Tényleg én tettem tönkre egy férfi életét? (beszélgetés)
*nyilvan a hozzad hasonlok bantalmazzak, gyilkoljak a tarsukat, akiknek van annyi batorsaguk, hogy el merik hagyni*
Nem.
Eld az eleted, o pedig oldja meg a sajatjat.
Valoszinuleg hazudott egyebkent, biztos nem maganyos 6 eve.
*hany no sir csak itt a hoxan, hogy elhagyta a pasi, a volegeny, a ferj, az apa*oket is megkovezni!!*
Mi az, hogy mocskos módon?
Pl. ha a fiúm nem akar megdugni, mert kicsi a mellem, akkor jogosan hagyom el?
8 évvel fiatalabb Tőled, de lehet, hogy még nem volt házas. :D : D: D
akkor jó:) hány éves vagy?
Hát ha ő is mocskos módon lép le, akkor őt is....
Szia! Azért, hogy senkije nem volt az nem miattad van, de az biztos, hogy engem a mai napig hív az exem akivel 12 éve jártam, azóta csak pár hónapos max. 1 éves kapcsolatai voltak és engem akar elvenni...
Hogy Te mekkora fackalap vagy!
Miért kellene bárkinek is feláldoznia a boldogságát más miatt? Jah, és miért pont egy nőnek?
Hát barátom, szerintem egy kicsit el vagy tévedve. Túl hamar vontál le következtetést a fórumindító témából. És gyanítom rossz következtetést, de ez magánvélemény.
Amilyen a világ lehet el kéne, amennyi ri*i van......
*de igen*mint pl. a mara elhunyt Fifi neni*de ismerek egy-ket idos holgyet, akik a szeretett ferfi elvesztese utan soha nem volt senkijuk, pedig lehetett volna*
Szóval törvényben tiltanád a nőknek a szakítást?
Nem olyan szinten, mint az araboknál, de néha kis nevelés el kéne az ilyen elhagyós, otthagyos nőknek
:)))))) már miért ne lehetne kikosarazni egy pasit?:)
Értem. Tehát ha egy nő "NEM"-et mond, akkor meg kell kövezni.
Akik kikosarazzák a férfiakat, azok a nők. Teljesen érthető, ha elhagyja, megcsalja a nő a férfit. Nézd meg az egyes arab országokban mi megy
beteg, örülj hogy otthagytad
Milyen nők miatt? Mit tudsz, amit mi nem? Mi érthető a kövezésen?
De, létezik ilyen is viszont ez is egy döntés. Nekem is van egy olyan férfi ismerősöm, aki egyszer elmondta nekem miért nem nősült meg soha. Egy nő volt az életében, akit feleségül vett volna, de az a nő nem ment hozzá. Neki pedig más nem kellett. Viszont ő nem csömörlött bele ebbe, soha nem panaszkodott, hogy nem talált másikat. Így döntött és kész - élte tovább az életét. Boldogan, kiegyensúlyozottan.
Na ilyen nők miatt találták ki egyes országokban a kövezést és valahol érthető is
Nem. Viszont eszközül használ hozzá...
Miért?
Nincs olyan, hogy IGAZI. És akkor csak ő marad. lesz is :) Nagymamám fiatalon, viszonylag korán elvesztette nagypapámat. És mindig mondta, sose kell más, sose lesz más valaki, mert nekem Ő volt a párom.
Ilyen nem létezik?
fura, én is hasonló gondolkodású vagyok mint te, pedig nem szabadna. Egyszer élünk.
Nekem kicsit(?) beteg a hozzáállása.
Mindenki a saját sorsát irányíthatja. Ő is találhatott volna ennyi idő alatt mást. Ne vádold magad az ő élete miatt!
Nem. Az, hogy nem enged el téged az az ő gyengesége. Egy szakításon túl lehet lépni, ha valaki valóban akar. Döntés kérdése az egész. Csak kényelmesebb "belecsömörleni" a bánatba.
Ami meg a másik: ahogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, úgy mindenki csak a saját életét tudja tönkretenni. Ne hibáztasd magad, arról hogy "nem lépett túl rajtad" csakis a fiatalember tehet.
További ajánlott fórumok: