Ti hogyan kezelitek az írígységet? (beszélgetés)
:-) Valahol már mélyen unalmas. A nők lapján hitgyülisen nyomul meg jehovistán, Tati nicken, régebben volt bobita, manocska, jesse stb., itt is van másik neve., miközben fennen hirdeti, hogy a férje őt megcsalta egy erikával (ja, nem csalta meg, csak a nő évek óta üldözi plátói szerelmével). Ja az erika néha andrea, ha szexpartizik.
Nagyon könnyű ráismerni, mindig ugyanúgy beszél, ugyanarról. Másik arca az, hogy a szegény sors ad csak rendes embert. Nyomorú, mondom én.
De egy idő után az élő fába is beleköt, az illetőnek elszívva az energiáit.
Ezért mondom: vigyázzatok.
Sziasztok, további jó csevegést és elnézést az offért!
Mi a siker? Egerszegi Krisztina sikert ért el. Van e hazában, aki irígy rá? Irígyli a hajnali felkeléseket, a faltól falig csapkodást számolatlanul? Utána lehet csinálni!
De vak az, aki nem tud a saját környezetében olyanokat felsorolni, akik tisztességtelen eszközzel jutnak sikerhez - és most nem kezdem sorolni, hogy ez anyagi, pozícionális, stb. A magyar pedig találékony nyelvi kifejezésben, lehet azt mondom: irígylem, de hozzá is teszem, én ilyenre nem volnék kapható. Akkor nem irígység a szó, a tény a fontos.
Befejeztem, jesse.
Mindenki másnak kellemes csevegést egymással, de itt vigyázzatok: ez egy troll. Akkor boldog, ha beléd köthet a magam szánalmas eszközeivel és ezen élvezkedik, mert csak ez van neki.
Én nem etetem tovább, nem érdemli meg.
Pont ezek után a dolgok után értettem meg hogy igazából mennyire szerencsés ember vagyok.
A férjem egy nap azzal jött haza hogy a munkahelyén papucsnak tartják mert neveli meg néha nap az asszonyt hiába mondta hogy boldog a házassága kiröhögték hozzá teszem nem alkoholista link emberekkel dolgozik hogy azért lennének ilyenek. Ő is mondta hogy milyen jó nekünk hogy boldogok vagyunk.
:XDDDDDDDDDD Ezt nem hiszem el:XDDD
"És nem származott szegény sorból. "
Ez volt az a mondatod, amivel engem és a beszédemet igazoltad.
Ám, hála az égnek, nem vagyok a te helyedben.
Befejeztem.
És tudom, tudom: csak azok a jók, akik nélkülöztek, de neked jó, mert te az embert soha nem a pénz alapján ítélted meg, pedig neked is lehetett volna, de nem kellett és a magam problémáját ne vetítsem rád.
Illetve generációs minden és te tudod. Csak kérlek, ezt a jó témát most ne tedd tönkre.
"Mire? Arra, hogy örülsz más örömének? Az az empátia egy fajtája, kis önzetlenséggel fűszerezve.
Vagy annak, hogy inspirál sikerekre más sikere? Az az ispiráció."
Telitalálat.
Minket is a szomszéd jelentett fel egy kis átalakításért a házon, és miért? Mert az egy szem fia semmire nem jutott az életben és így majd biztos lesz belőle valami. A poén egy év után csak a pofámba vágta hogy ő volt. De ha hiszi valaki ha nem nem haragszom már igaz fizettünk büntetést is meg mindent de valahogy én legalább ember maradtam.
Segíteni akartunk barátoknak a férjem kőműves leburkolta nekik a konyhát fürdőt előteret csak annyiért hogy néha eljön segíteni ez a munka barátok közt is 100 ezer körül van. Nem hogy vissza segítené de csak hallgattam hogy nekik milyen rossz nekünk mennyire jó és még ez kellene meg az. Már semmit nem adók oda és felvilágosítottam tegyél azért hogy jó legyen vagy csak próbáld meg.
Mire? Arra, hogy örülsz más örömének? Az az empátia egy fajtája, kis önzetlenséggel fűszerezve.
Vagy annak, hogy inspirál sikerekre más sikere? Az az ispiráció.
Azért, mert nem lehet leírni egy szóval, azért az még nem az irigység :-)
Az irigység mindenképpen negatív társítású, nem pozitív, az lényeges eleme.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan kezelitek gyermeketek hisztijét?
- Szülőként hogyan kezelitek, ha az egyik gyerek sikeresebb, mint a másik?
- Ti hogyan kezelitek a hisztit 3 évesnél?
- Az ilyen "féltékenységet", hogyan kezelitek?
- Hogyan kezelitek ezeket a dolgokat?
- Szerztetek már haragost az életben? Ha igen, hogyan kezelitek a dolgot?