaz új masnikat kell kötnöm,de örömmel teszem,mert imádom készíteni,készülődni az ünnepre!Hisz e december erről szól,alig várom már! :o)
Ja,majd elfelejtem,hogy csakis fehér egyszerű pici apró égő jöhet számításba,kizárólag villogás mentesen!
Bocsi,ha kicsit hosszúra sikeredett!:)
Én először úgy kezdtem hogy piros-arany,aztán minden évben került rá valami úly dolog,úgyhogy idén már teljesen tiri-tarka lesz!
Jobb is így,mostmár a két szín kombinációja valahogy nagyon mesterkéltnek tűnik.
Nagyon szép fátok volt :)
A babucitok pedig tündéri :) Gratulálok hozzá :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?