Testi sértés után félelemben élni (beszélgetés)
Megvolt az azonosítás.
Most még idegesebb vagyok. :(
Kétségtelen. De ez nem segít az eredeti problémámon.
Értem, hogy az általad említett tag vissza tudja fogni magát, de szerinted ez egy drogos esetében mennyire valószínű?
Szemközti szomszéd pár férfitagja kissé brutális jeleneteket csinált ittasan. Egyszer mi is belebonyolódtunk, a rendőrségi ügyben tanú voltam.
Mivel nálunk is garázdálkodott a pasas (közben az intézkedő rendőr már itt volt a ház előtt), megkérdezték, akarok-e a számára pénzbüntetést. Mondtam, nem, mert az a gyerekeiken csattanna, de büntessék meg, pont a gyerekek miatt.
Felfüggesztett büntetést kapott. Annyira tartott attól, hogy leültetik, hogy ha dühös volt, kiment az udvarra és inkább ott rugdosta szét a szemetet meg ordibált. Azóta tudtommal verekedés sem volt az asszonykával.
Ez mit jelent pontosabban?
Kikről készül fotó?
Gondolom nem mindenkiről, akinek dolga volt a rendőrséggel.
A ferjemnek be kell mennie a rendorsegre, fotorol azonositani az elkovetot.
Ugy tunik keppel egyutt szerepel a rendszerben...
Én nem eljátszottam. Én bevitettem a verekedős ex-pasi cuccait egy taxissal a törzshelyére.
Mondjuk egy darabig ha keresett is, nem talált a lakásban. A munkahelyem nem keresztezte az ő útvonalait.
Ha azt látja, hogy végig viszitek az eljárást, és a rendőr az eljárás során azért neveli is ám... akkor legalább az biztos, hogy kellemetlenül fogja érezni magát. Hidd el, tudja ő, hogy nem verhet le bárkin bármit. Ha meg nem tudja, akkor megtapasztalja.
;)
Lehet, hogy nem sokáig!
Na igen... de az ilyen barmokkal mit tudsz kezdeni?
Megmérgezed?
Az elzárás a legjobb, és dolgozzon meg az ellátásért!
A kutyákat is elaltatják, amelyek emberre támadtak, nem?
Bár őket sajnálom.
Köszi.
Nekem más ötletem van, mert az elzárásuk is csak pénzbe kerül.
Drukkolok nektek, de bizalmam bennük nem sok.
Az ilyen emberekkel nem is tudom, ki tudna bármit is kezdeni.
Elzárás hosszú időre lenne a legjobb.
Egyelőre várjuk, hogy a rendőrök intézkedjenek.
Jó lenne már valami fejlemény.
Nem kell tudnia, ki volt...
A rendőrségre nem hiszem, hogy számítani lehet, meg az igszolg-ra :(
Csak magatokra.
Ez rossz, de ez van.
Nem szemét dolog, miért lenne az?
Persze, nekem is ez volt az első gondolatom, de attól tartok, hogy ezzel csak egy oda-vissza játszma kezdődne el.
:(
Tudom, nagyon szemét dolog amit írok...
De én biztosan összeszednék pár erős embert és jól megruháznám 1x,2x, hogy tudja milyen az...
Az ilyen nem változik soha...Nem ért a szóból. :(
Gondolj a színészre, akit a fia ver...
(a szomszéd megígérte, szétveri)
Éltem meg hasonlót. Soha azóta sem féltem, mert tudom, hogy bátor vagyok és erős.
Ez a férjedért menés is majd okafogyott lesz idővel, addig fogjátok fel úgy, mint randit.
Ez.
Tényleg, élvezetes minden estét ezzel tölteni.
További ajánlott fórumok:
- Nők a szülés után! Ti hogy éltétek meg a testi-lelki átváltozást? :)
- Fojtogatás-könnyű testi sértés Ti mit tennétek?
- Félidős szülesztés ill. rendes szülés után testi problémák?
- Éreztétek, hogy "valami más", miután megfogant a gyermeketek? Nem testi tünetekre gondolok.
- Tudja-e valaki, hogy mennyi idő egy 8 napon belül gyógyuló testi sértésről vetetett látlelet elévülési ideje? (3 év?)
- Clostilbegyt gyógyszer alkalmazása után a ciklus második felében milyen testi tünetek vannak?