Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna? (beszélgetős fórum)
Összegzem, amit én gondolok az eddig leírtakból.
Írhatunk itt mi bármit. Ki-ki megírta a vérmérséklete szerint, hogy mit ajánl. Nem jutottál előbbre. Gyanítom, nem is fogsz. Lehet itt akár többszáz hsz, ugyanazokat fogják ismételgetni a fórumozók.
Te szereted ezt az embert. Hiába vívódsz. A szereteted iránta erősebb, minthogy lépj.
Ha így gondolod, akkor sztem keress valakit.
#benaughty 😉 hajrá!
Szerintem az építkezésen ebben is tudnak segíteni :)
Persze lehet a férjed nem örülne.. Ő mit szólna ha máshoz is járnál?
Nem egyszerű. Sokan vagyunk hasonlóan.
"Inkább az kell nekem, hogy érezzem, hogy vonzó vagyok.."
Ezt a hiányt pedig bármelyik építkezés közelében lehet orvosolni. :)
Köszi a hozzászólást mindenkinek, kicsit jobban megfogalmazódott bennem, hogy mi az amivel bajom van.
Nyilván maga a szex hiányzik, persze, de nem az a része, hogy legyen bent valami :) épp ezért nem vagyok kisegítve a vibrivel.
Inkább az kell nekem, hogy érezzem, hogy vonzó vagyok, ha értitek, persze az is lehet, hogy egyáltalán nem vagyok az, szóval :D
És az ami visszatart bármiféle lépéstől, hogy ha borítok, az egyrészt anyagilag és lelkileg is megterhelő lenne. Másrészt ha társat keresek, így 40 felett, akkor kerülnek elő azok a dolgok, amiket leírtatok, hogy alhatok egyedül, ismerhetek ki valakit megint, építgethetem a bizalmat felé...És az idő előrehaladtával, azért valljuk be, bárki bármit mond, a korosodó nők felé a kereslet jelentősen csökkenni fog...
Most vagy elvagyok így, és megelégszem a szexmentes összebújásokkal, vagy kerítek valakit, aki pont ugyanezt keresi. És tudom innentől leszek a büdösrib.nc, aki elszedi más pasiját, ha szeretőt keres, mert nyilván ezt ugyanilyen élethelyzetben levő férfiak keresik, gondolom. És akkor talán így csak a saját lelkiismeretemmel kell kicsit balhézni, kevesebb gond.
Van ennek értelme?
Nana! Emlékezz csak vissza, mivel indítottad a fórumot.
Miről szólt főként az első néhány hsz? Nem kell ám mindent elhinni, amit írnak a fórumozók. 😉
:DDD
Azért a fű félreértelmezhető az elején!
Nekem új volt! Köszi!
Van egy régi találós kérdés, de biztos ismeri mindenki...
Előre elnézést a pasiktól! Nekem is van férjem és sosem cserélném le, akkor sem, ha nem lenne füvünk;)
Kérdés: Miért van szükségünk a férfiakra?
Megfejtés: Mert a vibrátor nem tud füvet nyírni.;)
persze persze csak vicceltem :)
olyan dög vagyok, hogy ajjj, csak úgy donganak a legyek is körülöttem ;)
csak az a baj vele, hogy nem mond szépeket :D
és nem is ölelget meg :D
pedig az nem ártana
Ez butaság!
Remélem ezt te is tudod! :)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg én teszem tönkre a házasságát?
- Tényleg szinte minden házasságban ott a hűtlenség?
- Van olyan akinek tökéletes a házassága/párkapcsolata?
- Szerintetek a házasság intézménye tényleg elavult?
- "Félek" a tökéletes párkapcsolatomtól! Normális vagyok?!?!:)
- Tökéletes társ vagyok minden szempontból. Sokan vágynak...