Ti már befűtöttetek? :-) (beszélgetés)
Igen. Pénteken este bekapcsoltuk a konvektorokat, de egyenlőre "csak őrlángon" van, de ha így folytatja az idő.........feljebb kell tekerni.
Nem nagy ötlet volt ilyen módon rontani még jobban a levegőt.Erre van kitalálva a sok szelektív-sziget.
Szia! És azt nem tudod, hogy mindezek visszafordíthatók a természetbe? Nahát, nahát:-D
Igen, délután befűtöttem a kazánba.
Egyenlőre a nyáron összegyűjtött éghető hulladékokat (PET palackok, tejes-üdítős dobozok, reklámújságok, stb.) égetem el.
Felhívtam a helyi távhőt, hogy a lakásnak még csak az egyik oldalán van fűtés (a csövek is hidegek).
Az a helyzet, hogy augusztusban - pont az eminens oldalon - volt nálunk radiátorcsere, és a szerelők elzárták a rendszert.
Arra gyanakszunk, hogy esetleg elfelejtették visszaállítani???
Szerintetek is? Mit gondoltok, mitől lehet ez?
Minden esetre azt ígérte a hölgy a telefonban, hogy holnap reggel fél 8 fele utánanéznek, és mire hazaérünk munkából/suliból már érezni fogjuk a meleget... hát remélem...
Egyenlőre elég csak este, kb 5 után gyújtunk be, addig nyitva van az ajtó...
Igen, ma indítottam a fűtést.
Igen,két napja,de még nem egész nap!
már tiszta hawaai:)
volt a hírekbe, hogy már meg is fagyott két hajléktalan, és egy bácsi kihűlt a lakásában...szomorú:(
Mi is olyan 22-24 fok körül érezzük konfortosan magunkat, ha majd jól beindul a fűtés, fel is fűtjük a lakást 23 fokra :)
Na, úgy néz ki, hogy a távhő szolgáltatónk jó belátásra tért :) Úgy döntött, hogy mától beindul a fűtés :) Nem kell még egy hetet végigfagyoskodni. :)
Mondjuk jelenleg még akadozva megy, de már langyosak a radiátorok (igaz, a lakás egyik oldalán még csak).. de alakul :)
Én nagyon fagyos vagyok,22-24 fok körül érzem jól magam:)
huh,reméltem,hogy ezt írod!Ja igen,15-én kezdik el a fűtést :S
Mert távfűtés van, és a melegre még majd egy hetet várnunk kell.
De jó azoknak, akiknek van lehetőségük fűteni... úgy irigylem őket.
Szüleim már befűtöttek a kandallóba. :)
Mi már fűtenénk, ha tudnánk (távfűtéses rendszer van). A jelenlegi 21 fok kezd hideg lenni...félek, hogy nagyon le fog hülni a lakás a fűtésszezonig. :(
Mi még nem fűtünk, így is van 20 fok körül a lakásban.
Tudom,milyen baromi jó érzés talpra állni!!!Nem egyszer voltam a süllyesztőben :S
Köszi, én is örülök, és büszke is vagyok rá, hogy a sok-sok mínuszból fel tudtunk állni, és most már normálisan tudunk étkezni, tudunk ruhát venni, és tüzelőre is jut :-)).
Tavaly naponta 500 Ft jutott hármunkra(nem per fő, hanem összesen), a számlák kifizetése után, túléltük. Abból kellett ruházkodni, enni, fűteni.
Éljen!Örülök,hogy jobban álltok,ne fagyoskodjatok,nem jó az :(
Péntek délután jött el az idő a befűtésre, azóta délutánonként (1/2 6 körül) van begyújtva, aztán egyszer megrakva a tűz, most már hűl le a levegő, megyek is aludni :-). A fát, a szenet meghozattuk, egy vagyon :-(, és még venni kell, de nem vagyok hajlandó fázni, elég volt tavaly a 13-16 fokos lakásból, mert nem volt pénzünk tüzelőre (gyerek mellett, szerencsére nappal bölcsibe volt, ott jó meleg volt). Most két munkahelyen dolgozom, plusz a férjem is, így legalább legyen MELEG a lakásban.