Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
a másodiknak jobban örülnék
van kedvezményem :D
van fent kép róla, mert most hirtelen nem emlékszem!
nyárra már én is szeretném, ha meglenne a sárkányom, de mivel színes lesz sokkal többször kell mennem állítólag! :) nem értek hozzá, de mivel egész hát megértem
hello Bosziii!
hogy smint?
az jó! :) hurrá
lehet, hogy engem csak jövőhéten folytat, mert nem jó nekem se meg neki se a szombat :( basszus már annyira várom, főleg, hogy színes lesz :D
azért mondom, hogy a hideg jobb, nálam mindig az volt a nyerő! :)
megy a meló ezerrel? :)
Nemrég találtam itthon a melegből egy fél dobozzal, és gondoltam, kipróbálom. Először hideg volt, mint a fene, aztán meg meleg lett! :)
Tetszett, ahogy a melegtől bizseregtek az ujjaim. :)
Egyszer nagyon csúnyán feldagadt a bal csuklóm, akkor a hideggel kezeltem. Egy éjszaka alatt rendbe hozott. :O
Halihóóóóóóóóóóóóó!
A hideget szeretem, azt használom a kezemre, Achilles-emre, stb-re...nálam valahogy a meleg nem volt hatással!
Halihó!
Mindkettővel. :D Amelyik meleget csinál, az jobban tetszik! :D
Ebben a hülye időben... :P
sziasztok!
Nem véletlenül választottam a sárkányt, egész hátra, mert erőt és újrakezdést jelent...most zártam le valamennyire két nagyon súlyos dolgot magamban és azért! nem bánom meg és soha nem is fogom! borzalmas 6 évem volt, de most talán helyrejövök! :) a sárkány segít! :)
Mothertigrincs, a lóbalzsam sokat segít, mindennap használd, de nem mindegy, hogy melyiket, van a hideg és a meleg, melyikkel kened?
Igazából a rózsa az, ami jelent belőle valamit a számomra. Önmagában a virágot nem tetováltatnám fel, de ezzel a nonfival tetszik. Valami brutál helyre szeretném, amivel kiemelhetem az egyéniségemet, hangsúlyozhatom a személyiségemet. A hátamon lévő nonfiguratív mintát megbántam, mert az tényleg nem én vagyok, és hogy ráadásul kék is... Majd alkalomadtán átalakíttatom. Már néztem, hogyan lehetne belőle sárkányt csináltatni! :DDD
A csuklóm egyelőre még elég jól bírja, hála Istennek! :) Kíméltem, kis munkát vállaltam. A mai elég nagy lesz, de utána megint lesz egy nap szünetem, mire ismét jön egy nagyobb minta. Szóval vigyázok. :)
Az új élet az valami lezárása után van, remélem jobban alakul majd mint előtte! :)
A csuklódat meg pihentetned kellene, de tudom, hogy ha melo van akkor musz csinálni, hiszen pénzből él az ember, de nehogy a munkád rovására menjen, (gondolj a "mesteredre" ) mert ha a csuklód ramaty nehogy a munka is az legyen :-/
Jobbulást kívánok! :)
Megnéztem a mintát amit szeretnél.
A véleményt kérted, nekem a sajátom az, hogy a nonfiguratívokat én spec nem kedvelem, mert nincs benne semmi ami jelentéssel bírna, de ez csak valószínűleg nekem nem jelent semmit.
Hozzá teszem én a realista műfaj kedvelője vagyok, na meg a maori stílusé, az mondjuk hasonlít valamelyest a nonfira , de ott minden jelnek meg van a jelentése :D.
Tudom ez a sok jelenetés, jelentése ... :)
Nekem az a lényeg, attól szép egy tetkó ha valamit takar ... :)
Már nem el, hanem valami jelentést :) takar... :D
Vezesse a ... :P
Most elvileg új életet kezdünk, kíváncsi leszek, mennyiben fog ez rajta javítani/rontani.
Én ma is dolgozom, meg holnap is. Kicsit fáradt a csuklóm, tegnap lóbalzsamoztam. Nem tudom, meddig tudok még dolgozni vele. :P
Szép hétvégét neked! <3
ajjaj, az nem jó :(
valahogy vezesd rá! :) magától nem mindig jut a férfiak eszébe :D
én mindig mondom pasik előtt, ha kérdezik, h milyen virágot szeretek akkor úgy kezdem, hogy 2-t nem: rózsa és szegfű :) és akkor utána bármi jöhet, általában tulipánt vagy liliomot kapok :D
nekem most megtetszett a színes, és lehet, hgoy jobban is fog kinézni :) legalábbis a srác ezt vallja :) ha minden jól megy akkor jövőhét szombaton megyek :) váááromm :D
nem vagy hülye :D
A véleményem az ázsiai lányokról inkább megtartom, mert kitesznek innen rasszizmusért... :P :)
A rózsa annnnyira de annnnyira, hogy az illatosakat mindenestül meg tudnám enni. :) A kertben mindig "legelek", ha virágzik. :D Picit belecsípek, és megeszem. :D
Az a húsos szirmú, az nagyon bejön. :D
Nnna, a hülye tetováló... :DDD
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?