Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
BÚÉK csajszik!
hgoy vagytok? :D
Mi a bánatért van ekkora csend? :)
Még mindig a bulik hatása alatt vagytok? :D
Akkor jó, hogy nem mentem. Tegnap épp megemlítettem a pasimnak, hogy jó lenne kimenni.
Lehet, hogy tanulnak a hibájukból, és jövőre jobban megszervezik. Talán arra gondoltak, hogy nem lesz sok érdeklődő, hiszen ha jól tudom, akkor ezt a rendezvényt most először kezdeményezték.
Szasztok!
Voltam a tetoválók éjszakáján.
Hm.... az ötlet nagyon jó volt a kivitelezés sajnos egy kövér 1-es!
Ne bánjátok hogy nem jutottatok ki!
3000.- sok volt azért a potom 5-7 órás álldogálásért.
A hely nagyon kicsi volt ennyi embernek és nem maradt a tetoválóknak helye a varrásra :(.
Olyan nagyon pici helyre zsúfolták be őket ahol nem tudtad megnézni rendesen mit csinálnak, sőt még a sorsolásokból is csak egyet láttunk a többi valahogy megtörtént csak senki sem tudta mikor és hol ... :-/
Jó lenne ha eljönne valaki még rajtunk kívül ( párommal megyek)
A belépő 3000.-Ft
Ma este ki jön a tetoválók éjszakájára?
kezdés 1/2 4 Petőfi csarnokban!
:)
Igen :D
Ne add fel!
Amúgy hála rengeteg nagyon jó tetováló van és mások is dolgoznak legalább olyan jól mint ő.
A mai világban szerintem nem szabad ilyen bakikat elkövetni, mert a vendég pár ilyen elutasítás után talál másik művészt és nem lesz rászorulva arra, hogy várjon rá.
Mellesleg hálás is vagyok neki, hogy akkor nem vállalt, mert így már sokkal kidolgozottabb az elképzelésem a tetkómról.
Mindennek meg van a maga helye és ideje :D
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?