Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot.. (beszélgetés)
Tényleg csak "pénz" kérdése lenne?? Szerintem nem és ez így is van rendjén.
Én tudnék,persze ehhez kell Mk is.Ritka férfi,én sem vagyok hétköznapi ,szóval hidd el,tudnék :))
Mekkora lakásod van, hogy ennyi a rezsi? Add el, és vegyél kisebbet.
Ha nagyon rendes lenne veled, akkor reszketne, hogy nehogy lebukjon és elveszitsen benneteket.Ezért intelligensebb módón tenné a dolgát..
palotában laktok, vagy hogy 70 ezer a rezsi? :O
még lehet egy rendes barátod ,pasid ..nem mint ez az emberke!lépj ki! fáj,tudjuk...de jobban fog,ha vele maradsz!tovább fájna,így meg gyorsan letudod..
ja 28000gyes+30000gyerektartás+13700 családi és 70000 a rezsi és még nem ettünk
Tisztázni kell a dolgokat, na most tányércsapkodással semmire sem mentek.
Menj el Édesapádhoz és rettegjen az ember, hogy elveszít benneteket....
És nagyon nehéz lesz, de a dolgokat egy kis idő után rendezni kell-átbeszélni kettőtök dolgát!!
hát ezt én sem..más kifelé mutatni,meg más belülről...
Jó, te tudod.. A gyerek 18 évesen lelép majd iskolába, ide-oda, te meg ott leszel egy ilyen ganéval, aki mindvégig megcsalt, megalázott. Hát az szép lesz. Akkor mi miatt fogsz maradni? Mert akkor már késő lesz menni. Ha lépni akarsz, akkor most kell.
Sok gyerek imádja az apját, és simán láthatják egymást, amikor akarják. ennyi.
De ez a te életed, amit ez a rohadék tesz tönkre, szépen szisztematikusan. És te még gondolkozol????? Színlelni?? Hát a tökeit szakítanám le, az tuti. aztán nyalogathatná a sebeit.
Sehogy! Gyerektartást is kapsz majd tőle, abból is lenne pénzetek!
nem hinném, hogy egyetlen nő tudna ezen nevetni.
ezért nem értem az egészet mert egyébként nagyon rendes velünk..és én is az voltam..
hát én nem:D én csát mondanék és ennyi:D
kifogás hegyek, hogy miért nem tudsz lépni. :) Ha az ember zárni akar, mert akármiért, akkor lehetőségeket talál, és nem kifogásokat. :) Tapasztalat. :) Kicsit kínlódsz valószínűleg, aztán megy minden tovább...
Én jót kacagnék rajta azt hiszem,de ez egy másik történet!:DD
sehooogy...ennél minden jobb!
Akkor végképp. De nagyon megszivatnám a helyedbe-no nem az alantasabb játékkal, hanem az egyenesebbel. Úgy, hogy egy életre megemlegesse, hogy nem a lábtörlője vagy....
hidd el gyerek előtt én is igy gondolkodtam...de most átértékelődött bennem minden..csak azt nem tudom h szinleljek...ebben kérek tanácsot..hogy éljek vele addig együtt amig nincs munkám?
azért ha más pun*iját dicséri nedvesen,akkor az elég nagy probléma:XD
Dehogy kell neki! Majd találkozhat a kislány az apjával ettől függetlenül. Miért muszáj neki egy ilyen tahóval, büdös disznóval együtt élni, aki mindenki p...ját szagolgatja ahelyett hogy a feleségét a tenyerén hordozná! Na álljon már meg a menet!
azt mondtad, tudna segíteni, csak nem akarod kérni.
De akkor meg anyaotthon. Ennél a pasinál bármi jobb sztem. És ott nagyon sok mindenben segítenek.
Ez az egyetlen problémád,vagy a családhoz sem teszi oda magát,meg hozzád sem?
kutyából nem lesz szalonna:)
apukámnak nincs saját lakása,párjával él és a párjáé a lakás akinek a családja is sokszor ott van
Apukádhoz viszont elmennék a helyedben a kislánnyal együtt egy kis időre és kaparjon az embered, abból sok dolog kiderül....
sok helyen addig nem adnak bolcsit amig anyunak nincs munkaja :(
persze az otlet jo, csak a rendszer neha sajna szar.
További ajánlott fórumok: