Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tényleg nem kellek? fórum

Tényleg nem kellek? (beszélgetés)

90. korteforma (válaszként erre: 88. - 9536810fa1)
2011. márc. 12. 19:30
Mindkét fél el tud kényelmesedni :)
89. korteforma (válaszként erre: 86. - 777f5158ef)
2011. márc. 12. 19:29

Én ezeket 1 év után érzem... Az a férfi, aki nem határozott, nem fog azzá válni. Maximum ha te húzódsz visszább, hogy ő döntsön dolgokban, ezáltal bátrabb legyen és határozottabb. Kérdés, hogy te szeretnéd-e ezt, illetve megfelel-e a mostani állapot.

Ha nem, üljetek le, beszéljétek meg. Mondd el neki, mi az, amit nagyon szeretsz benne és aztán finoman kezd el mondani, milyen jó volt, mikor az elején bla-bla. Aztán meglátod :)

Tökéletes férfi nincs. Tény. Viszont megalkudni se kell teljesen. Szerintem fontos, hogy fel tudsz-e rá férfiként nézni. Gondold át ezeket :)

88. 9536810fa1 (válaszként erre: 86. - 777f5158ef)
2011. márc. 12. 19:26
... ahogy a férfiakat is! ;))
87. korteforma (válaszként erre: 85. - NaBumm)
2011. márc. 12. 19:25

Ezzel megvan a válasz is :) Ahogy a férfiak se szeretik azokat a nőket, akiknek a fején villog, hogy párt akarok, a lányoknál is ellenérzést válthat ki, ha azt érzik, túlzottan akar ez a fiú.

Próbálj egy kicsit lazítani. Tudom, nehéz... Tekintsd ezt egy fejlődési folyamatnak. Jobbá válsz és lesz a jó kapcsolatod ;)

2011. márc. 12. 13:25

Nekem van már 3 éve párom, de... Együtt is lakunk, és ő megfelelt minden olyannak ami nekem kellett! Gondolok ezekre: udvarias, elfogad olyannak amilyen vagyok, szeret, kedves,nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik, de.. se nem határozott, és nem érzem h lelkileg fejlődnék a kapcsolatban. Nagyon ragaszkodó típus vagyok, de nem tudom meddig fogjuk húzni :(

Tipikus eset, amikor érzi hogy sínen van, és már kényelmesen hátradől, mondván: ő már az enyém, nem kell érte harcolni! Pedig férfiaknak egy jótanács: minket nem megszerezni a nehezebb, hanem megtartani!!!!

85. NaBumm (válaszként erre: 83. - Korteforma)
2011. márc. 12. 13:18

Na, szóval akkor szép sorjában.

Határozottság: hááát, érdekes kérdés. Nem vagyok tutyi-mutyi, de tény, hogy néha lehetnék határozottabb.

Beszélgetés: nem hiszem, hogy ezzel gond lenne. Nem szoktam se szótlanul ülni, meg szóf*sásom se szokott lenni. Azt hiszem már írtam, hogy barátként nagyon szoktak kedvelni a lányok, pont azért mert jól lehet velem beszélgetni. Sőt, több lány is van, akinek én vagyok a "lelki szemetesládája".

Félénkség: régebben ez gond volt, ma már nem hiszem.

Másképp gondolkodunk: persze, ilyen már volt, de ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni.

Figyelmesség, kedvesség: több helyről erősítették már meg, hogy ezekben kimondottan jó vagyok. :-)

A félsz viszont nagyon is bennem van. Az első egy-két randin nincs is ezzel gond, inkább utána, mikor már kezd alakulni valami. Sajnos többször volt már olyan, hogy a lány akkor "tett ki", mikor már részemről úgy gondoltam, hogy sínen van a dolog. Ezért most már folyamatosan ott motoszkál bennem, hogy már megint ez lesz a vége és én ezt nem akarom... Meg tény, hogy nagyon szeretnék már egy normális kapcsolatot és ez valószínűleg meglátszik rajtam.

2011. márc. 12. 13:16
Szia:) Szerintem is minden rendben van veled! És nem csak a külsődről beszélek! Annyira látszik a belső éned is! Vagy ahogy sokan mondják: a kisugárzásod! Hajrá:)
83. korteforma (válaszként erre: 77. - NaBumm)
2011. márc. 12. 12:26

Szerintem amire fel lehet nézni, ha egy férfi tud kedves lenni és emellett határozott is.

Az biztos, hogy kedves vagy. :) Mennyire vagy határozott?

Én akkor éreztem azt, hogy egy randin nem mozgatott meg bennem semmit a másik, ha:

- csak ő beszélt,

- én beszéltem, ő akkor beszélt, ha én kérdeztem,

- nagyon félénk volt a fiú,

- teljesen másképp gondolkodtunk dolgokról,

- nem volt figyelmes, kedves.

Persze voltak extrém esetek is, de azokat kár ragozni :D

Az jutott eszembe, hogy ha nagyon szeretnél egy kapcsolatot, esetleg görcsössé válsz. Benned lehet egy félsz, hogy mi van, ha ez se fog sikerülni.

Szoktál ilyet érezni? Semmit se akarok persze beléd beszélni!

82. korteforma (válaszként erre: 72. - 9536810fa1)
2011. márc. 12. 12:20
Hallgatlak :))))
81. NaBumm (válaszként erre: 80. - 9536810fa1)
2011. márc. 12. 12:05

Hehe, ez olyan, mintha egy hentesnek mondanád, hogy ezentúl legyen állatorvos, mert ott is állatokkal kell foglalkozni. :-)

De futást nem áldozok fel ismerkedésést. Van ott még elég hely, ahol lehet ismerkedni. Meg ki tudja futás közben is kibe "botlok" bele. Bár nem bánnám, ha kicsit többet "botladoznék". :-)

80. 9536810fa1 (válaszként erre: 79. - NaBumm)
2011. márc. 12. 11:59
Hát akkor rövidtávfussál! :)))) Valamit valamiért... vagy mi? :))))
79. NaBumm (válaszként erre: 78. - 9536810fa1)
2011. márc. 12. 11:54
Hát, a hosszútávfutás igencsak magányos sportág, nem épp a legjobb ismerkedésre.
78. 9536810fa1 (válaszként erre: 77. - NaBumm)
2011. márc. 12. 11:52
óóóó, pedig a sportos srácokat szeretik a lányok! :) Ott nem tudsz hasonló leányokkal ismerkedni?
77. NaBumm (válaszként erre: 76. - 9536810fa1)
2011. márc. 12. 11:51
Pl nagyon szeretek mozogni. Futok, most már versenyzésbe is belekóstolva, na azért például tudok lelkesedni. :-)
76. 9536810fa1 (válaszként erre: 75. - NaBumm)
2011. márc. 12. 11:49
Miért lelkesedsz/rajongsz... ? (hobbi ... ilyesmi) Nekem pl. muszáj, hogy a pasi lelkesedjen valamiért (hm... mármint rajtam kívül is ;))
75. NaBumm (válaszként erre: 74. - 9536810fa1)
2011. márc. 12. 11:47
Öööö, hogy miről szoktam beszélgeni? Hát, erre nem tudok válaszolni. Ami jön. De mondjuk első randin általában úgyis a munka, barátok, család, szabadidő témakör szokott feljönni, aztán meg ahogy alakul. De azt minden nő ki szokta emeleni, hogy milyen jó, hogy lehet velem beszélgetni...
74. 9536810fa1 (válaszként erre: 73. - NaBumm)
2011. márc. 12. 11:45

Uncsi vagy? ;))

Boccccccccccccs... miről szoktál beszélgetni?

73. NaBumm (válaszként erre: 68. - 07c4794583)
2011. márc. 12. 11:41

A topis öltözködés nem hiszem, hogy gond lenne, nem szoktam kinyúlt és kifakult cuccokban járni. A viselkedés. Na, ez már más kérdés.

Egyébként mindig gyakorlatilag mindig ugyanazat az indokot kapom, mikor visszautasítanak a lányok: helyes srác vagyok, de nincs meg a "szikra". A legutóbbi esetben például azzal jött a lány, hogy nagyon tetszem neki, nagyon szeretne szerelmes lenni belém, de mégsem érez semmit, ezért neki nem megy. Egyébként valaki elmondhatná mi az a szikra. :-)

De lehet, hogy megtaláltad, hol van a kutya elásva: érzékeltetni, hogy ez férfi-nő kapcsolat. Na, azt hogy kell? Bók, oké, azt szoktam. Na de a többi?

72. 9536810fa1 (válaszként erre: 71. - Korteforma)
2011. márc. 12. 10:03
Én vagyok a 4. kategória! :)))) Azt majd megpróbálom összefogalmazni. :DDDD
71. korteforma (válaszként erre: 70. - 9536810fa1)
2011. márc. 12. 09:23

Az egyik oldal beleesik ebbe a hibába. Megelégszem ezzel, jó lesz ez így. Persze nem jó...

A másik oldal az, aki mindig jobbat és jobbat akar, és azért nem lesz boldog.

Aztán vannak azok, akik hajlandóak kompromisszumot kötni, elég jó önismerettel rendelkeznek, de nem adnak fel mindent ("magukból") egy párkapcsolatért.

70. 9536810fa1 (válaszként erre: 66. - NaBumm)
2011. márc. 12. 07:06
... mert megelégszenek kevesebbel, mint amire vágynak, ettől aztán örökös a frusztráció.
69. 9536810fa1 (válaszként erre: 68. - 07c4794583)
2011. márc. 12. 07:05
okossssss!:)
68. 07c4794583 (válaszként erre: 16. - NaBumm)
2011. márc. 11. 22:25

A képed alapján az átlagnál jobban nézel ki. (az én ízlésem szerint nem üres, buta, hanem intelligens tekintet, korrekt arcberendezés, semmi butaságra utaló alacsony homlok, kimondottan szimmetrikus arc, meleg, barna szemek. Mondhatnám, jóképű vagy!)

Úgyhogy itt valami máson bukik el a dolog. Vagy rettenetesen topison öltözöl - ne becsüld le: a kifakult pólónyak sajnos ezt sejteti -, vagy valami van a viselkedésedben, ami nem jól működik.

A helyedben a következő stratégiát követném. Az egyik ilyen lányt, aki elutasított, megnyerném barátomnak. De tényleg barátnak. Innentől SEMMILYEN módon nem bókolnék neki, vagy érzékeltetném, hogy ez férfi-női kapcsolat. Csak egyszerűen haverkodunk, beszélgetünk (a nők szeretik ám az ilyen kényszermentes dolgot). Ha ezt jól csinálod, bizalmasok lehettek, és itt fel lehet tenni a kérdést, hogy SZERINTE mi a probléma.

Minden válaszhoz barátságos faarcot vágni, mégha pofáncsap is, és a barátságos viszonyt fenntartani. Csak a nők fognak kulcsot adni neked, hogy mi a bajod a nőkkel, ehhez azonban 1 adott nővel okos, építő viszonyt kell kialakíts. Minden szexuális-potenciálisjelölt-érdektől mentesen!

Tehát hajrá "barátság". Ez egyébként lehetőséget ad neked, hogy megismerd a női nemet. Minden nő sokkal nyitottabb, ha nem kell a nemi versenyben részt vennie, hanem tényleg csak barátok vagytok.

Hát én ezt tanácsolom :)

67. korteforma (válaszként erre: 66. - NaBumm)
2011. márc. 11. 21:17

Nem lep meg :)

Örülök, hogy legalább látok ilyen példát :))

66. NaBumm (válaszként erre: 65. - Korteforma)
2011. márc. 11. 20:53
Szerintem mindenki ilyenre vágyik. Bármilyen meglepő, még mi férfiak is. :-) Az már más kérdés, hogy hány embernek sikerül, én sajnos kevés ilyet látok a környezetemben.
65. korteforma (válaszként erre: 63. - 9536810fa1)
2011. márc. 11. 20:36
Ez igaz... Ha körbenézek, egy ideális párkapcsolatot látok: tesómékét. Ők 4,5 év után is nagyon szeretik egymást, még mindig tud pezsegni köztük a levegő, még mindig van szenvedély. Értik egymás vicceit, nem ragadnak le apróságokon és csak nagy ritkán kapnak össze valamin, de akkor is hamar megbékélnek. Nos, ilyenre vágyom én is :)
64. korteforma (válaszként erre: 62. - 9536810fa1)
2011. márc. 11. 20:34

Köszönöm a bátorítást :)

Nem akarom csak a másikat hibáztatni... Én is hibás vagyok dolgokban... Szeretnék jobbá válni :)

63. 9536810fa1 (válaszként erre: 61. - Korteforma)
2011. márc. 11. 20:28

"sose lesz egy "életre szóló" párkapcsolatom?"

Naaa...ne máááá'! :DD Dehogy nem lesz életreszóló! :))

Nézz körül az ismerőseid között - én néha megteszem - olyan életre szóló kapcsolatokat bármikor produkálok, minden erőfeszítés nélkül, csak én meg nem olyant szeretnék. :))

62. 9536810fa1 (válaszként erre: 61. - Korteforma)
2011. márc. 11. 20:25
Nyugodtan elemezz... az jóóó! Nem baj, ha megtalálod a hibákat, legközelebb legalább nem fordul elő. ;) Az új élet, lehetőséget ad a hibák korrigálására, a fejlődésre. :)
2011. márc. 11. 20:19

Az újra kezdés egy lehetőség, tudom, de még elemzem a mostani kapcsolatom. Azon gondolkodom, ha más lettem volna, pl. nem szólok rá apróságokért (nem piszkálom), akkor talán más lett volna...

Vajon ezeken múlnak a dolgok? Vajon ha ez nincs, akkor más lett volna?

Bennem van a hiba és sose lesz egy "életre szóló" párkapcsolatom?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook