Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ti mennyiért veszitek a kenyeret? fórum

Ti mennyiért veszitek a kenyeret? (beszélgetős fórum)

1 2
2011. aug. 24. 13:40

0,5 kg rozskenyér 175.-

két napig elég, ha nem kell szendvicset pakolnom, akkor három napig :)

2011. márc. 25. 21:33
ma 369-ért vettem ...
2011. márc. 24. 08:30

Én ezt szoktam sütni, a család szereti. Bár kicsit édeskés, kalácsosabb jellegű, de eddig bevált :)

[link]

52. Nika35
2011. márc. 22. 16:07
1kg házi 210ft ami a miénk,a gyermeké 420dkg 450ft.
51. Indi26
2011. márc. 22. 16:05
Szóval,ha van vkinek jó receptje,szívesen várjuk.Azt hiszem többen is:D
50. szjudy77 (válaszként erre: 45. - Arianne113)
2011. márc. 22. 14:23
Érdemes figyelni az akciókat, úgy 9-10ezer forint körül vannak gépek :) Amúgy árban a határ a csillagos ég...
2011. márc. 22. 07:59
300-ért félbarna szeleteltet, kilósat.
2011. márc. 21. 20:55
240 Ft az albán pékségben. Úgy értem albán nemzetiségű család üzemelteti, albánok a pékek is. Ettől kicsit másabb az ízvilág, mint az itthon megszokott, de nekem nagyon bejött.
2011. márc. 21. 20:46

0,75 kg 280 Ft- magyaros kenyér vagy

0,75 kg 290 ft- burgonyás kenyér

2011. márc. 21. 20:38
0,5 kg 170-180 Ft, 1 kg 360-370 Ft
45. Arianne113 (válaszként erre: 42. - Emagdi)
2011. márc. 21. 20:24

Ez sem jutott eddig még eszembe. pedig más kelt tésztát is tudnék csinálni, bár amíg van időm kedvem addig szívesen gyúrom kézzel a kelt tésztát:)

Köszönöm:)

( egyszer biztos hogy beruházok egy gépre )

De még mindíg nemtudom árban mennyire lenne rázós.

44. 4bf1a4b7ef (válaszként erre: 38. - Mamcili)
2011. márc. 21. 20:18
Ha nekünk annyi pénzünk lenne!!!!!!!!!!
2011. márc. 21. 20:07
260ft házi szeletelt
42. emagdi (válaszként erre: 26. - Arianne113)
2011. márc. 21. 20:00

szerintem érdemes egy kenyérsütő gépbe beruházni, főleg annak aki gyakran eszik kenyeret.


a gép igazából arra jó, hogy megdagasztja és keleszti a tésztát, sípol ha kész. na, ekkor a legjobb kivenni, és sütőben megsütni (nem a kenyérsütőben, hanem a sütő sütőben:)))

így aztán tényleg nincs sok munka vele, csak bele kell mérni a tartályba az alapanyagokat, a kelesztett tésztát kivenni, formázni, bedobni a sütőbe, aztán kivenni.


érdemes egyszer megnézni mennyi minden adalék van a gyári kenyerekben, ezektől mind meg lehet szabadulni ha az ember otthon süti a kenyeret.

(vagy ha nem eszik kenyeret az még jobb:))

2011. márc. 21. 19:58
380 Ft/kg, rozsos, szeletelve (szeletelés 40 Ft ebből).
2011. márc. 21. 19:56
Meglepődve tapasztaltam, NON-STOP éjjel-nappali üzletben 200 Ft 1 kg félbarna kenyér. Olcsóbb mint bármelyik nagyáruházban, kivéve AUCHAN. Kipróbáltam, és a minőséggel sincs gond. Ráadásul napi 3szor szállítanak az üzletbe frisset.
2011. márc. 21. 19:44
250ft és 1kg-os szeletelt házi fehér kenyér a helyi pékségből :)
38. mamcili (válaszként erre: 37. - 4bf1a4b7ef)
2011. márc. 21. 18:42

de olyat mondjon ami gázsütőben is kivitelezhető...

erről jut eszembe, miért nem nyittok egy kis pékséget azokkal a termékekkel amiket ők gyártanak?

2011. márc. 21. 18:30
Sziasztok az én párom pék tehát ezért szerencsére a kenyeret nem kell megvennem.De megkérdezem tőle ha hazajön hogy van e valamilyen praktikus receptje.És ha igen akkor holnap leírom.(hajnalban jön csak haza)
36. Arianne113 (válaszként erre: 31. - Pné Veronika)
2011. márc. 21. 18:20

Elfogadnám köszönöm, de ha van olyan recepted, ami esetleg egészségesebb lisztből csinálja azt is elfogadom köszönöm!:)


( Fogyni szeretnék, és sürgősen mert az egészségem a tét..)

2011. márc. 21. 18:13
1 kg félbarna 270 Ft szelve (helyi pékségben)
2011. márc. 21. 18:10
190 ft szeletelve 1kg-os parasztkenyér
33. 6b006fc769 (válaszként erre: 31. - Pné Veronika)
2011. márc. 21. 18:09
Nekem is!!!:-)) Imádok ilyenekkel kísérletezni:-))
2011. márc. 21. 17:49
250-320 között,attól függ,hogy hol veszem meg..
31. Pné Veronika (válaszként erre: 30. - Arianne113)
2011. márc. 21. 17:34

De ne felejtsd el a tetejét rátenni, akkor lesz igazán szép.

Aztán mielőtt kész lesz, leveszed a fedőt, lekened vízzel és úgy sütöd készre. Isteni ropogós héja tud lenni.

Ha kell recept, szívesen bemásolom neked. :-)

30. Arianne113 (válaszként erre: 29. - Pné Veronika)
2011. márc. 21. 17:32
köszönöm ez jó ötletnek hangzik!:)
29. Pné Veronika (válaszként erre: 28. - Arianne113)
2011. márc. 21. 17:31
Sütheted jénaiban is. :-) Kidolgozod és abban sütöd meg.
28. Arianne113 (válaszként erre: 27. - Agis)
2011. márc. 21. 17:18
emlékszem egyszer még régebben anyu csinált vele kenyeret...de nem az igazi! tömörebb lett, igaz nemvolt rossz, de mégsem a jól megszokott cipó.. na nembaj, lehet hogy tényleg kézzel lesz jobb megcsinálnom:)
27. agis
2011. márc. 21. 17:17
Fogalmam sincs, en soha nem vennek...
26. Arianne113 (válaszként erre: 25. - Agis)
2011. márc. 21. 17:15
:D nemtudjátok milyen árban vannak a kenyérsütő gépek? vagy lehet utánanézek neten. De aki tud árat mondani megköszönném. Anyukámnak van egy otthon, de csak porosodik, és messze van tőlem hogy elkérjem kölcsön sajnos:(
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook