Teljesen hülyének néz? :( (beszélgetés)
Na, csak kibújik az a szög a zsákból: te magad is érzed, hogy elég megalázó helyzetben vagy. Én már rég kidobtam volna egy ilyen pasit, de látom, te sem akarod nagyon tovább folytatni ezt a kapcsolatot, vagy mit:
"Sztem a szakítás úgy lenne a legszebb, ha tanulna is az esetből!Ha lúd, akkor legyen kövér!!!!!!
"
"a szex egy nagy nulla"
Itt van a kutya elásva...
Ez így még inkább gázos. Egyre inkább az.
Mindenesetre én kiraknám a kedves férj szűrét.
Bocs :(
Na, ez így igazán durva helyzet, hogy együtt is laktok anyukáddal:( Sajnálom!
Én szerintem nem tudnék így élni vele.
Kedves Csepkene!
elég durva hogy a férjed Anyud után kívánkozik, remélem fordítva egyáltalán nem helyt a dolog, mert szörnyű lenne ha Édesanyádban is csalódnod kellene...
nekem lenne pár kérdésem, és ha ezekre választ adtál akkor szerintem tudni fogod hogyan tovább!
Annak ellenére hogy a férjed Édesanyádat tartja kívánatosabbnak, szereted?
Te nem érezted valaha is úgy hogy jobb lenne mással lennél testileg?
Eltudod képzelni hogy egy életet ilyen tudattal élj végig?
Gyermekeiddel tudnál boldogulni egyedülálló anyaként is?
Lenne is hova mennetek ha a férjed maradna a jelenlegi lakásotokban?
Úgy érzed menthető a kapcsolatotok, vagy te akarod hogy menthető legyen???
nem muszáj a válaszokat leírnod...remélem tudtam segíteni
Még mindig nem válaszoltál, pedig már páran kérdezték: anyukád tud róla, és mit gondol erről?!
Szerintem, ő (anyukád) sokat segíthetne neked, ha nem adna okot arra a férjednek, hogy fantáziáljon róla, esetleg úgy viselkedne, hogy a párodnak "ilyesmi" eszébe se jusson...
Szerintem itt nincs min gondolkodni. Én elhagynám/elküldeném, de semmiképp sem maradnék vele. Bármennyire is fáj, ez már nem tűnik menthetők
kapcsolatnak. A női büszkeséged, tartásod ne tipord a sárba!!!
Válás.
Szeret, de másról fantáziál szexuálisan-nem szeret. Pláne ha az az anyukád.
10 éve (!) nem jó köztetek a szex, mit akarsz még?
Itt komolyan azt tanácsolják egyesek egy feleségnek, hogy küzdjön jó sokáig és lelkét is tegye ki a szex nagy feldobásában és akkor hátha, talán, esetleg kegyeskedik a férje nem perverz módon az anyósáról ábrándozni?
Senki nem érzi, hogy ez bizarr és perverz?
Senki nem veszi alapnak, hogy ha egy pár szexuális élete rossz, akkor azon közösen kell változtatni? Ketten kell érte tenni?
Az az alap, hogy a feleség kaparjon a férje után, aki talán-esetleg így majd kegyeskedik behódolni a jó szexnek?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ?
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Nem kell hogy a szemetesben landoljon, főzz ki valami teljesen mást!
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?