Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
Annyira villám, hogy gyök2-vel araszol :P
van élet igen :D és mindig akkor történik valami amikor hazajövök, szerencsére! úgyhogy ennek örömére most rendeltem hamburgert magamnak és sültkrumplit, megeszem és utána megcsinálom a terr-t, addig azt csinál amit akar :D
Nagy az élet nálad :D
Jack mint a Villám Jack :D
Ma végre elkezdtük a tetkómat :D
Kép a galiban :D
Ez nagyon tetszik :D
Szenzációs egy kisegér, ne bántsd, legyen a piton barátja :)!
:)))
o.O
El sem tudom képzelni, milyen "pokolban" élsz...
Kígyó...egér... Brrr, még a hideg is ráz!!!! Amúgy pont ez a kettő a legrosszabb fóbiám. :D
:)
Sziasztok! Ma magasugrásban legyőztem Anna Csicserova-t...Azt hittem, hogy megette az egeret a pitonom tegnap, hát nem....leülök laptopozni és észlelem, hogy mocorog valami mellettem...akkorát ugrottam bakker...megszökött az egér a terráriumból...volt bajom, szoba közepére letettem egy almát egy dobozban és vártam....kitakarítottam az egész lakást, nem tudni, hgoy miket járt össze stb...egyik ruhásszekrényem nyitva maradt, azt teljesen kimostam, idegességemben bedobtam mindent a mosógépbe, lejárt a program, kiderült, hogy volt benne egy csomó fehér ami már nem fehér :( 3. mosás megy most, a lakás úgy néz ki mint egy mosoda...úgyhogy kinyitottam egy üveg B.ck Cab.Franc 2009-es vörösbort és ittam egy pohárral, hogy megnyugodjak...
Óriási mi? :D
Juuuj, nagyon fájt! :)
De imádom, ha kell, még vagy hatszor átmegyek rajta, hogy úgy nézzen ki, ahogy én szeretném! :)
Nem tudom, hogy benne fog-e maradni az ujjamban a tetkó. Még mindig nem kezdett el tisztulni (csak egy icipicit), de nekem sanda gyanúm, hogy megint át kell rajta mennem. o.O
Jó érzés lesz... o.O
Köszönöm! "Élőben" jobban néz ki. :)
A dolgaim kicsit rendeződtek, de jobban sajnos nem vagyok. Majd egyszer...
A "rendes" naplómban van róla kép, az ujjamra csináltam egy "Be Yourself" feliratot. (...és még mindig élek... c. naplómban van.)
Nem mondom, vagy 3X bekakiltam, mire megcsináltam. :)
Melyik a tiéd?
nem vágom :(
Sziasztok.
Csináltam magamnak egy új tetkót. Nem lett tökéletes, de mert az utóbbi pár napban hatalmas csalódások értek, fájdalommal kellett túllépnem a fájdalmamon.
Kicsit segített... És legalább sosem felejtem el, hogyan kell állnom az élethez.
Kép a "normál" naplómban.
Legyen szép napotok! ♥
megnézném ahogyan sétáltatja :D pórázon a kígyó :)))
nagyon durva :D
gondolom nyárra nagyobbacska lesz :)
etesd, szeresd és akkor majd megnézzük a bulin :D
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?