Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Testkontroll vki esetleg? fórum

Testkontroll vki esetleg? (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
2011. máj. 17. 15:51

visszaaludt, huh..

szóval virsli meg sali, jghurtos szósszal a mai ebéd. de olyan éhes vagyok, nem tudom elmondani! és álmos is, úgyhogy egy laza tejeskávé mindjárt le is csúszik desszertnek:-))

3-4 órát kéne várni?? na az nekem nem megy, csak nagyon ritkán! Mondjuk egy ilyen rizses csodától lehet kibírnám, de virsli sali után tuti nem bírok ki 4 órát!

talán pont ezért is alakulnak általában úgy a napjaim, hogy az ebéd határozza meg a napot. ha az fehérje, az egsz napom az lesz, mert nem tudom mikro ehetek rá szénhidrátot, várni nem tudok, így marad a fehérje vacsira is.

2011. máj. 17. 15:48

húú, Juditka, ez nagyon jól hangzik!!! azt hiszem ki is fogom próbálni! :-))

én ma rendes vagyok nagyon! (kis csokit azért bűnöztem:-)) )

mennem kell, sír a gyerkőc:-(

2011. máj. 17. 14:57
Inkább 3 adag most nézem. Most pedig magába párolt cukkinit eszem :)
2011. máj. 17. 14:39
2-3 adag lesz belőle :)
506. orsika77 (válaszként erre: 502. - 09f202c37d)
2011. máj. 17. 14:02
Nyamiiii,milyen jo, hangzik amit irtal.....s ebbol a finomsagbol hany adagod lesz?
505. orsika77 (válaszként erre: 504. - 09f202c37d)
2011. máj. 17. 14:00
Olvasd el Bucimami449. hozzaszolasat...nagyon jol elmagyarazza....
2011. máj. 17. 13:19

Na megtaláltam a diétám bibijét :P Szénhidrát után 3 órával és fehérje után 4 órával lehet ujra enni... szóval ezt eddig nem tartottam be..

De a hüvelyesek, babról nem találtam eddig még semmit, hogy azokat mivel lehet enni. Csak mert vettem egy fagyasztott bulguros babos zöldség mixet, és hát nem tudom, hogy ezt engedie igy együtt.

2011. máj. 17. 12:45

Tényleg valaki megtudná nekem mondani, hogy két étkezés közt hány órának kell eltelnie? Vagy Ti mennyi időt vártok? Mert én valamikor eszek egy kevés pl mandulát utánna egy szűk óra mulva megint valamit pl fehérjét vagy nem tudom...

És a bab egyébként minek számít? Azt nem ehetem szénhidráttal vagy bulgurral?

Tényleg az a baj, hogy bebeszélem magamnak, hogy egészséges és lehet enni és ezért jól tele eszem magam

2011. máj. 17. 12:29

Jajj Orsi! Mintha csak én irtam volna az utolsó mondatodat :( Pont ez a baj, hogy betartom a diétát mert egyáltalán nem nehéz de annyit eszek belőlük, hogy hihetetlen, a diétás italt külföldön veszem itt ugy van, hogy készen árulják egy kis dobozba van benne szívószál és ennyi :) Otthon nem hiszem, hogy van ilyen, állitólag ha viz helyett tejet teszel bele sokkal finomabb ;) Na és most elmondom, hogy miből ettem most olyan sokat olyan fini :D

Szóval 1 közepes hagymát és 3-4 cikk fokhagymát kockára vágok a forró olara ráöntöm félig megdinsztelem rá egy fél kockára vágott cukkini és egy fél padlizsán, jóóó sok sót teszek rá egy kicsike vizet és pár percig párolom fedő alatt, megkóstolom az ize miatt és, hogy nagyjából jó a cukkini. 2,5 deci :D (literes kimérőbe mértem) rizshez tettem 6 deci vizet felfőztem beletettem egy répát felkarikázva és ugy 150 gramm gombát. Amikor kevés viz van rajta ráöntöm a hagymás cukkinit, pár percig együtt kavargatom és isteni finom lesz az eredmény... jajj csak ne ennék belőle olyan sokat... bocsi, hogy ilyen hosszan irtam le (nem vagyok egy nagy szakács :P)

501. orsika77 (válaszként erre: 498. - CiNyi)
2011. máj. 17. 07:46

Gratula,jujjj,milyen szepen fogytal....

Van egy keresem:mekkora kajaadagokat eszel?

En azt hiszem,az adagok mereten buktatom el a dietamat:(((

500. Lillypop (válaszként erre: 498. - CiNyi)
2011. máj. 16. 21:11
CiNyi, ügyes vagy! Gratulálok a méréshez:-)))
499. Lillypop (válaszként erre: 497. - 09f202c37d)
2011. máj. 16. 21:10

én is keverem ám! sajt, tejföl, joghurt, ezeket simán eszem husival vagy felvágottal. Egyébként nem is tudom, hogy mondjuk sajtot csak salival? és ha husi meg sali ne egyek hozzá sajtot pl? Nekem valahogy ez nem esett így le, de szerintem így is működik nálam is:-)

A mai napom nagy kalap .... megint. de holnap már tényleg figyelek és szigorú leszek megint! Ja, és letöltöttem Rubint Réka napi 20 perc edzését, ennyit talán tudok magamból kisajtolni, és ezt i el akaro holnap kezdeni. Meglátjuk! Drukkoljatok.-)))

Juditka, milyen turmix amit iszol? milyen márka? Gondolkoztam én is rajta, hogy ha nem tudok mit kitalálni, vagy nincs kedvem főzni, ez lehet egy opció.

nekem eddig 5 kiló ment le, de már egész régen, kb 2 hete nem mértem. centiben sok, azt érzem:-)Az 5 az kb 1 hónap alatt.

498. CiNyi
2011. máj. 16. 20:07

Ma tudtam mérni magam. 72.6 kiló vagyok. Utoljára 8-án mértem, akkor voltam 74.4 kg. 80.3-ról indultam Április 11-én :)

Megnyugodtam, az az egy kilógós este nem tette tönkre a munkám :$

Én ma a levesből visszamaradt zöldségeket tettem rá krumpliágyra, fokhagymás sovány tejföllel meglocsolva, majd ismét krumpli és sajt és sütő.

Jobbára én is azt nézem, hogy fehérje csak fehérjével menjen, ne keverjem őket. De így, hogy picike és nagyonsovány tejfölt használok, szerintem jó.

A vacsim meg körözöttes túró lesz párizsi szalámiba tekerve. Keverem, de úgy tűnik, működik :)

2011. máj. 16. 18:05

Jajjj de aranyos vagy, hogy megnezted nekem :))

Hat en olyan kivanos voltam, hogy egy bonjoure ujhagymas kremsajtot ettem magaba utanna az sem volt eleg es akkor ettem a mandulat is azt hittem nem gond, hogy feherjevel eszem (mert alitolag ha mandulat eszek akkor nemkivanom az edessegeket) hat nalam ez em mukodik :) Igen dietas turmix nagyon finom es suliba nem kell vinnem a kis kajamat, reggel fözöcskezni meg zöldseget apritani... :) Hat igen jo a grill virsli csak mar nem sokadik etkezesre. Es Te, hogy haladsz? Miota csinalod ezt a dietat es milyen eredmenyekkel? A feherjeket igaz Ti sem eszitek egyszerre? pl vagy tejfelt teszek ra vagy sajtot, de nem mindkettöt

2011. máj. 16. 16:56

Juditka, milyen diátás italt iszol? valami turmix féle? segít valamit?

na, én ezért nem méregetem, tuti nekem is látszik a hétvége eredménye a mérlegen, de nem szeretnék elkeseredni. Inkább időközönként előveszek egy-egy régebbi ruhadarabot, felpróbálom, és örülök, ha jó:-)))

a grill irsli salátával nagyon jó, szerintem abból nem baj, ha többet eszel.

Olajos magvak: megnéztem a könyvet, csak nyersen szabad fogyasztani, főleg a nyers mandulát emeli ki, hogy a legtáplálóbb. Uborkáal, zellerrel javasolja a fogyasztást, könnyű ebédnek, vagy turmixban összetörve gyümölcstejként fogyaszthatóak. Ez 1 rész dió 4 rész víz.

szóval a lényeg szerintem, hogy salátával ahatad, szénhidráttal ne.

2011. máj. 16. 12:39
Nem tudom mit mondjak a mandula/mogyorofelekrol....en kulon ennem,mint a gyumolcsoket....Viszont par szemmel szerintem meg lehet szorni salatat,ezt-azt....
2011. máj. 16. 11:35
Huha az nem semmi egy kis turo salataval :P en ma dietas italt iszom ami 200 kaloria :P ez a legegyszerubb :D en se dicsekszem a hetvegevel :( bar olyanokat ettem amiket megenged a dieta csak tul sokszor este is eszegettem sajtot elötte levö nap grill virsli salataval meg a vacsoran tul... mint egy varandos mindig kivanok valamit, most pl a dietas csokit is ugy megszerettem... dehat egy kicsit se dietas az, csak becsapja magat vele az ember. hiztam vissza fel kilot :( 57 kilo vagyok sajnos :( Egyebkent a mandula stb mogyorok semlegesek? Tehat ehetem pl feherje melle vagy szenhidrat melle?
2011. máj. 16. 08:44

Sziasztok!

A hetvegevel en sem dicsekszem kulonosebbkeppen :))))

Ma probalok minel lightosabban enni...reggelire kiwi lesz,azt hiszem,ebed nagy salata tehenturoval,vacsora lehet ugyanaz.....

Megprobalok par napig kaloriat is szamolni,akkora adagokat ennek meg mostanaban,hogy az remes.....

2011. máj. 16. 08:39

sziasztok!

hááát a hétévégén én midig bűnbe esek... a szombat nem is volt gáz, de a vasárnap! Anyukám sütött kiflit, sajttal megszórva. húúúú, de finom volt! akkorák voltak, mint egy normál kifli fele és abból nem tudom mennyi csúszott le frissen, roposan... nem számoltam... szóval ment a nagy bűnözés, de mától megint újjult erővel! És tegnap is nagyjából 5ig ettem, utána semmit, igaz, még mindig ül a gyomromban a kifli:-(

mérlegem nekem nincs, én anyóséknál szoktam méricskélni magam, és nem voltunk náluk asszem 2 hete, szóval fogalmam sincs holt tartok, de a ruhák egyre jobban állnak és ez a lényeg! :-))

A gombás rízy jól hangzik! az az igazság, hogy én husit simán eszek sajttal, csak azt nézem, hogy fehéje és szénhidrát ne legyen együtt, de lehet akkor most már jobban fogok figyelni.

Ki mit eszik ma? nincs sok ötletem mára... az idő is borongós, dolgoznom is kell, szóval ötlet valami gyors kajcsira?

2011. máj. 15. 13:53
:D
490. CiNyi
2011. máj. 15. 12:47
hihi naná! Amúgy nem látom, hogy nőtt volna a pocim, vagy valami :) úgyhogy kitartok :)
2011. máj. 15. 11:07
Ne csüggedj! Sokkal rosszabb ha most fogod és feladod az egészet 1 nap miatt! Folytassad csak szépen mintha semmi se történt volna :)
488. CiNyi
2011. máj. 15. 10:49

Hát nálam most gubanc van....nem tudok mérlegelni, mert nincs itt a mérleg, de tegnap este.......

Szóval borfesztivál van Szegedében, és hát ki kellett menni..... és hát másfél szelet süti, 3 falat kenyérlángos és két pohár bor úgy lement..... Asszem, felborítottam a tkt :S De jól esett :$ és eddig betartottam, meg ma is már betartom :$

487. 09f202c37d (válaszként erre: 486. - 4fb42254b6)
2011. máj. 14. 18:29
Köszönöm a gratulációt! Igen én is ugy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy ne csak lefogyjak hanem megis tartsam azt a sulyt. Igy örülök, hogy találtam egy olyan diétát ami egyben életmód váltás és fogyás is.
486. 4fb42254b6 (válaszként erre: 484. - 09f202c37d)
2011. máj. 14. 17:29

Gratulálok a -10 kg-hoz és főleg ahhoz, hogy ezt az étkezést állandósítani akarod.

Ez a legfontosabb: átértékelem az eddigi étkezésemet és véglegesen átállok. Optimális megoldás.

485. CiNyi
2011. máj. 14. 13:53

Jó ám nagyon :)))

Neem a lisztet azt már kihagytam belőle :)

A tésztára meg szója ment beáztatva, olyan, mint a darálthusi méretre. Na meg egy kis sárgarépa, zöldborsó, és a jó kis oregánós paradicsomszósz, pici gyümölcscukrot tettem bele azért. A xilit nem az én pénztárcámnak való :)

Jó a tk, bár néha kicsit költséges, várom már a gyümölcsöket :)

Én 163 cm vagyok, múlt héten voltam 74,4 kg vagy mennyi, 81ről indítottam. Hát, én még formás vagyok :P mondjuk sosem voltam az a vékony alkat, és tudom, ha lefogyok is, kerekecske leszek, csak már kifejezett hájbáj nem akarok lenni :)

Kitartááááááááááááááás mindenkinek, szépülünk :) Ha lehet, akkor husi helyett szóját fogok használni, remélem, ez nem nagy bűn.

484. 09f202c37d (válaszként erre: 483. - CiNyi)
2011. máj. 14. 12:57

Hüha ez nagyon fini :) A levest berántottad egy kis liszttel? (vagyis nem nagyon tudom, hogy kell készíteni :)

A spagettibe milyen zöldségeket tettél? Én még nem próbáltam mert olyan furin néz ki magába a tészta zöldséggel :) Én nekem a nagy kedvenc most a gombás-rizs :) Én is nagyon jól érzem magam most igy 56,6 kg-osan már nem érzem magam kövérnek (de csak a kiló miatt:) Ugy érzem ez a diéta jó!!! :D

483. CiNyi
2011. máj. 14. 12:43

Hűha, van itt mozogolódás :)))

Végül nem engedtem a pattogatott kukorica csábításának, de jó tudni, hogy ehetek, köszönöm :)

Mai ebéd zöldbableves volt, füstölt hússal főzve, de tettem bele kapros tejfölt a végén, nem tudtam kihagyni. Viszont csak levét ettem meg zöldséget, a hús belőle majd vacsira megy salátával.

A második fogás spagetti volt, zöldségekkel. Tettem bele szóját. Mi a véleményetek erről? A szója ugyan fehérje, de zöldség....némiképp jól érzem magam, azt hiszem, nem szegtem meg a tkt. Vagy mégis? :D

2011. máj. 13. 12:14

En ugy tudom,hogy a feherjeket sem a legajanlatosabb egymassal keverni....pl. hus+sajt,es ilyenek....Mondjuk,ez tavolrol sem olyan veszelyes kombinacio,mint a feherje+szenhidrat.....

Viszont lehet,hogy tevedek,a konyvem,sajnos,nincs meg,hogy pontosabban utananezhessek,lehet kiigazit egy tapasztalt teskontrollos;)

2011. máj. 13. 10:48
Na akkor egy kerdes :) En most ugy etkezem, hogy egy etkezesre csak egyfele kajat ehetek. De ugy irja, hogy a feherjeket zöldseggel es a szenhidratokat kell zöldseggel enni kulön, tehat akkor Te eheted a joghurtot a tojassal nem? Vagy csak egyfele kajat engedelyez egy etkezesre?
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook