Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot.. (beszélgetés)
így van! a csaj tudta kivel él, amikor apuka fűvel fával hancúrozott, de ő mindig megbocsátott, igazi mártír ha már nagyon pszichológizálunk!
ha szar a kapcsolat, told meg egy gyerekkel, hátha jobb lesz! na meg olvastam hogy apuka a gyerek életére esküdött, h mégsem látta közelről azt a nedves micsodáját a másik néninek. jaj de szép is ez.
ez már csak igy megy:DD
nyugii, nem csak neked, vannak még sokan ilyenek:)))
dehogy sajnáljuk!!!!!!
csak hagyjuk a fenébe
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj na ne mááááááá
most sajnáljuk is meg, hgoy elégedetlen szegényke. Bizonytalan, zaklatott, egyem a pici szívét.
Szerintem csak akkor indulnak be ezek a csajozások, ha egy pasi elégedetlen az életével, vagy az életének egy nagyon fontos szeletével, amelyen nem mer változtatni. Ha bizonytalan, miközben erősnek mutatja magát, vagy erősnek kell mutatnia magát, ha apjától ugyanezt a mintát látta.
idézet Csernus dokitól
dehogy van a személyeddel bajom, kit érdekel...
Csak általában minden forumon nagy a szád, okoskodsz,dobod az agyad itt , kinek?minek?pfff.
ez a állando kötözködés másokba.
Mi és? Egy konktér személy nem egyenlő az összesel. Keresd ki a szórárből, mi mit jelent!
Különben meg tök mindegy. A kiíró rinyál mind a két verziótól, és egyikre sem megoldás a színlelés. Hozzáteszem, ne is törje ebben a fejét, mert tényleg sz*rul megy neki. Nyilvánvaló volt, hogy senki nem fogja azt írni, hogy mikor nagyon mérges vagy, mert eszedbe jut, akkor fuss két kört a ház körül. Vagy pl. ha szex közben elveszi a kedved az eset, gondolj George Clooney-ra! Egyértelmű, hogy most szerette volna együtes erővel lefikázni a pasit, mekkora szemét, aztán minden megy a régiben.
Nekem ebből nem derül ki semmi . Ez,max a netes erotikus csevegés.
Szóval mi alapján vádoljátok hűtlenséggel?:))
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Vendégségben összetört a játék
- Véletlenül rátapostam egy kiscsigára a kapunk előtt és összetört a háza. Biztos hogy el fog pusztulni?
- Babona! az esküvőn összetört cseréptányér egy darabját láttam, hogy valaki zsebre vágja, mi volt ezzel a célja?
- Az összetört szív... után