Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ti hogy viselitek a változókori hőhullámokat? fórum

Ti hogy viselitek a változókori hőhullámokat? (beszélgetés)

1 2
16. a14deb9047 (válaszként erre: 12. - Judit1960)
2010. okt. 31. 19:24

Igen - nyáron nem gond, hanem télen... az emberről folyik a víz és megkérdezik, hogy rosszul vagy???

Egy télen dolgoztam pékségben, és a tulajnak - nő volt - az volt a kifogása, hogy sokat járok ki a mosdóba...

15. Judit1960 (válaszként erre: 13. - A0c1361e44)
2010. okt. 31. 19:22

Köszönöm a tanácsot, majd beszélek a dokival. Meg is néztem ezt a cseppet a google-ban. Ott menstruációs zavarokra írják...

Nekem a Remifemin plusszt ajánlották. Még csak egy hete szedem, persze ennyi idő alatt semmi hatása. Éjszakai alváshoz pedig Valeriánát.

14. a0c1361e44 (válaszként erre: 11. - 811e1bf8ed)
2010. okt. 31. 19:18

Te is túl vagy már rajta?

Egy idősek vagyunk, ha a születési évszámod a 67.

Én 36 évesen voltam benne. Te mikor?

2010. okt. 31. 19:17

Szerintem nem kell megtanulni vele élni!

Próbáld ki, amit ajánlottam, vagy amit Ditti ajánlott. A hőhullám a legrosszabb, az ellen nekem ez bevált.

12. Judit1960 (válaszként erre: 8. - A14deb9047)
2010. okt. 31. 19:08

Persze, én megértem, hogy ez az élet rendje és meg kell tanulnom együtt élni ezzel. Csak ez a borzasztó hőhullám, ezt nem tudom megszokni és nem tudom mit tegyek. Állandóan öltözök, vetkőzöm, éjszaka kitakarózom, most is meg vagyok fázva.

Csak ez csökkenne egy picit!

Az idegeim tudom kezelni, de ez a melegség...

2010. okt. 31. 15:01

Sziasztok!

Én is megszenvedtem a magamét, és nálam is egy homeopátiás szer segített. Az enyém nem volt vényköteles. Nem kell ezzel szerintem együtt élni, inkább keressétek meg ti is a megoldást. :)

2010. okt. 31. 14:20

Nekem elég fiatalon jött, ha egyáltalán az volt, ugyanis én pajzsmirigy beteg vagyok.

Iszonyatos volt az az időszak. Éjjel pizsit kellett cserélnem, mert az hőhullám után jött a megfagyás a vizes pizsibe.

A nőgyógyászom azt mondta, hogy korai menopausa és Mastodynon cseppeket irt fel. Nekem ez használt csak. Kipróbáltam előtte mindent. ez egy homeopátiás vényköteles szer.

9. ceea79692f (válaszként erre: 7. - Judit1960)
2010. okt. 31. 13:34
Ne robbanj fel,vegyél valami kézimunkát,rejtvényt,vagy jó bőgd ki magad,az alvászavarodat is próbáld valami gyógynövényes kegyszerrel megoldani,de altatóhoz nem nyúlj.Este langyos mézes tea.Ne vedd észre,ne keresd a tüneteket,akarj fiatal maradni,ne fogd fel tragikusan,időnként lepd meg magad,akár egy hajcsattal.Vedd a nyakadba a környéket,csak úgy.
2010. okt. 31. 12:32
Meg kell tanulni együtt élni vele. Nem könnyű, de mást aligha tehet az ember. A legtöbb ajánlott bogyó semmit sem ér, csak a pénztárcát apasztja. Az embernek át kell értékelnie az életét, alkalmazkodni, itt-ott módosítani, egyik szokást elhagyni, másikat fölvenni helyette. Kényeztessük egy kicsit magunkat, mert mástól ne várjuk! Ha mégis, az már csak ráadás. Ha az ember tisztába van a biológiai folyamatokkal, a tünetekkel, már sokkal könnyebb. Korom ellenére majdnem 29 éve küzdök a helyzettel. Lassan kisdoktorit írhatnék belőle...
7. Judit1960 (válaszként erre: 5. - A0aecda338)
2010. okt. 31. 10:56
Sajnos nem csak a hőhullámok kínoznak. Mint ahogy írtam, ezek éjszaka is vannak, ami alvászavart is jelent. Az 5 kg plussz is ennek a következménye...Ja és az idegeim? Fel tudnék robbanni!!!
2010. okt. 31. 10:50
Nem tudok tanácsot adni,mert nekem a hőhullámok helyett didergéses hullámok jönnek,nagyon vacak érzés az is ,semmilyen gyógyszert nem szedek,mert egyszerűen nem telik rá,de ha belegondolsz anyáink is túlélték.Az öt kilódra nagyon vigyázz,mert marha gyorsan tíz lesz belőle.Most próbáld ledobni.
5. a0aecda338 (válaszként erre: 1. - Judit1960)
2010. okt. 31. 10:21
Amíg csak hőhullámaid vannak,addig szerencsésnek is mondhatod Magad.Jöhet még alvászavar,hangulatingadozás,testsúly növekedés.Nálam ez mind együtt jelentkezett.Nem egy felemelő érzés,de el lehet fogadni,meg kell tanulni együtt élni ezekkel a tünetekkel.
4. a0aecda338 (válaszként erre: 2. - Ff36256613)
2010. okt. 31. 10:16
A pénztárca tartalmát mérséklik,tapasztalatom szerint.Azért előre kár aggódni,lehet azon szerencsések közé tartozol,akik észre sem veszik a változást.Kívánom,hogy így legyen.
3. a0aecda338 (válaszként erre: 1. - Judit1960)
2010. okt. 31. 10:13

Szia Judit!

Nem akarlak elkeseríteni,tavasz óta keresem a megoldást kevés sikerrel.Egy műtét után egyik napról a másikra jelentkezett a klimax szinte minden tünete.Az elmúlt hónapok alatt elviselhetetlenből elviselhetővé alakult a dolog,talán a szervezet megtanulja némiképp kezelni.Néhány dolgot kipróbáltam,semmi nem jött be,most már a természetre bízom.

Kitartást kívánok,üdv Timi

2. ff36256613 (válaszként erre: 1. - Judit1960)
2010. okt. 31. 10:09

Hát, egy pozitív hatása már van a klimaxnak: nem kell annyi fűtés számlát fizetned:)

Viccet félretéve, én is fosok, mi lesz, ha beköszönt a változó kor:( Tippem, még nincs, de én is időben el fogom kezdeni a gyógyhatású szereket szedni, amik mérséklik ezeket a tüneteket.

2010. okt. 31. 10:06

Sziasztok lányok!

Én 50 éves vagyok és 2 hónapja utolért a klimax.

Állandó hőhullámaim vannak, szinte óránként. Soha nem voltam izzadós,de ez borzasztó. Még szerencse, hogy szagom nincs:-) A hátam, mellem közt és a fejem izzad le. És ez persze éjszaka is. Mindig fagyos voltam, de most elég egy takaró és be sem kell gyújtanom a hálószobában. Mit tanácsoltok? A Remifemin plussz jó? Ráadásul van 5 kg plusszom, amitől nem tudok megszabadulni és nagyon ingerült vagyok. Hát ennyi...Segítség!!! :-))

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook