Terhes lehetek? (beszélgetés)
Nem mondtam, h nem megyke orvoshoz, csak véleményt kérdeztem. ùgy látszik félre érthetö volt a hozzászólásom.
Van ugyan netdoki,de hidd el,most ő is azt írná,hogy menj el orvoshoz!!!Itt nem fogsz választ kapni!
Vérnyomást a tegnap mértem, rögötn az orrvérzés után, magas volt, ám határon belül. Majd fél órával késöbb is, és akkor még lentebb volt...
Először is elmennék az orvoshoz,az orrvérzés,elég sok betegség tünete lehet.
Az orrverzes szerintem semmikeppen sem terhessegi tunet. :S
Ha én babát akarok,tüneteim vannak,csak csinálok 3 hét alatt egy nyamvadt tesztet,vagy hova tovább még orvoshoz is elmegyek,ha így vérzik az orrom és minden bajom van.
Attól, h elmondjuk a tapasztalatainkat Te bajod nem fog megoldódni...
Minek kölcsön tesztekre, ha el tudna menni orvoshoz aki ingyen megmondja, hogy terhes vagy sem! sztem az a legegyszerűbb
Én a helyedben tesztelnék egyet .... és egy vérnyomásmérés szigorúan mert az orrvérzés és szédülés attól is lehet.
a szagundor utalhat a terhességre....
Nem, nem csináltam. Stzeretnénk babát, nagyoin szeretnénk, augusztus óta próbálkozunk... Félek a csalódástól, ha megint negatív, mindig nagyon padlón vagyok. èn csak igazából tapasztalatokat akartam hallani... :)
Hát igen Kritszának teljesen igaza van...
Én nem terhességre gyanakodnék, persze miért ne lehetnél. Már ha szexeltél.
vegyél tesztet,az a tuti,és tök mindegy mi az eredmény menj orvoshoz,mert orrvérzés mástól is lehet.
Ez az orrverzes eleg furcsa, de szerintem csinalj meg 1 tesztet.
Szia!
Nem értem a topik címet!
Orrvérzés az lehet a vérnyomástól, vagy attól, hogy egy erecske rendetlenkedik, menj fül-orr-gégészetre és helyrehozza az eret! agyvérzést nem fogsz kapni, ne aggódj, de terhes sztem nem vagy
és 3 hete nem csináltál másik tesztet???
Mióta késik??
Talán egy teszt és egy orvos válaszolhatna neked pontosan.
Ja és késik a meszeszem ... Össze-vissza vagyok!
Sziasztok két hete elindult az orromból a vér, amúgy soha nem volt elötte. Múlt héten még 3x elöfordult és mindamellett mintha émelyegne a gyomrom,összehúzódnak a számban az ízlelöbimbók... Hányingerem csak akkor van, ha lehajolok. Kb. 3 hete csináltam egy terhességi tesztet, de negatív volt. Tegnap délután miután foltz az orromból a vér fáztam, nagyon fáztam, majd fél óra múltán melegem lett. Most meg ugyanaz a helyzet.... Egyórája még fáztam, most égnek a füleim.... Esetleg beteg lehetek?
Köszi elöre is a válaszokat!