Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
ó reggelt!!
Jelenetem nálunk minusz kilenc fog van!!!!!:(
Mothertiget nagyon klasszak a rajzaid is. Megnéztem halat is. Szép.
Cseresznyevirág az nagyon szép.
Milyen az a koi-hal??
Sziasztok Csajszik!
Sajna mióta melózok nincs sok időm , de olvaslak titeket :-)!
Kiki klassz a kép!
Sziasztok.
Szindyy: sárkányos, nonfiguratívos, cseresznyevirágos, koi-halas... Még nem tudom pontosan! :D
Nem akarom kavarni magamon a mintákat, ezért valami "passzosat" fogok választani, gondolom... :)
Konkrét elképzelésem nincs,
de a sárkányokat meg a koi halakat imádom.
szia!
köszi,ha kész lesz akkor biomechanika lesz belőle ,illetve annak készül.nekem ezek jönnek be.találtam még olyat is ami az oldalon van,csak nem tudom hogy az hogy férne el,mert lehet belelógna a hátamon lévőbe.majd konzultálok erről a "mesterrel" biztos majd kitalál vmit.de ugye előbb majd a karomat kell megcsinálni.
milyen suliba jársz?
Jó reggelt.
Hogy aludtatok????
:) Semmi baj!
Csak a combomon levőt akarom, mert azt utálom. :)
A többi meg hadd legyen. Még akarok egy pár esztétikusabbat, nőieset, vagányat, de tele nem akarok lenni mintákkal. :)
Csak úgy lightosan! :D
Sziasztok :)
Kiki tényleg szép a tetkód :) Jó nagy :O Nagyon fájt ?:D Én nem mertem volna bevállalni az tuti :D
De tény hogy ami eddig kész van az szuper :)
...tetkója, ezt akartam írni.
Csak közben fél fülemen volt a telefon! :D
Igen, autóbalesetem volt lassan 14 éve.
Hmm, hát nem volt kellemes. :)
De túléltem, bár hajszálon függött az életem.
Most meg takargatnám a plezúrokat. :D
Még nem tudom, milyen munkám lesz, ha kapok egyáltalán, de azért nem fogom túlzásba vinni se a tetoválást, se az óvatoskodást.
Attól még senki sem lett szar ember, ha van néhány tetkóra...:)
Hát jól néz ki a csaj de annyi nekem nem kéne. Még egy jó lenne remélem lesz is.
Meghát tényleg nem mindenhol nézik jó szemmel főleg ha feltünő helyen van.
Azért itt is nagyot néztek mikor megjelentem a tetkóval de nem szoltak semmit. Ékszert nem lehet hordani viszont ezt nem vetethetik le velem:)
Sajnálom a balesetedet!!!
Autó??
Annyira azért már nem szeretnék kidekorálva lenni! :)))
Egy pár darab még elfér rajtam, de lehet hogy a jövőben munkát kapok (nem tetoválással kapcsolatos melót), ahogy ezt nem néznék jó szemmel. :S
és az akkora nagy baj lenne? :D
nekem bejön hogy olyan sok van rajta.ha lenne annyi időm meg pénzem biztos én is úgy néznék ki.de hát sajna nem Miamiban élünk...
Sziasztok!
Nekem balesetem volt, elég súlyos. Mindenhol van heg. Ha mindenhova tetováltatnék, úgy néznék ki, mint Kat von D...:)
De a legjobban a combomon lévőt utálom. :@@@
Szia!
Nekem is van egy anyajegy hegem ami csúnyán gyógyult meg,csak nekem az pont olyan helyen van ahová még el sem lehetne tüntenti,mert pont a kulcscsontomon van :(
Jó reggelt. Vigyázzatok nagyon hideg van kinn majdnem megfagytam míg beértema melóhelyemre.
Azért szép napot nektek!!!!!
meséljetek milyen hegeitek vannak??
Harci sérülések??:)
Jó éjt nektek is!!
Jó éjt neked is!
Na és mindenkinek, ma is csak most értem ide :(.
Holnaptól meg már melózok így csak esténként tudok majd jönni :(.
Legyetek rosszak és álmodjatok szépeket :-)!
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Mit gondolsz a szépen, ízlésesen tetovált emberekről?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?